Užitečné tutoriály od support týmu na jednom místě

LabyMod - nastav si Minecraft dle sebe

Příspěvekod TomMyGS » 20 čer 2019, 08:45 VIP

LabyMod - nastav si Minecraft dle sebe!


Obrázek

Jedná se o určité vylepšení Minecraftu. Pracuje na podobném způsobu, jako je již dříve představovaný Optifine, též jej obsahuje, jelikož se snaží co nejvíce hru z jedné strany optimalizovat a z druhé zkrášlit. Můžeme si zde nastavit různé ukazatele (kvality připojení, online hráčů, serverové ip adresy, hodin...), nastavení grafiky (vzhled stromů, vody, oblak...), přesnější nastavení hry.

Jak si tuto vychytávku do Minecraftu nainstalovat?

1. V našem prohlížeči si vyhledáme následující doménu - https://www.labymod.net/ .
2. Na stránce klikneme na tlačítko download, které se nachází ve vrchní liště a poté na free download (stáhnout zdarma).
3. Rozklikneme si soubor, který se nám stáhne. V něm máme na výběr verze (1.8.9 či 1.12.2) a poté typ (Vanilla a Forge). Jednoduše zvolíte, jakou chcete hrát verzi a poté Vanilla či Forge. Jestliže chcete do hry přidávat další módy, zvolíme druhou verzi (Forge). Poté už jen klikneme na tlačítko Next.

Obrázek

4. Výběr předvolených módů - zde máte možnost si vybrat z 12 módu, které Vám LabyMod předpřipravil. Jmenovitě to je Laby's Keystrokes (ukazuje pohyb základních klávesnic pro hry, počet kliků za sekundu), DamageIndicator (hodnotu rozdaného a získaného damage), Resourcepack24 (možnost stažení RP již ve hře), Item Physics (reálnější vzhled a pohyby itemů), Settings Profile Mod (přesnější nastavení profilu), WorldEditCUI (přehlednější zobrazení WE), CustomCrosshair (nastavení vlastního crosshairu - zaměřovače), DirectionHUD (pro lepší orientaci), ToggleSneak (zlepšení playstylu hru), MoreParticles (zlepšení hry lepším vzhledem), MotionBlur (slouží k zlepšení hry ze strany herní), Optifine (stabilita hry).

Obrázek

5. Poté dáme jen Install a můžeme spokojeně hrát.

Jak může Minecraft vypadat s LabyModem?

Obrázek


Děkuji Vám za přečtení toho článku a v případě dotazů se ptejte pomocí příspěvků do tohoto vlákna. ;)
Uživatelský avatar
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2171
Registrován: 19 kvě 2015, 14:42
Bydliště: Zlínský kraj

LabyMod - nastav si Minecraft dle sebe

od Rumcajz » 20 čer 2019, 08:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Zlínský kraj

Zpět na Tutorialy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků