Volná diskuze o našich serverech a módech.

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Shikare » 09 črc 2019, 14:11

F3N0M3N píše:Mluvit o 3 ilegálkách a že by to vanilla neměla být a že je to moc, je hloupost.

Tim jsem myslel Kartel co vubec dela ? Jen jezdi v autech farmi metan a to je cele. Nechapu vyznam teto organizace.

F3N0M3N píše: kartel existuje už strašně dlouho a bylo jedno, jestli to měli jako ofiko frakce nebo ne

Jak rikam Nejakou dobu zde hraju a Kartel z toho si kazdy dela srandu nabraly vsechny random lidi a jeste se neukazaly krome prepadeni kokainu kde nasledne byly pokutovani mafii. To je cela interakce kterou jsem za x tydnu mel s Kartelem. Pokud se pletu a opravdu neco delaji a jde to mimo me tak se omlouvam.

F3N0M3N píše:ten klub je určité krytí pro ten byznys, nicméně chyba je, že poslední dobou z nějakých "RP důvodů" nefungují vůbec jako bar, pouze jako ilegálka...

Do baru se chodi pit kdyz byl treba Dark Ruby zavreny atd... dlouho jsi tu nebyl a kdyz jsi tu nebyl tak tam byly party i tanecnici takze ono to vlastne funguje ale kdo chce delat barmana ?

F3N0M3N píše:A co darkruby, kde padaj CKčka, pobíhají tam týpci se scarama, spolupráce s mafií a další

Tady te musim zastavit Mafie nespolupracuje z nikym krome nejake dohody kvuli par vecem s Vanillou



+ Ohledne padani z auta ten plugin bych nechal a premyslel jsem ze by se mohlo udelat ze kdyz se clovek zapouta tak by to automaticky vyplo ten plugin na vypadavani a nahodilo by to plugin ze kdyz naboura a ma pasy tak mu to sebere nejake zivoty ale nevyleti protoze pasy ho zadrzi tim se omezi vypadavani z auta ale kdyz se naboura tak mu to ublizi. Nevim zda by to bylo moc prace a vubec slo ale je to jen navrh.
Shikare
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 29 kvě 2019, 03:30

Re: Plánované změny a novinky

od Rumcajz » 09 črc 2019, 14:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod VoLdEmOrD » 09 črc 2019, 23:19 VIP

Áno mýliš sa. Veľa vecí nevieš. Nakoľko nám nefungujú určite funkcie a možnosti ktoré máme mať, čakáme na opravu ktorá prebehne po návrate trsaka. Však nech ma z toho srandu kto chce. Uvidíme sa čoskoro :)
Uživatelský avatar
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 724
Registrován: 26 črc 2015, 23:24
Bydliště: localhost

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod BrooKlyGS » 11 črc 2019, 22:33 VIP

Je pravda, že jsem na serveru od půlky června nebyl, proto je od té doby taxi probably uplně dead. Nicméně jsem to psal tehda do admin skupiny a napíšu to sem znovu, on můj nástupce bude mít stejný problém. Aby firma vydělávala, chtělo to tomu věnovat kolikrát až nepříjemně moc času - není IG způsob jak hlídat aktivitu zaměstanců, každé 3 dny se 2/3 firmy muselo vyházet a nabrat noví lidé, jelikož tamti přestali hrát, nebo AFK sbírali drogy a pobírali přitom výplatu. Ano, taxi není práce, která by vás bavila celé měsíce a po čase to prostě v současné podobě omrzelo. Jenže problém byl, že lidé dost často zaměstnání měnili, nebo zamnou šli s tím, proč mají jako začátečníci 600 výplatu (a musí se při "nepracování" odhlásit ze služby) a záchránář má ze základu 2000 (tolik měl můj ředitel (-: ). Jasně, taky bych mohl nastavit takhle šílenou výplatu, ale firma by šla do mínusu a fungovala by stylem "setmoney", jak funguje PD, záchranka, mechanici (dřív). Dá se asi pochopit, že první dvě jmenové firmy "dotace" potřebují, ale pak se to projevuje na takhle přestřeleném platu, který dodrbává ekonomiku a možnost nabrat stálé aktivní zaměstnance do jiných zaměstnání. No a nakonec jsem se dočkal zrušení roomek na TS (a tisíce keců ohledně privátní taxi vysílačky), což byl takovej poslední hřebík do rakve.

No a pak přijde třeba RIOT, který něudělá 3x taxi test. Pro ředitele to byla práce třeba na hodinu a stejně jsme neměli zaměstnance navíc.
Taxi test - zavést nás na určené místo bez pomocí navigace (PD, EMS, garáže,...), dle předpisů (upřímně ani nevim, co na tom dokázal tolikrát dodrbat)

Takže jen trochu málo na svoji obhajobu. Svému nástupci přeju štěstí, ale dřív nebo později mi dá za pravdu :lol:
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
Uživatelský avatar
BrooKlyGS
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1909
Registrován: 02 úno 2016, 17:44
Bydliště: Poděbrady

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 12 črc 2019, 00:01 VIP

BrooKlyGS píše: není IG způsob jak hlídat aktivitu zaměstanců


Mně třeba píšou SMS "začátek služby" a "konec služby", vidím čas odeslání. Samozřejmě se to dá odrbat, ale zatím jsem u nikoho nic takového nezaznamenal.
Samozřejmě na to občas může někdo zapomenout nebo něco ale stejně se nic nestane. Funguje to úplně jednoduše, někdo se ti neozve za delší dobu ani jednou, je pravděpodobně neaktivní nebo na to kašle, tak či tak letí, easy.
Nebo stačí být taky trochu aktivní a sledovat ty zaměstnance :D
Závěrem, myslím si, že zrovna tohle se dá pohlídat jednoduše a nepotřebuješ k tomu nějaký složitý script nebo něco 8-)
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Sajmoonic » 12 črc 2019, 00:22

F3N0M3N píše:Mně třeba píšou SMS "začátek služby" a "konec služby", vidím čas odeslání. Samozřejmě se to dá odrbat, ale zatím jsem u nikoho nic takového nezaznamenal.
Závěrem, myslím si, že zrovna tohle se dá pohlídat jednoduše a nepotřebuješ k tomu nějaký složitý script nebo něco 8-)


Ty vidíš zaměstnance na mapě, u taxikářů Brookly neviděl nic, taxikáři prostě mají malé platy a proto tam nikdo nechce jít, chtělo by to nějak vyměnit ten systém získávaní peněz do firmy, ty si pohlídáš zaměstnance jednodušše přes GPS, ale bez té GPS by se to dalo taky poměrně jednodušše u PD osrat a vařit třeba drogy, což tedy od včerejšího update již nejde.
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod F3N0M3N » 12 črc 2019, 01:06 VIP

Já bych upřímně neviděl problém v "setmoney" pro taxi jako firmu, kdyby se tam někdo snažil, však to není žádná hrůza.
Nebo to prostě udělat úplně jednoduše.
Přesunout taxi na úřad práce, hráči by mohli vozit NPC skrz nějaký script viz zahradník a další, kterým to střílí u nějakých keřů "random" místa, kam mají jet a za to k základu 800 dolarů dostanou nějakou fakturu, kterou si budou moct ve svém "sídle" nebo nějakých šatnách či na úřadu práce proplatit.
Navíc by mohli využít /twt případně /ad a nabízet své služby normálním hráčům, kterým by vystavili sami fakturu (pozor na zneužívání, ale je to zakázáno pravidly) nebo by se prostě platilo hotovostí jako je to u většiny taxi služeb tady v ČR, protože prostě taxi služby většinou nemají terminály apod. čest výjimkám nebo by to fungovalo také skrz nějaký script s taximetrem nebo něčím, ale zase by to mohlo kazit určitou konkurenci, kterou by si hráči mohli tvořit sami skrz udávání vlastních cen.
RIOT by si pak nestěžoval, že neprošel testem, a pokud by taxikáři nejezdili podle pravidel silničního provozu, tak by si to s nimi řešila při zastižení PD skrz pokuty a případné odebrání řidičáků. Řekněme si totiž upřímně, kdo jel víckrát s nějako utaxi službou nebo např. uberem, tak asi ví, že každý taxikář nejezdí přesně tak, jak by měl, kolikrát mě vezli v noci po vesnicích nebo i ve městě, kde si prostě v klidu překračovali rychlost až v desítkách km za hodinu...
Celkově by to zaměstnání, pak bylo populárnější a podle mě i atraktivnější.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod BrooKlyGS » 12 črc 2019, 07:37 VIP

Existuje normalne plugin na npc taxi, tak s Trsakem muzete teoreticky zvazit i to. Vzhledem k poctu zakazek co taxi melo by to docela sedelo.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
Uživatelský avatar
BrooKlyGS
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1909
Registrován: 02 úno 2016, 17:44
Bydliště: Poděbrady

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod RIOT09 » 12 črc 2019, 16:10

BrooKlyGS píše:No a pak přijde třeba RIOT, který něudělá 3x taxi test. Pro ředitele to byla práce třeba na hodinu a stejně jsme neměli zaměstnance navíc.


Ahoj,

vysvětlím ti to. Poprvé jsem nevěděl , jakou odtahovou službu myslí, tak jsem jel na tu druhou. Podruhé jsem asi 3x naboural. Potřetí, jak jsem psal, jsme se bugnuli pod mapu a pak ujel. Mohl jsem to udělat, ale RPil to tak, že jsem usnul při práci a jel na místě 300 Km/h. Takže jsi o toho 1 zaměstnance mohl mít víc.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod TheRebel24 » 12 črc 2019, 17:38

Jako RIOTE, řekněme si to narovninu. Nejsi moc dobrý RPič a celkem se ani nedivím že tě nevzali. Jako neříkej mi že jsem drzej, jsem jen upřímněj :D :lol:
"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
Uživatelský avatar
TheRebel24
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 122
Registrován: 21 lis 2016, 19:26
Bydliště: Salzburg, Austria

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod RIOT09 » 13 črc 2019, 08:21

TheRebel24 píše:Jako RIOTE, řekněme si to narovninu. Nejsi moc dobrý RPič a celkem se ani nedivím že tě nevzali. Jako neříkej mi že jsem drzej, jsem jen upřímněj :D :lol:


Nejsem no,
nebaví mě dělat hodného občana co chodí poctivě do práce a vydělává peníze. Fakt nečekej, že mě uvidíš jak jsem hodný.
Běhám před nemocnici s pálkou, kterou vytahuji z ničeho, za to nemůžu, Nedal jsem si batoh při vytváření postavy a v obchodu jsem batoh nemohl najít. Bud tam není, nebo jsem slepý. Po operaci si myslim, že můžu běhat.
To s tebou a FrantaGamer tady nebudu řešit........


BTW. Nejsi drzý, jsme stejně staří.
,,Aliquid desinit, incipit alius....."
Uživatelský avatar
RIOT09
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 23 dub 2019, 06:22

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod TheRohlikar » 13 črc 2019, 08:23

RIOT09 píše:
TheRebel24 píše:Jako RIOTE, řekněme si to narovninu. Nejsi moc dobrý RPič a celkem se ani nedivím že tě nevzali. Jako neříkej mi že jsem drzej, jsem jen upřímněj :D :lol:


Nejsem no,
nebaví mě dělat hodného občana co chodí poctivě do práce a vydělává peníze. Fakt nečekej, že mě uvidíš jak jsem hodný.
Běhám před nemocnici s pálkou, kterou vytahuji z ničeho, za to nemůžu, Nedal jsem si batoh při vytváření postavy a v obchodu jsem batoh nemohl najít. Bud tam není, nebo jsem slepý. Po operaci si myslim, že můžu běhat.
To s tebou a FrantaGamer tady nebudu řešit........


BTW. Nejsi drzý, jsme stejně staří.


Takže ... protože bych byl mladší, tak můžu být drzý ... ale když budu starší, nikdy drzý nejsem? Hm, to řeknu mamce... Předpokládám, že mi řekne, že jsem drzý.
#cementovanálmatter
Uživatelský avatar
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 1376
Registrován: 16 kvě 2013, 19:04

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod TheRebel24 » 13 črc 2019, 08:36

RIOT09 píše:
Po operaci si myslim, že můžu běhat.
To s tebou a FrantaGamer tady nebudu řešit........


Po operaci prostreleneho břicha s následkem prostreleneho střeva si nemyslím že můžeš moc běhat...
"To insure the adoration of a theorem for any length of time, faith is not enough, a police force is needed as well." - Anonymous R5 3600, GTX 1070, 16GB RAM, AiO, X370 Gaming Carbon PRO, 512GB SSD, 4TB HDD, 620W Seasonic
Uživatelský avatar
TheRebel24
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 122
Registrován: 21 lis 2016, 19:26
Bydliště: Salzburg, Austria

Re: Plánované změny a novinky

Příspěvekod Sajmoonic » 13 črc 2019, 14:29

Klidně se TAXI firmy ujmu, ale opravdu by to chtělo, abych viděl zaměstnance na mapě, aby si někdo ve službě nevařil drogy, pokud by tedy byla možnost, abych se toho ujmul, tak se můžeme kdykoliv domluvit na TSku nebo i ve hře, budu jenom rád.
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Předchozí

Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků