Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost o práva

Příspěvekod Podbo » 14 črc 2019, 21:19

Ahoj, tímhle topickem bych si chtěl požádat o admin práva na BB sekci


Nick v hře : Podbo

Nick na fóre : Podbo

Profil na fóre : podbo-u62531.html

Věk : 22

Steam nick : Podbo

Steam ID : STEAM_0:1:190882733

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=49069

Nějaké bany nebo prehřešky ( GS, jiný portál ): Dříve určitě ano, kdo za mlada nedělal blbosti.

Moje minulost: Začnem od začátku. Psal se rok 2012 (myslím, nevím to na 100% teď) Hrával jsem BaseBuilder 2 a pamatuji si, že jsem se chtěl strašně stát adminem, když jsem viděl "Spectrum", "GoodMaster" a "Popcorn" co vše šlo dělat, když člověk byl admin, tak jsem se jim snažil také stát. Tehdá ještě s (SA nebo Hl.Sa) BaseBuilder 2 "WolfArasin" nebo teď ho možná budete znám pod jménem "Hacker". Domlouval jsme se s ním už tenkrát, a on mě řekl, ať si zažádám o práva, tak jsem tak udělal, ale v tu dobu jsem nevěděl, že člověk musí vlastit originální hru Counter Strike 1.6. Tímto pro mě vše zhaslo a přestal jsem to tak často už hrávat. Před cca 4 měsíci ani ne, jsem byl akademik na Minecraft, ale poté, co odešel z postu Hl.sa (TheRsM), tak jsem ukončil post MC akademika a nechal jsme se odebrat. Jinak také do nedávna jsem hrával na nonsteamu, ale po přestěhování do jiného bytu, jsem si zakoupil steam, tak aby vám nepřišlo nějak divné.

Něco o sobě : Jmenuji se David, je mi 22 let a bydlím nedaleko Brna. Jsem vyučený automechanik a to také dělám v běžném životě. Zajímám se o internet a počítače. Jsem počítačový nadšenec, uživatel Windowsu a Androidu.

Bližší informace o mně : Jsem skromný, klidný člověk, detailista. Snažím se dělat vše hned, nic neodkládat. Mám rád barvy, moderní vzhled a nejnovější verze. Mezi mé koníčky patří fotbal, florbal a auta. Ve volném čase dělám na autě a věnuji se přítelkyni. Jsem hrdým majitelem Samsung galaxy S9.

Co mám rád?: Mezi mé oblíbené filmy patří například Zombieland, Jednotka příliš rychlého nasazení, Paul a nebo Scary Movie. Můj nejoblíbenější seriál je samozřejmě The Walking Dead. Poslouchám Ega, Post Malone, Trap city nebo Austina. Samozřejmě zbožňuju svojí Janičku.

Proč by sem chtěl na GS adminovat? : Adminovat bych chtěl především proto, abych pomohl adminům na serveru, nemají oči všude. Psát Vám tady, že jsem ten pravý koho hledáte nebudu, ale budu se vás snažit o tom přesvědčit, jak u pohovoru (jestli se tam dostanu), tak také na serveru. Na Gamesites působím jako Hl.DJ.

Adminoval jsem tu před cca 3 měsíci a byl jsem zrušen za neaktivitu a VAC na goučkách.


Děkuji za přečtení.
Uživatelský avatar
Podbo
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 68
Registrován: 17 říj 2018, 17:16

[Z]Žádost o práva

od Rumcajz » 14 črc 2019, 21:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Žádost o práva

Příspěvekod GrooS » 14 črc 2019, 22:42 VIP

Od doby co si byl zrušen ses teprve dneska napojil na server a to nestačí, zvyš svoji aktivitu a pak uvidíme.
Zamítnuto.
Uživatelský avatar
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 4896
Registrován: 08 čer 2013, 14:25


Zpět na Nábory Adminů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků