Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Owner vyzívá hns hackery.

Příspěvekod ericek111 » 05 čer 2019, 11:27

Owner píše:Souhlas. Proto to dělám.

Baví Ťa honiť si ego nad svojim "skillom" a kaziť hru ostatným hráčom, ktorí sa prišli odreagovať a zabaviť? Ak Ťa baví cheatovať, choď si na HvH servery.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin

od Rumcajz » 05 čer 2019, 11:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod eX3mPlary » 05 čer 2019, 13:58

Owner píše:
eX3mPlary píše:To přirovnání ti nesedí. Každej použil cheaty. Já třeba cheatoval preto lebo ma to bavilo.

Souhlas. Proto to dělám.

Tihle agresivní chudáci co si myslí že každého znají protože dotyčný dělá něco co se jim nelíbí mají velice nízké IQ. Např Ctibik, lukick

Také zajímavý fakt je, žr většina cheaterů je chytřejší než tito "inteligentní" hráči, kteří si myslí, že když napíšou cheaterovi: "skap do rana píč; vypni to; řešíš si komplexy chod si je kompenzovat inam", tak jsou hustí, ale velice se mýlí. Jen se tím dostavají na úroveň malého dítěte. Také musím obhajit tady Ownera, jelikož hrát s cheaty není tak jednoduché. Nestačí napsat do console : Cheaty-on.
Musíte se naučit, co jaký příkaz dělá a po-té si nastavit Ab, Wh a podobné srandičky. Dle mého názoru většina lidí zde se jen snaží zapadnout do kolektivu tupců, který se snaží cheatery zesměsnit, urážet a nebo jim vyhrožovat. Doufám, že ti chytřejší z vás se nad tím zamyslí a vaše odpověď nebude ve stylu: " jžš ty jsi debil xdd".
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod byLife » 05 čer 2019, 14:18 VIP

eX3mPlary píše:
Owner píše:
eX3mPlary píše:To přirovnání ti nesedí. Každej použil cheaty. Já třeba cheatoval preto lebo ma to bavilo.

Souhlas. Proto to dělám.

Tihle agresivní chudáci co si myslí že každého znají protože dotyčný dělá něco co se jim nelíbí mají velice nízké IQ. Např Ctibik, lukick

Také zajímavý fakt je, žr většina cheaterů je chytřejší než tito "inteligentní" hráči, kteří si myslí, že když napíšou cheaterovi: "skap do rana píč; vypni to; řešíš si komplexy chod si je kompenzovat inam", tak jsou hustí, ale velice se mýlí. Jen se tím dostavají na úroveň malého dítěte. Také musím obhajit tady Ownera, jelikož hrát s cheaty není tak jednoduché. Nestačí napsat do console : Cheaty-on.
Musíte se naučit, co jaký příkaz dělá a po-té si nastavit Ab, Wh a podobné srandičky. Dle mého názoru většina lidí zde se jen snaží zapadnout do kolektivu tupců, který se snaží cheatery zesměsnit, urážet a nebo jim vyhrožovat. Doufám, že ti chytřejší z vás se nad tím zamyslí a vaše odpověď nebude ve stylu: " jžš ty jsi debil xdd".

Když máš rád dlouhé debaty plné argumentů, tak můžeme začít

Píšeš, že většina cheateru je chytřejší, než ostatni jedinci
Jo, může to být zábava, ale maximálně pro toho jednoho co cheatuje, případně tahá své kamarády
Zbytek hráčů si fakt neužívá, když každý kolo dostanou hlavu skrz dvě stěny a můžou čekat zase půl hodiny do dalšího kola
Kdyby tito jedinci, ted mluvím o těch co rádi cheatuji byli inteligentnější, tak si myslím, že naopak ty cheaty ani nestahuji a nezkazí hru ostatním, naopak.
Navíc když dosáhneš něčeho díky podvodu, nebo díky čemukoliv jinému a nemůžeš za to ty sám, tak ta odměna není taková.
Například kdyby jsi měl zlatou rybku a přál si co já vím, Globala na gocku, budeš rád že ten rank máš, ale není to takové, jakoby jsi si to poctivě sám nahrál a byl tak dobrý
Třeba budeš mít tu chvilkovou radost, ale to pomine.

Ne každý hned nadává na cheatery, někdo prostě začne natáčet demo, nahlásí ho a hráč dostane permanentní Ban, to že asi ve většině tvých případů narážíš na hráče druhé nezáleží na tom, jestli to je někdo ne nikdy necheatoval nebo naopak, záleží na jedinci, je to člověk od člověka

To, že hrát s cheaty není jednoduché
Muže to být pravda, měl jsem scripty na lolku a sám vím, že to třeba není úplně jednoduché, protože se vše musí nastavit, ale rozhodně je pak celá hra pro tebe jednodušší, od toho ty cheaty, scripty a další věci jsou.
Nemají ti hru udělat těžší, ale naopak lehčí

To jestli někdo někam chce zapadnout nebo ne je uplne z jiného soudku.
Jak může hráč co necheatuje zapadnout, nebo být ovce, když je to zcela normální?
Naopak zapadnout může jen ten, kdo cheatuje a byt onou ovcí

Zamyslel jsem se nad tím a po mém uvážení si myslím, že tu píšeš jen hlouposti, protože jsi asi zatvrzely cheater a hrat bez toho ti nejde.. Nebo už fakt nevím kam jsme se to dostali
byLife

Příspěvekod eX3mPlary » 05 čer 2019, 15:56

byLife píše:
eX3mPlary píše:
Owner píše:

Souhlas. Proto to dělám.

Když máš rád dlouhé debaty plné argumentů, tak můžeme začít

Píšeš, že většina cheateru je chytřejší, než ostatni jedinci
Jo, může to být zábava, ale maximálně pro toho jednoho co cheatuje, případně tahá své kamarády
Zbytek hráčů si fakt neužívá, když každý kolo dostanou hlavu skrz dvě stěny a můžou čekat zase půl hodiny do dalšího kola
Kdyby tito jedinci, ted mluvím o těch co rádi cheatuji byli inteligentnější, tak si myslím, že naopak ty cheaty ani nestahuji a nezkazí hru ostatním, naopak.
Navíc když dosáhneš něčeho díky podvodu, nebo díky čemukoliv jinému a nemůžeš za to ty sám, tak ta odměna není taková.
Například kdyby jsi měl zlatou rybku a přál si co já vím, Globala na gocku, budeš rád že ten rank máš, ale není to takové, jakoby jsi si to poctivě sám nahrál a byl tak dobrý
Třeba budeš mít tu chvilkovou radost, ale to pomine.

Ne každý hned nadává na cheatery, někdo prostě začne natáčet demo, nahlásí ho a hráč dostane permanentní Ban, to že asi ve většině tvých případů narážíš na hráče druhé nezáleží na tom, jestli to je někdo ne nikdy necheatoval nebo naopak, záleží na jedinci, je to člověk od člověka

To, že hrát s cheaty není jednoduché
Muže to být pravda, měl jsem scripty na lolku a sám vím, že to třeba není úplně jednoduché, protože se vše musí nastavit, ale rozhodně je pak celá hra pro tebe jednodušší, od toho ty cheaty, scripty a další věci jsou.
Nemají ti hru udělat těžší, ale naopak lehčí

To jestli někdo někam chce zapadnout nebo ne je uplne z jiného soudku.
Jak může hráč co necheatuje zapadnout, nebo být ovce, když je to zcela normální?
Naopak zapadnout může jen ten, kdo cheatuje a byt onou ovcí

Zamyslel jsem se nad tím a po mém uvážení si myslím, že tu píšeš jen hlouposti, protože jsi asi zatvrzely cheater a hrat bez toho ti nejde.. Nebo už fakt nevím kam jsme se to dostali

To zdá hráč má nebo nemá cheaty, nevypovídá o tom zda je nebo není chytřejší.. Nejspíš jsi to špatně pochopil.
U té zábavy to je jak říkáš, avšak to nějak neopravňuje ostatní hráče k slovnímu napadání cheatera.
Nemysli si, že cheateři se nesnaží něčeho dosáhnout (tím nemyslím vystrnadení hráčů).
Btw. začínám si myslet, že jsi velice nechápavý člověk. Nenapsal jsem, že když má člověk cheaty, tak je hra je těžší. Jen jsem poukázal na skutečnost, že většina hráčů si myslí, že nastavit cheaty je snadné.
Bohužel zatím jsem nepotkal normalního a rozumného hráče, který by na mě nespustil hromadu vulgárních slov.
Zase si napsal úplnou hloupost, jelikož hráč, který je normalní se také může pokoušet zapadnout do kolektivu tím, že se přidá k ostatním a bez vlastního rozumu bude stát za názorem toho největšího tupce.
Dále bych rád vyvrátil "tvoji" teorii, že cheateři nedokažou hrát bez cheatů. Mám nahráno na CS-ku přes 20K hodin a zkušenosti ze hry mám. Cheatovat jsem začal necelý rok zpátky, kvůli jednomu mému kamarádovy. Po-té jsem chťel přestat, ale co bohužel většina lidí si myslí, že když jsou ze "staré školy" každý si bude myslet, že necheatují. Bohužel opak je pravdou a jejich chovaní vůči ostatním cheaterům, když sami cheatují se mi nezamlouvá, a proto hraji takhle.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod TheAzzlack » 05 čer 2019, 17:23

Exemplary, nadále se vyvaruj psaní delších slohů, zkoušel jsem to po tobě číst, ale jsou to kvalitní hieroglyfy.
TheAzzlack
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eX3mPlary » 05 čer 2019, 18:27

TheAzzlack píše:Exemplary, nadále se vyvaruj psaní delších slohů, zkoušel jsem to po tobě číst, ale jsou to kvalitní hieroglyfy.

Nečlenil jsem text do odstavců, ale nemyslím si, že by to byl takový problém přečíst.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod Owner » 06 čer 2019, 19:16

Po přečtení této konverzace oznamuji

Že lidi s velice nedostatečným IQ okamžitě urážejí hackery (cheatery). viz. Ctibik, lukick + většina lidí která se sem nevyjádřila.

Že inteligentnějších lidí jako je eX3mPlary je zde a celkem na světě málo.

Že například já se taky chodím odreagovat na csko, ale zaplej.

Že se snažím nekazit hru ostatním tím že
každý kolo dostanou hlavu skrz dvě stěny a můžou čekat zase půl hodiny do dalšího kola

Že většinou hraju na JB a hacky z velké většiny nezneužívám k tomu abych dělal vzpoury a zabil všechny CT se SH.

Že na JB většina hráčů ví že jsem "hodný hacker" sami mě tak nazývají. Řekl bych že tak třetina lidí co není zaplá jsou se mnou za dobře a nevadím jím. Ale samozřejmě tu jsou individua.

Snad spožděným jedincům zase nepraskne cévka a nenapíšou zase nějakou TUPCOVINU

ENJOY
Obrázek
NEŽ MI BUDEŠ CHTÍT NĚCO ŘÍCT ZMÁČKNI CTRL + W
Owner
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Happyend » 06 čer 2019, 19:21 VIP

eX3mPlary píše:Proč každej uráží cheatery ked o nich nič nevie?

Ja o nich vím až moc.
Jsem jeden z nich hm?
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Miselin308 » 06 čer 2019, 19:22

Owner píše:Po přečtení této konverzace oznamuji

Že lidi s velice nedostatečným IQ okamžitě urážejí hackery (cheatery). viz. Ctibik, lukick + většina lidí která se sem nevyjádřila.

každý kolo dostanou hlavu skrz dvě stěny a můžou čekat zase půl hodiny do dalšího kola

Že většinou hraju na JB a hacky z velké většiny nezneužívám k tomu abych dělal vzpoury a zabil všechny CT se SH.

Že na JB většina hráčů ví že jsem "hodný hacker" sami mě tak nazývají. Řekl bych že tak třetina lidí co není zaplá jsou se mnou za dobře a nevadím jím. Ale samozřejmě tu jsou individua.

ENJOY

:lol: :lol: :lol: :lol: Ty a hodný hacker? Sotva dojdem na jb tak mi lidi píšou že nějakej autista lítá s sh po mapě, nebo u ct většinou dáváš mfks :lol: :lol: :lol: Aspoň nelži, když už tu všechny provokuješ. :D ze všech dip, si ty ten nejhorší. S těmi ostatními se dá aspoň bavit. ;)
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod inherent1 » 06 čer 2019, 19:36

sem hodny hacker, miselin vi :D
inherent1
Amatér
Amatér

Příspěvekod romanvesmir » 06 čer 2019, 19:49

Owner píše:Že se snažím nekazit hru ostatním tím že

co jsem tě tak viděl na hns tak si tam lítáš, alespon polovina lidí si na tebe stěžuje že neumíš normálně hrát atd
na knifu jen otravuješ stím lidi, když tě vidím na knifu tak si vždy vpoho používáš cheaty, a hráči si vždy na tebe stěžují at už v chatu nebo na steamu . . .
btw: ty jsi zrovna ten nejhorší lebo podporuješ dip a učíš ostatní lidi jak se to používá . . .
Obrázek ObrázekObrázek
https://steamcommunity.com/profiles/76561198319558659
romanvesmir
Akademik

Příspěvekod whiter » 06 čer 2019, 20:27

Owner píše:Po přečtení této konverzace oznamuji

ENJOY

:D :D hlavně že si na hns lítáš po celý mapě, otravuješ tam s tím každého a děláš, jak kdybys to nedělal schválně :lol:

btw ten ekzem nebo jak se jmenuje má horší argumenty než 5-ti leté dítě, sry ale napsal jsi fakt dosti dobrý blivajz :D
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Owner » 06 čer 2019, 20:33

Rád bych se konečně dozvěděl proč je špatné použítat DIP děkuji za odpověd.
Obrázek
NEŽ MI BUDEŠ CHTÍT NĚCO ŘÍCT ZMÁČKNI CTRL + W
Owner
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Happyend » 06 čer 2019, 21:39 VIP

Owner píše:Rád bych se konečně dozvěděl proč je špatné použítat DIP děkuji za odpověd.

Ty nemáš dip, ty máš vpn, proč píšeš dip? hm?
I přes tu tvojí dip, tě dokážu vyhnat do pár sekund bez toho aniž bych tě grabl, kickl, slaynul.
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod sigmor1 » 07 čer 2019, 05:32 VIP

Owner píše:Rád bych se konečně dozvěděl proč je špatné použítat DIP děkuji za odpověd.

Happyend píše:Ty nemáš dip, ty máš vpn, proč píšeš dip? hm?

Happyend píše:Ja o nich vím až moc.
Jsem jeden z nich hm?

Chudák, při zeptání rovnou poděkuje za odpověď a ty se do něj takhle pustíš :D

Btw. Proč všude píšeš to "hm"? :lol: Provokace, ban :lol: (Jen srandičky, neber to vážně 8-) )
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.

“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
sigmor1
Pokročilý
Pokročilý

PředchozíDalší

Zpět na Volná debata