Volná diskuze o našich serverech a módech.

Jak hrát za svoji postavu

Příspěvekod Trsak » 11 čer 2019, 17:08 VIP

Charakter
Při vytváření postavy nedáváte pouze jméno na nějaký model musíte své postavě vytvořit i její charakter a příběh podle kterého se bude řídit a jednat.

Jaké charakterové vlastnosti zvolíš záleží jen na tobě. Bude tvá postava sebejistá nebo stydlivá? Tvrdě pracující nebo líná?
Dále by jsi měl své postavě přiřadit nějaké silné a slabé stránky a popřemýšlet, jak tvá postava bude reagovat na věci spojené s těmito vlastnostmi.
Jakou minulost má tvá postava za sebou? Odkud pochází? Tohle nemusí být úplně detailně popsané ovšem usnadní to RP (hraní) vaší postavy.
Pamatujte si, že se musíte držet vlastností, které jste své postavě dali. Hrajete život svojí postavy takže její následující zkušenosti jí umožní se nadále vyvíjet.
Vaše postava nemůže dělat všechno. Např. majitel právnické firmy se jen tak nerozhodne jít vařit drogy a zapojovat se do všech možných kriminálních aktivit ve městě.
Pečlivě se rozmysli než vstoupíš do nějaké již probíhající RP akce. Můžete využívat příležitostí, které se vám naskytnou, ale nepřipojujte se jen tak zničeho nic do rozjeté RP akce, která se vás nijak netýká. Např. Dvě postavy si řeší nějaký byznys a vy je bez nějakého důvodu unesete.
Jakmile vaše postava dosáhla nebo selhala ve splnění svých cílů tak je možná na čase zvážit, jestli se neblíží konec příběhu vaší postavy. Nebo třeba zvážit založení nové postavy.

PermaDeath - hráč se může rozhodnout, že příběh jeho postavy je u konce a smrt jeho postavy bude mít v rámci RP dobrý dopad. Když je vaše postava omráčena na zemi a vy se rozhodnete, že je na čase rozhodnout ukončit její příběh tak stačí počkat na příjezd EMS a zarpit smrt vaší postavy. Postavu si poté smažete ve výběru postav.

Vaše postava se také může dostat do styku s Policií nebo EMS.

EMS:
Když ležíte omráčen na zemi musíte počkat na příjezd EMS. EMS bude jednat profesionálně v průběhu situace a civilista musí rpit zranění nejlépe jak může. Pro poskytnutí informací záchranáři používejte /me a /do

Policie:
Policie se bude na veřejnosti chovat profesionálně a veřejnost poskytne policistům základní level respektu a slušnosti. Pro poskytnutí informací policii používejte /me a /do

Zločin ve městě:
Zde je pár tipů, které je dobré použít při budování svého zločineckého charakteru.
Vybudujte si svůj charakter: nesnažte se stát králem podsvětí ze dne na den. Nechte svému charakteru, aby si získal kontakty a naučil se jak takový zločin ve městě funguje předtím, než půjdete vykrást banku / obchod nebo budete hledat potencionální protivníky.

Činy a jejich následky: zločinci by také měli dbát na své činy. Mezi svými zločiny nějakou dobu počkejte než se věci ve městě uklidní. Měli byste očekávat zvýšenou pozornost ze strany policie / delší vězení.

Konflikt: některé zločinecké organizace spolu můžou čas od času spolupracovat. Území, zdroje, zákazníci, a moc bude řídit většinu těchto konfliktů. Konflikt a kooperace pomáhá dělat příběh zajímavějším. Ujistěte se, že máte dostatečné množství od obou. Vyhněte se velkým aliancím, které nikdy nepovedou ke konfliktu.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Uživatelský avatar
Trsak
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 795
Registrován: 03 bře 2018, 20:02

Jak hrát za svoji postavu

od Rumcajz » 11 čer 2019, 17:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků