I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Rejben / MC support

Příspěvekod RIOT09 » 19 kvě 2019, 14:27

Zdravím,
nechtěl jsem to sem dávat ale dal jsem to sem.

1. MC support kapitán Rejben mi zamítnul žádost o support, z důvodu že mu posílám blbosti. Bohužel nemám náš chat log, protože si mě zablokoval. Citace rejbena :,,Člověka, který mi 20x za den napíše nějakou hloupost + mě pozve 10x do hry, kterou ani nehraji fakt v supportu nepotřebuu". Myslím si že to je úplně irelevantní jak napsal erik do tohoto příspěvku Příspěvek.

2.
Nevím jaký bych měl mít důkazy zamítnul mě za psaní ,,hloupostí" do PM.
Moje žádost

Děkuji za přečtení a vyřešení.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

[V] Rejben / MC support

od Rumcajz » 19 kvě 2019, 14:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Rejben / MC support

Příspěvekod HuricanSpeed » 19 kvě 2019, 14:33

Ještě bych dodal že mám taky stížnost

1. Čekal jsem na vyřešení mé žádosti asi 2 týdny a předtím nic nepsal a poté dal přednost ostatním hráčum/žadatelům předemnou takže bych prosil o vyřešení

2. Není dobré aby měl obě sekce na starost protože se potom zaměří jen na jednu sekci a na druhou nedává tolik času jako na druhou.
V lásce se vzdává žena muži, v posteli muž ženě.

- Stanislas Jean De Boufflers


Nejlepší hláška JB : Když jsem na čáře, a skočím tak jsem tu čáru ve vzduchu opustil ne ?
Uživatelský avatar
HuricanSpeed
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 44
Registrován: 10 bře 2019, 13:28
Bydliště: A jako nechceš rovnou klíče od bytu?

Re: Rejben / MC support

Příspěvekod Rejben » 19 kvě 2019, 15:24 VIP

Ahoj, i přes tvůj nízký věk jsem ti chtěl dát šanci se dostat do support teamu, bohužel kvůli tvému chatu jsem chtěl počkat dva týdny, abys na svém chování zapracoval. Dva týdny byly asi dlouhá doba tak si nedokázal a začal mě každý den spamovat do PM na TeamSpeaku a Steamu hloupostma. Jen tak mi na TS dáš poke ve stylu "ahoj", když ti napíšu ať mě zbytečně nepokuješ tak mi dáš poke "promiň". Když nedokážeš prostě počkat a chováš se tak jak se chováš tak se nediv, že tu trpělivost stále mít nebudu.
Uživatelský avatar
Rejben
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 493
Registrován: 12 zář 2017, 20:36

Re: Rejben / MC support

Příspěvekod RIOT09 » 19 kvě 2019, 18:12

Rejben píše:Ahoj, i přes tvůj nízký věk jsem ti chtěl dát šanci se dostat do support teamu, bohužel kvůli tvému chatu jsem chtěl počkat dva týdny, abys na svém chování zapracoval. Dva týdny byly asi dlouhá doba tak si nedokázal a začal mě každý den spamovat do PM na TeamSpeaku a Steamu hloupostma. Jen tak mi na TS dáš poke ve stylu "ahoj", když ti napíšu ať mě zbytečně nepokuješ tak mi dáš poke "promiň". Když nedokážeš prostě počkat a chováš se tak jak se chováš tak se nediv, že tu trpělivost stále mít nebudu.


Ahoj Rejbene,
děkuji že si se taky vyjádřil. Byl jsem rád že jsi mi dal šanci s mým nízkým věkem, ale:

1. Kde je napsáno že nesmím používat POKE na adminy? Pokud je to v mojí POKE POWER tak si můžu používat POKE jak chci. Řekni si vedení gamesites, ať POKE dají pryč z výhod VIP členů na TS. ( jak jsem ti v POKU napsal "promiň", tak to jsem se ti omlouval.
2. Psal jsem ti, protože tobě nestačí napsat 1, tobě se musí napsat nejmíň 3krát aby jsi odepsal.

3. Napsal jsem ti přes kamaráda omluvu, kterou si nejspíše taky nepřečetl, omluvil jsem se ti tam, že jsem nedočkavý. Stačilo odepsat, ale ty jsi odepsal až na 3. zprávu.

4. Kdyby jsi si mě neodebral z přátel a nezablokoval jsi mě hned, tak jsem naší konverzaci zkopírovat, a dát jí sem. Jelikož jsem u tebe zablokovaný tak to sem nemůžu dát. vyšší admini mohli posoudit jestli to bylo hrozný tak na to, aby jsi mi zamítl mojí žádost.

Nebudu se dál vyjadřovat a nechám to na vyšší adminy.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

Re: Rejben / MC support

Příspěvekod whiter » 19 kvě 2019, 19:07

Rejbene a vyšší sry za vyjadřování, ale co čekáš? :D kdyby mě taky někdo každý den otravoval, nepsal mi k věci tak mu asi též neodepíšu, já na to taky předtím doplatil že jsem spamoval furt Khertyse hloupostma a zamítl mě. :lol: Nedočkavost se nevyplácí, a už otravovat tak to už vůbec ne, to si zapamatuj :D
9
Uživatelský avatar
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2281
Registrován: 19 čer 2016, 06:51

Re: Rejben / MC support

Příspěvekod TheRohlikar » 19 kvě 2019, 20:13

RIOT09 píše:1. Kde je napsáno že nesmím používat POKE na adminy? Pokud je to v mojí POKE POWER tak si můžu používat POKE jak chci. Řekni si vedení gamesites, ať POKE dají pryč z výhod VIP členů na TS. ( jak jsem ti v POKU napsal "promiň", tak to jsem se ti omlouval.

Škoda, že nemůžeš pokovat vedení. Dostal bys pravděpodobně permu s důvodem: "omluv se a mozna zkratime". Přijde ti tedy v pohodě pokovat člověka s "ahoj" nebo "promiň" ... ok.

RIOT09 píše:2. Psal jsem ti, protože tobě nestačí napsat 1, tobě se musí napsat nejmíň 3krát aby jsi odepsal.

Já mu napíši jednou ... a odepíše. V čem to bude? Nespamuji ho. A když spamuji, ignoruje mě stejně tak, jako ostatní hráče. Tak jako všichni, kteří spamují mě. A všechny, které někdo vůbec spamuje.

RIOT09 píše:3. Napsal jsem ti přes kamaráda omluvu, kterou si nejspíše taky nepřečetl, omluvil jsem se ti tam, že jsem nedočkavý. Stačilo odepsat, ale ty jsi odepsal až na 3. zprávu.

Další zbytečné zprávy.

RIOT09 píše:4. Kdyby jsi si mě neodebral z přátel a nezablokoval jsi mě hned, tak jsem naší konverzaci zkopírovat, a dát jí sem. Jelikož jsem u tebe zablokovaný tak to sem nemůžu dát. vyšší admini mohli posoudit jestli to bylo hrozný tak na to, aby jsi mi zamítl mojí žádost.

Škoda, chtěl bych si ji přečíst.


Btw. Jsem vysoký, mám 178cm. Tak to beru, jakože mohu.

PS. Rejben je kámoš. Nebijte ho pls, já ho srovnám.
#cementovanálmatter
Uživatelský avatar
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 1376
Registrován: 16 kvě 2013, 19:04

Re: Rejben / MC support

Příspěvekod Khertys » 19 kvě 2019, 21:13 VIP

TheRohlikar píše:...

:roll:


HuricanSpeed píše:Ještě bych dodal že mám taky stížnost

1. Čekal jsem na vyřešení mé žádosti asi 2 týdny a předtím nic nepsal a poté dal přednost ostatním hráčum/žadatelům předemnou takže bych prosil o vyřešení

2. Není dobré aby měl obě sekce na starost protože se potom zaměří jen na jednu sekci a na druhou nedává tolik času jako na druhou.


1. To bych vzal tak trosku na sebe, predtim jsem mu tu skupinu na foru hodil s trosku jinym cilem a az po nejake dobe to dostal na starosti uplne, takze za to se ti omlouvam predevsim ja, je v tom nevine.

2. To neni pravidlem, hodne lidi toho ma na starosti jeste 2x vic nez on a zvladaji to, nevim, proc by to nezvladal on (pokud jsi tim miril k problemu v bodu 1., tak uz snad vysvetleno a tve pochyby ohledne toho jsou jiz zazehnany).



RIOTovi jsem vse potrebne vysvetlil na TS, kde udelal chyby pochopil.

Stiznost zamitnuta
Uživatelský avatar
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support
 
Příspěvky: 1159
Registrován: 10 bře 2013, 10:22
Bydliště: Hradec Králové


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků