Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Qiyana

Příspěvekod Majunkax » 29 čer 2019, 10:15 VIP

Qiyana
Obrázek
Císařovna živlů


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Zabiják
RP: 975
IP: 7800 / 6300


SCHOPNOSTI


Císařská výsada (Passivka)
Obrázek

První základní útok, nebo schopnost do nepřátelského šampiona, udělí bonusové poškození. Cooldown schopnosti se resetuje při použití elementu.


Hněv živlů / ostří ixtalu (Q)
Obrázek
Dosah: 650

Qiyana udeří před sebe. Pokud její zbraň využívá některý z elementů, její zbraň má vylepšený efekt a schopnost větší dosah.
- Element řeky: znehybnění při zásahu
- Element zdi: bonusové poškození jednotkám s nízkým zdravím
- Element křoví: zanechá plochu, ve které je Qiyana neviditelná a získá bonus k rychlosti pohybu

Mana: 35


Utváření země (W)
Obrázek
Dosah: x

Qiyana se může zaměřit na řeku, zeď nebo na křoví, aby vylepšily její zbraň. Zatímco je její zbraň vylepšena, získává zvýšenou rychlost útoku. Její útoky a základní schopnosti navíc udělují bonusové poškození. Následně získá out of combat rychlost pohybu, zatímco se pohybuje k danému elementu, pomocí kterého si vylepšila zbraň.

Mana: 25/30/35/40/45

Troufalost (E)
Obrázek
Dosah: 650

Přiskočí k nepříteli a způsobuje mu fyzické poškození.

Mana: 40/45/50/55/60

Prvotřídní ukázka talentu (R)
Obrázek
Dosah: 950

Qiyana vytvoří rázovou vlnu, která narazí na nepřátele a zastaví se, až když narazí na zeď. Jakákoliv řeka, zeď i křoví zasažené vlnou explodují, udělí fyzické poškození nepřátel a omráčí je (vzdálení nepřátelé jsou omráčeni méně).

Mana: 100

MYTOLOGIE

Jakožto nejmladší dcera panovnické rodiny vyrostla Qiyana v přesvědčení, že trůn Yun Talu nikdy nezdědí. Její rodiče, kteří vládli Ixaocanu – městskému státu ukrytému hluboko v ixtalské džungli – vychovali své děti tak, aby jednoho dne mohly zaujmout jejich místo, a vštěpovali jim hrdé tradice jejich izolovaného národa. Qiyaniným devíti sestrám se ovšem dostávalo větší pozornosti než jí, jelikož měly na trůn větší nárok, a ona jen marně hledala smysluplné místo, které by mohla v rodině zastávat.

Ono místo se konečně objevilo dne, kdy mladá Qiyana začala studovat starodávnou ixtalskou magii živlů. Velice rychle si uvědomila, že se jí dostalo požehnání v podobě výjimečného talentu. Ačkoli jí bylo pouhých sedm let, během několika týdnů ovládla řadu pokročilých technik, zatímco její starší sestry i po letech učení ještě stále zápasily se základy.

Svým elementálním uměním zastiňovala Qiyana jednu svou sestru po druhé, a čím byl její pokrok výraznější, tím větší nespokojenost se jí zmocňovala. Proč její rodiče plýtvali takovým úsilím na výchovu jejích sourozenců, když byli o tolik horší než ona? Kdykoliv byl někdo z nich vybrán, aby vedl velké rituály halící Ixtal před zraky okolního světa, zmocňovaly se Qiyany záchvaty bezmocného vzteku a vyvolávala šarvátky, aby mohla prokázat své schopnosti. Netrvalo dlouho a Qiyanina zloba se začala zaměřovat na Inessu, její nejstarší sestru a přímou nástupkyni trůnu.

Místo aby se Inessa snažila konflikt zažehnat, projevy neúcty od dítěte mladšího o dvanáct let se jí hrubě dotýkaly. Postupem let jejich hádky nabíraly na intenzitě a vyvrcholily fyzickými výhrůžkami ze strany Inessy a následnou Qiyaninou výzvou: v rituálním boji před zraky celého Ixaocanu mělo padnout rozhodnutí o tom, kdo z nich je silnější – a kdo tedy má být pravým následníkem trůnu. Inessa výzvu přijala, aby své sestře uštědřila tolik potřebnou lekci pokory.

Když boj skončil, zůstala Qiyana bez jediného škrábnutí, zato Inessa se od té doby nedokázala postavit na nohy.

Qiyana se radovala, že se stala právoplatnou dědičkou, ovšem rodiče její čin nesmírně rozlítil. Odepřeli jí její výhru – tradice velela, že Qiyana bude z pohledu nástupnictví na trůn Yun Talu vždy až desátá. Tu hořkou zprávu stravovala Qiyana jen s obtížemi, velice rychle však zjistila, že díky souboji se o její zdatnosti v magii živlů dozvěděl celý Ixaocan. Alespoň tak získala to, co jí dlouho unikalo: respekt.

A z oné touhy po uznání se rychle stala závislost. Qiyanu spalovala touha po obdivu za své výjimečné schopnosti. Přála si, aby celý Ixaocan hrdě stál po jejím boku a společně aby s pomocí magie živlů ukázali světu, kde je jeho právoplatné místo. Ne aby se ukrývali před cizími průzkumníky a horníky, kteří ničili džungli na jejich hranicích.

Qiyana se postavila před trůn svých rodičů a vyjevila jim svůj plán – vyhnat horníky a znovu se ujmout vlády nad zemí. Oni však její nápad zamítli. Kontakt s „cizinci“ by přinesl nenávist, válku a nemoci a ohrozil by vše, co jejich dynastie po staletí chránila. Qiyana v sobě dusila vztek a cloumala jí netrpělivost dokázat světu svou sílu a svým rodičům, že se mýlí.

Navzdory jejich vůli Qiyana zaútočila na důl a pobila všechny horníky až na jediného. Když pohlédla do mužových očí lesknoucích se strachem, věděla jistě, že doručí zprávu, kterou chtěla předat – že každému v onom Pilt-overu poví o mocné vládkyni živlů, jež zničila jejich důl.

V Ixaocanu se Qiyana k onomu masakru ochotně přihlásila, čímž matku i otce rozzuřila. Sdělili jí, že piltoverští kupci poslali do džungle nové horníky i s ozbrojenci. V obavě, že by jejich neposlušná dcera přilákala k hranicím ještě více cizinců, s těžkým srdcem nechali Qiyanu za její provinění uvěznit.

Ovšem ve chvíli, kdy za ní zapadly mříže, přispěchalo na Qiyaninu obranu několik mistrů elementální magie. Projevila totiž v džungli dosud nevídané nadání pro kontrolu živlů, a tak její rodiče přesvědčili, aby jí dovolili pomáhat při zbrojení města a jeho obraně. Qiyana se tedy ocitla opět na svobodě, musela však slíbit poslušnost a přísahat, že už nikdy nezkříží cestu žádnému cizinci.

Qiyana si s tím, jak počet jejích obdivovatelů postupně rostl, konečně uvědomila, kde je její pravé místo. Její síla je přece mocnější než tradice, a tak hodlá šplhat po nástupnickém žebříčku bez ohledu na zvolené prostředky.

Je nejmocnější vládkyní živlů, která kdy kráčela po tváři světa. Je tedy nevyhnutelné, aby se stala vládkyní Ixaocanu a budoucí císařovnou celého Ixtalu.

STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
Obrázek
Uživatelský avatar
Majunkax
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 216
Registrován: 15 pro 2018, 22:24
Bydliště: Dj room #0

Qiyana

od Rumcajz » 29 čer 2019, 10:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Dj room #0

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků