• Stránka 1 z 1
Counter-Strike GS Fusion verze na Steam CSko?
No.. název může být trochu složitý. Pokud nevíte co myslím, jde mi o to zda-li by se dalo převést Fusion verze GS CSka na Steamovou verzi, jelikož se mi vzhled Fusion verze hrozně zalíbil (mockrát chválím ty kteří se na tom podíleli!) a chtěl bych ho na Steamovém CSku. Díky předem. (:
Ano, chápu že by se dalo přenést pouze soubory, ale nechci nějak poškodit a poté přeinstalovávat znovu CSko a k tomu nechci stahovat ten NoSteam (pokud to nebude nutné).
- xsteel
Ano, chápu že by se dalo přenést pouze soubory, ale nechci nějak poškodit a poté přeinstalovávat znovu CSko a k tomu nechci stahovat ten NoSteam (pokud to nebude nutné).
- xsteel
-
50ShadesOfKappa - Kolemjdoucí
Counter-Strike GS Fusion verze na Steam CSko?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Counter-Strike GS Fusion verze na Steam CSko?
50ShadesOfKappa píše:No.. název může být trochu složitý. Pokud nevíte co myslím, jde mi o to zda-li by se dalo převést Fusion verze GS CSka na Steamovou verzi, jelikož se mi vzhled Fusion verze hrozně zalíbil (mockrát chválím ty kteří se na tom podíleli!) a chtěl bych ho na Steamovém CSku. Díky předem. (:
- xsteel
ano urcite je to mozne , hadam postaci aj zlozka resource a gfx ked tak aj v pripade hl ak budu dake textury chybat
-
ChristophxHD - Kolemjdoucí
Ano.. to jsem si taky myslel, ale hra spadne pokud tohle udělám.
-
50ShadesOfKappa - Kolemjdoucí
50ShadesOfKappa píše:Ano.. to jsem si taky myslel, ale hra spadne pokud tohle udělám.
Musis jednotlive slozky postupne

-
bajgar - Mistr
Nic složitého, postup už zde popisoval jeden HLSA.
Stáhněte si CSko z Gamesites a nainstalujte Fusion verzi.
Ve složce cstrike budete potřebovat složku: "models", "resource", "sprites" a veškeré soubory končící na ".wad".
Tyto složky a soubory, postupně, kopírujte do originální hry ze Steamu. ".wad" soubory můžete zkopírovat a přesunout najednou.
Jen Vaše Fábie.
Stáhněte si CSko z Gamesites a nainstalujte Fusion verzi.
Ve složce cstrike budete potřebovat složku: "models", "resource", "sprites" a veškeré soubory končící na ".wad".
Tyto složky a soubory, postupně, kopírujte do originální hry ze Steamu. ".wad" soubory můžete zkopírovat a přesunout najednou.
Jen Vaše Fábie.
-
Fabie - Pokročilý
Zdravím, zkoušel jsem to 3x a ani jednou se mi to nepovedlo, nejde mi to dát do té složky. Ani přesunout nic, poradí někdo?
- CertikWRX
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1