I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]F3N0M3N

Příspěvekod Sajmoonic » 23 črc 2019, 00:31

Zdravím, dnes jsem dostal ban na 1 den od Fenomena za FRP, Mixovani, ban ani chování admina mi nepříjde v pohodě.

Popis celé situace -

Jeli jsme s partou na parkoviště a viděli jsme tam pár hezkých aut, tak jsme se rozhodli, že uděláme tuning sraz, o minutu později, co jsme ohledně tohoto napsali do twitteru a AD, tak přijel Fenomen a s nim jeden policajt, začali na nás řvát, že máme nepovolený tuing na autě (Skla, Neony) a že pořádáme nepovolené shromáždění, začala hádka, která je v této věci prakticky nepodstatná, následně jsme se rozhodli, že to prakticky nemá cenu a že auta raději schováme, cestou jsem vytáhl světlici a tady začíná ta důležitá část mojí stížnosti, klasicky mě zatknuli, důvod mi nechtěli sdělit, následně zastřelil Fenomen 3x do hlavy člena naší party kvůli tomu, že vytáhl Taser/Kanystr, který ale ještě před střelbou schoval, jelikož ho vytáhl nechtěně, přesto ho Fenomen 3x střelil do té hlavy, tak jsem mu napsal, že to byl prakticky KOS, jelikož mi nepříjde normální, že Generálmajor zastřelí civilistu 3x do hlavy kvůli tomu, že vytáhne a ihned schová téměř nenebezpečný předmět, následně tam nějákou chvíli řešili něco s ostatníma a my 2 jsme stále seděli vzadu pouta, najednou se mi uvolnily pouta, tak jsem počkal na chvíli, kdy se nikdo z PD nebude dívat a vylezl jsem z auta, následně jsem nasedl na místo řidiče a ujel i s kolegou vzadu, po minutě jízdy se na mě Fenomen portnul, freeznul mě a zastřelil, následně oživil a hodil zpět dozadu do auta, potom se vrátil na místo řidiče a jel zpět na parkoviště, když jsem se ho zeptal, co bylo špatně a za co se portnul, tak mi odvětil "všechno, vzadu nejsou kliky", tak jsem mu odvětil, že nezamykal a když nás do toho auta dával, tak ani neRPil, že zavírá dveře, pouze je otevřel, takže byly prakticky otevřené, na toto již nereagoval, následně jsem ho v CPZ zmlátil, když se mi snažil zamknout celu, což jsem mu nechtěl dovolit, podařilo se mi to, druhé PD mě zastřelilo, Fenomen mě s lékarničkou ošetřil, revivnul a dal zpět do CPZ, zranění jsem normálně RPil, po 4 minutách čekání, co si Fenomen zašel na WC jsem se rozhodnul, že mě neprohledával a tudíž mi světlice nezabavil, tak jsem jednu v CPZ hodil, o 10s později jsem byl zabanován s důvodem "FRP, Mixování". Nevím, kde jsem udělal FRP, Nemixoval jsem, pouze jsem ho upozornil, že ho podle toho, co jsem viděl zabil bez důvodu mého kolegu, což prakticky neovlivnilo nijak žádnou RP akci. Tudíž touto stížností žádám rovnéž o UB, jelikož mi důvody nijak nesedí a Fenomen podle mě zneužil práva, mohl mi to alespoň odůvodnit a upozornit např. kickem, nepříjde mi v pohodě, že mi nahodí ban po tom, co hodím světlici v CPZ, když mě předtím nikdo neprohledával a ani neupozornil např. kickem nebo slovně.
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

[V]F3N0M3N

od Rumcajz » 23 črc 2019, 00:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: F3N0M3N

Příspěvekod Lubou » 23 črc 2019, 00:54 VIP

Ahoj Sajmon to druhé PD som bol zhodou náhod ja, tak sa tu tiež teda pod tuto tvoju sťažnosť vyjadrím.

Sajmoonic píše: cestou jsem vytáhl světlici a tady začíná ta důležitá část mojí stížnosti, klasicky mě zatknuli, důvod mi nechtěli sdělit,


No hneď ma zarazila táto tvoja veta.. Neviem či tebe príde normálne len tak počas riešenia problému s policajtom pri nelegálnom tuning zraze vytiahnúť len tak svetlicu a zapáliť ju, ale tak očividne áno, ale tak ak sa trošku zamyslíš, tak už to je vo veľkom rozpore a vôbec to nie je v poriadku, ďalej tam boli ďalšie veci ako zavádzanie/klamanie, neuposluchnutie výzvy policajta atď. (Ono ja som to aj hovoril pri tvojom zatknutí ešte pred tým ako som ti povedal práve ale vzhľadom k tomu ako to často aj býva ste si tam všetci kecali svoje, tak jasné že si to ani nepočul)

Ďalej celá vaša parta (gang) ako to niekto z vás tam prezentoval vystupovala agresívne a arogantne, tak neviem prečo sa čuduješ, že keď tvoj kolega vytiahol TASER, tak ho Fenomen odstrelil. Ja si myslím že tam nebolo žiadne pochybenie ako my sme tam celý čas vystupovali so zbraňou v rukách pretože ste boli arogatní a nevedeli sme čo od vás čakať a ako nehnevaj sa ale keď tvoj gangsterský kamarát vytiahne taser, tak si myslím že tie výstreli boli úplne na mieste.

To pomedzi čo si písal to sa vyjadrovať nebudem, pretože som to nevidel ale tak pokiaľ nie si CHUCk Noris, tak si myslím že dvere bez klučky neotvoríš a auto bez klučiku za 5s nenaštartuješ, ale tak nevadí.

Tá svetlica, to už neviem či ťa Fenomen prehladaľ alebo nie ale ako nečudoval by som sa aj keby hej a ty si to nezaregistroval, pretože ako to často býva pri takýchto partach ako ste vy, tak to je proste humbug a vy ptm ani neviete kto aký úkon spravil..

Ja si ale myslím že ban je na mieste. Tvoje chovanie, aj čo sa toho nezmyselného a vyslovene provokačného písania do reportov, nie je úplne na mieste.

Odomňa všetko.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Uživatelský avatar
Lubou
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 705
Registrován: 18 bře 2014, 21:19

Re: F3N0M3N

Příspěvekod Sajmoonic » 23 črc 2019, 01:13

Zrovna jsem se chystal žádost předělat jelikož nebyla podle vzoru, ale teď už to očividně nemá cenu.

Lubou píše:No hneď ma zarazila táto tvoja veta.. Neviem či tebe príde normálne len tak počas riešenia problému s policajtom pri nelegálnom tuning zraze vytiahnúť len tak svetlicu a zapáliť ju


Tohle budu chtít řešit v rámci RP, byl to jenom dodatek, když vytáhneš světlici, tak hoří instantně sama, v zákonech se jakožto zbran pokud vím nebere a žádný zákon jsem neporušil, ale jak jsem již psal, tak tohle v rámci RP.

Lubou píše:čas vystupovali so zbraňou v rukách pretože ste boli arogatní a nevedeli sme čo od vás čakať a ako nehnevaj sa ale keď tvoj gangsterský kamarát vytiahne taser, tak si myslím že tie výstreli boli úplne na mieste.


Taser nebo Kanystr vytáhl nechtěně a ihned ho schoval, Fenomen začal střílet až chviličku potom, v realu by tě policajt taky nestřelil 3x do hlavy kvůli tomu, že vytáhneš taser/kanystr, proto jsem to bral jako KOS.

Lubou píše:To pomedzi čo si písal to sa vyjadrovať nebudem, pretože som to nevidel ale tak pokiaľ nie si CHUCk Noris, tak si myslím že dvere bez klučky neotvoríš a auto bez klučiku za 5s nenaštartuješ, ale tak nevadí.


Psal jsem, že RPil pouze to, že otevírá dveře a dává ho do auta, následně nezaRPil to, že dveře zavírá, tudíž podle mě zůstaly otevřené a jelikož při jeho příjezdu vystoupil z auta a nechal odemčeno, tak si myslím, že klíčky nechal v zapalování a pokud se nepletu, tak PD auta mají vzadu kliku i vevnitř, o čemž můžeme pouze polemizovat, ale to je taktéž nepodstatné.

Lubou píše:Tá svetlica, to už neviem či ťa Fenomen prehladaľ alebo nie ale ako nečudoval by som sa aj keby hej a ty si to nezaregistroval, pretože ako to často býva pri takýchto partach ako ste vy, tak to je proste humbug a vy ptm ani neviete kto aký úkon spravil..


Fenomen vždy zabavoval/zabavuje zbrane přes to speciální PD menu a tentokrát ani nezaRPil to, že mi světlice zabavuje, kdyby mi je zabavil, tak mi je normálně může vzít z inventáře.

Lubou píše:Ja si ale myslím že ban je na mieste. Tvoje chovanie, aj čo sa toho nezmyselného a vyslovene provokačného písania do reportov, nie je úplne na mieste.


Report jsem psal z důvodu, že jsem doufal, že je na serveru jiný admin, který by to mohl nestranně vyřešit, chování RP postavy by se snad do banu započítávat nemělo, pokud se nepletu.

Stále si stojím za svým, uvědomil jsem si, že není žádost podle vzoru, ale již to nemohu upravit.
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Re: F3N0M3N

Příspěvekod TheRohlikar » 23 črc 2019, 01:39

Sajmoonic píše:v realu by tě policajt taky nestřelil 3x do hlavy kvůli tomu, že vytáhneš taser


Střelili by tě ihned, jakmile bys sáhl za pásek, ani bys to nestihl vytáhnout.
#cementovanálmatter
Uživatelský avatar
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin
 
Příspěvky: 1376
Registrován: 16 kvě 2013, 19:04

Re: F3N0M3N

Příspěvekod Sajmoonic » 23 črc 2019, 01:49

TheRohlikar píše:Střelili by tě ihned, jakmile bys sáhl za pásek, ani bys to nestihl vytáhnout.


OK, Tohle pokud se jednalo o taser a né kanystr jak jsem si prvně u té situace myslel beru, máš pravdu.

Počkal bych si rád na vyjádření ohledně toho, co byl FRP a kdy jsem mixoval (Pokud tím mixováním tedy nemyslel tuhle situaci, o které psal Rohlík, jelikož je pravda, že jsem psal do local ooc chatu, že mi to nepříjde v pohodě).
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Re: F3N0M3N

Příspěvekod F3N0M3N » 23 črc 2019, 01:59 VIP

Tak dost ti toho už vysvětlil Neznámý, děkuji za to :D
1. Jak se ukázalo vytáhl tazer, já v ten moment viděl zbraň, kterou na mě mířil, čímž mě jako policistu ohrožoval. Je to úplně jedno, kos to nebyl. Hádali jste se tam s námi, nereagovali na naše výzvy a navíc jsme věděli, kdo jste a čeho jste se přibližně všeho už dopustili, takže s vámi podle toho logicky budu jednat.
2. Zkus zapalovat mezi lidmi světlice IRL, chci vidět, jak dopadneš, když u toho bude policie :roll: Sesypou se na tebe jak mouchy na výkal.
3. Uvolnila se ti pouta a ty jsi nic nerpil, předpokládám, že pouta ti normálně nebudou padat jen tak, je to prostě script proti lidem, co s tím zacházejí, jak nemají a ty jsi toho zneužil a hned 2x. Vyběhl jsi z policejního vozu, který vzadu kliky nemá... O klíčku polemizovat můžeme. Nicméně řidič jsem, a i když vyskočím z auta na 30 vteřin, tak ten klíč beru vždy s sebou.
4. Ujet jsem vás viděl, jen jsem doerpil s člověkem a skočil si pro vás, jak píšeš. Zastřelit jsem tě musel, protože se to buglo. Moje odpověď zněla tak nějak, jak píšeš no, nicméně tvoje otázka byla zcela arogantní a provokativní. Poté jsem vám to vysvětlil se vším všudy jako tady. Následovala věta, že se vracíme a budeme pokračovat v RP, tak přestaňte mluvit OOC, není tu dál, co řešit. Přijedeme na parkoviště, kolega k vám do auta hodí 3. člověka a vy se tam opět začnete na celé garáže (pravděpodobně provokativně) bavit opět OOC, 2x vás napomínáme, ať to neděláte.
Co se týče rpení otevírání a zavírání dveří, pokud se nepletu dal jsem pouze "/me vkládá do vozidla", tak tu nevymýšlej něco o dveřích, tohle není žádné hardcore rp. Mám info od SA, že to nemusím rpit vůbec, stejně tak pouta. Je to prostě samozřejmost.
Při cestě na stanici mi vyskočil provokativně za jízdy další člověk z auta, ten s kterým jsi mimochodem ujel. Dostal za to kick a ty jsi to opět skrz voice komentoval, i když jsi neměl. "Co děláš však vypadl z auta nééé?" apod.
5. Snažil ses blokovat dveře, když jsem u sebe měl zbraň, navíc jsi měl pouta. Ve vteřině, co se ti opět "uvolnila" jsi mě uspamoval pěstmi, bravo. RPil jsi, že pouze krvácíš z ramena poté, takže jsem využil teda "lékárničky" a rpil ti čištění rány, zastavení krvácení, obvaz atd., poté jsi dostal revive.
6. Šel jsem na WC, ale zároveň jsem to i RPil a odešel. Když jse mse vrátil začal jsi mi pod nohy házet světlice a kopat tam do všeho okolo a poskakovat. To jsi nabral rychle sílu po ranění a navíc si dovolíš tohle dělat znovu před námi. Došla mi trpělivost a letěl jsi vychladnout ;)

Kdyby ti tohle náhodou bylo málo, tak jsem s tebou a tou vaší skupinou už dneska řešil porušení pravidel, což bylo tvoje upozornění pár hodin před tímto (cca 3?). Pobíhali jste po serveru a okrádali random lidi bez důvodu ještě k tomu na veřejných garážích apod. Unesli jste už asi po 6. stejné 2 osoby, které už vám dávno nic nedělaly, takže jste k tomu neměli žádný důvod. Polévali random věci benzínem a zapalovali...

PS: když okomentuješ do localu něco, co se ti nelíbí a myslíš, že je to porušení pravidel, tak je to v pořádku, jak jsi to udělal (jednou), ale v žádným případě to nemáš komentovat skrz voice, pokud se normálně hraje a nejsi k tomu vyzvaný adminem, který potřebuje něco řešit
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: F3N0M3N

Příspěvekod Sajmoonic » 23 črc 2019, 03:32

F3N0M3N píše:1. Jak se ukázalo vytáhl tazer, já v ten moment viděl zbraň, která na mě mířil, čímž mě jako policistu ohrožoval


Viděl jsem, že to ihned schoval, nemířil a začal jsi střílet už ve chvíli, kdy měl taser schovaný - Nevím, kdo z nás tu situaci špatně pochytil.

F3N0M3N píše:2. Zkus zapalovat mezi lidmi světlice IRL, chci vidět, jak dopadneš, když u toho bude policie :roll: Sesypou se na tebe jak mouchy na výkal.


Už jsem psal, že tohle chci vyřešit v rámci RP.

F3N0M3N píše:3. Uvolnila se ti pouta a ty jsi nic nerpil, předpokládám, že pouta ti normálně nebudou padat jen tak, je to prostě script proti lidem, co s tím zacházejí, jak nemají a ty jsi toho zneužil a hned 2x. Vyběhl jsi z policejního vozu, který vzadu kliky nemá... O klíčku polemizovat můžeme. Nicméně řidič jsem, a i když vyskočím z auta na 30 vteřin, tak ten klíč beru vždy s sebou.


Sám jsi napsal, že tohle není žádné hardcore RP, tudíž ve chvíli, kdy se mi ty pouta uvolní, tak beru jako samozřejmost, že když např. vysedám z auta, tak jsem je prostě sundal. Netuším, jak je to v Americe (LA), samozřejmě bych si mohl říct "Tady není klika, zůstanu v autě", ale když RPíš gangstera a člověka, kterého by nikdy nenapadlo respektovat PD, tak tě to prostě v tu danou chvíli nenapadne a snažíš se z toho jakkoliv dostat, což jsem taky udělal, jelikož jsem měl tu možnost, příště to zaRPím lépe - částečně přiznávám chybu.

F3N0M3N píše:4. Ujet jsem vás viděl, jen jsem doerpil s člověkem a skočil si pro vás, jak píšeš. Zastřelit jsem tě musel, protože se to buglo. Moje odpověď zněla tak nějak, jak píšeš no, nicméně tvoje otázka byla zcela arogantní a provokativní. Poté jsem vám to vysvětlil se vším všudy jako tady. Následovala věta, že se vracíme a budeme pokračovat v RP, tak přestaňte mluvit OOC, není tu dál, co řešit. Přijedeme na parkoviště, kolega k vám do auta hodí 3. člověka a vy se tam opět začnete na celé garáže (pravděpodobně provokativně) bavit opět OOC, 2x vás napomínáme, ať to neděláte.
Co se týče rpení otevírání a zavírání dveří, pokud se nepletu dal jsem pouze "/me vkládá do vozidla", tak tu nevymýšlej něco o dveřích, tohle není žádné hardcore rp. Mám info od SA, že to nemusím rpit vůbec, stejně tak pouta. Je to prostě samozřejmost.


Rozhodně jsem se nesnažil být něják arogantní ani provokativní - pokud to tak znělo, tak se omlouvám, na tom parkovišti se mě jeden z mojí party zeptal, co se stalo, tak jsem mu odvětil, že mě bůh dovezl zpět sem a že nechápu proč, následně jste už napomínali pouze někoho z mojí party (Tuším Marvyho) za to, že mixoval, s čímž teda nemám já už nic společného.

F3N0M3N píše:Při cestě na stanici mi vyskočil provokativně za jízdy další člověk z auta, ten s kterým jsi mimochodem ujel. Dostal za to kick a ty jsi to opět skrz voice komentoval, i když jsi neměl. "Co děláš však vypadl z auta nééé?" apod.


Rozhodně jsem nedodal to arogantní "nééé", řekl jsem "Vždyť jenom vypadl z auta tyvole", tomu říkám emoce, prostě mi to opět přišlo jako nesmysl, daný člověk vyskočil z auta, jelikož se mu uvolnily pouta, nevím, co je na tom provokativního, prostě se snažil utéct, nijak extra rychle si nejel, jelikož to bylo hned pár metrů od zatáčky, u které jsi brzdil.


F3N0M3N píše:5. Snažil ses blokovat dveře, když jsem u sebe měl zbraň, navíc jsi měl pouta. Ve vteřině, co se ti opět "uvolnila" jsi mě uspamoval pěstmi, bravo. RPil jsi, že pouze krvácíš z ramena poté, takže jsem využil teda "lékárničky" a rpil ti čištění rány, zastavení krvácení, obvaz atd., poté jsi dostal revive.


S tímhle souhlasím, uznávám chybu.


F3N0M3N píše:6. Šel jsem na WC, ale zároveň jsem to i RPil a odešel. Když jse mse vrátil začal jsi mi pod nohy házet světlice a kopat tam do všeho okolo a poskakovat. To jsi nabral rychle sílu po ranění a navíc si dovolíš tohle dělat znovu před námi. Došla mi trpělivost a letěl jsi vychladnout ;)


Mezitím, co jsi byl na WC jsem RPil obvazování rány kusem látky z postele, když stojím blízko u mříží, tak vím, že do nich kopnu (kopal jsem), samozřejmě že z důvodu zranění bych si nedovolil někoho napadnout nebo bouchat okolo sebe rukama, ale ve chvíli, kdy jsem 1 světlici (Netuším, proč jsi to napsal v množném čísle) hodil k sobě do CPZ (Nikoliv tobě pod nohy) jsi mi nahodil ban za FRP a Mixing.

F3N0M3N píše:Kdyby ti tohle náhodou bylo málo, tak jsem s tebou a tou vaší skupinou už dneska řešil porušení pravidel, což bylo tvoje upozornění pár hodin před tímto (cca 3?). Pobíhali jste po serveru a okrádali random lidi bez důvodu ještě k tomu na veřejných garážích apod. Unesli jste už asi po 6. stejné 2 osoby, které už vám dávno nic nedělaly, takže jste k tomu neměli žádný důvod. Polévali random věci benzínem a zapalovali...


Netuším, kolikrát je unesli ostatní lidi z party, byl jsem u dvou únosů (to dnešní nepočítám), vždy mi to bylo od ostatních odůvodněno, tak, jak jsem ti to říkal, upozornění jsi nám dal takové, že se ještě jednou něco takového stane a poletíme pryč (Tohle je dle mého úplně jiná situace) a řekl jsi nám, ať tohle řešíme příště žádostí o CK.
Okradli jsme 1 člověka na veř. garážích, dalšího okrádání jsem se opět nezůčastnil, každopádně chybu přiznávám, je to veřejné místo a je to blbost.
O polévání benzínem a následném zapalování random nevím nic.

F3N0M3N píše:PS: když okomentuješ do localu něco, co se ti nelíbí a myslíš, že je to porušení pravidel, tak je to v pořádku, jak jsi to udělal (jednou), ale v žádným případě to nemáš komentovat skrz voice, pokud se normálně hraje a nejsi k tomu vyzvaný adminem, který potřebuje něco řešit


Skrz voice jsem řval, že mi nepříjde v pohodě, že PD zastřelilo nevinného člověka kvůli tomu, že na milisekundu vytáhl taser, následně jsem to ještě okomentoval v local ooc, jelikož mi to přišlo jako porušení pravidel (KOS) a zároveň i o nepříměřené jednání tebe, jakožto PD v RP.

Na závěr dodám - přiznávám, dnes (včera) jsem pár chyb udělal, s banem tedy již souhlasím, ale alespoň jsem ti chtěl odvětit na všechny body, aby jsme si rozuměli, jestli k tomu ještě někdo něco nemá, tak asi můžete LOCK
Radost musíme čerpat ne z jiných, ale ze sebe.
Uživatelský avatar
Sajmoonic
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 25
Registrován: 09 črc 2019, 13:10

Re: F3N0M3N

Příspěvekod F3N0M3N » 23 črc 2019, 10:49 VIP

Sajmoonic píše: když RPíš gangstera a člověka, kterého by nikdy nenapadlo respektovat PD


Tady mám k tobě ještě jednu poznámku, když jsi to nadhodil.
Je hezký, že rpíš takovou postavu, neměl bych nic proti. Nicméně tvůj RP gangstera prostě není RP a nelíbí se mi to a upozorňoval tě na to už Rožko.
Doporučil bych si tady přečíst takový základní návod a tipy: https://www.gamesites.cz/forum/jak-hrat-za-svoji-postavu-t207205.html
"nesnažte se stát králem podsvětí ze dne na den"
založíš novou postavu, protože tvoje stará dostala u PD trest jaký dostala a víš co by následovalo, první den doufejme děláš taxikáře a ten rozvoz jídla, což byla fakt top práce mimochodem a další den už vedeš organizaci, s kterou vyloupíš za večer hned několik obchodů a zabiješ několik policistů - blbost
Takhle to pokračuje i nadále další den proběhne snad banka a k tomu několik obchodů a v podobném duchu se to táhne každý další den - blbost Včera si vás na základě stížností od hráčů spectuji dost dlouhou dobu. Okradete teda jen tak, na garážích, do toho vás vidím, jak zapalujete nějaké věci, nějaký interier budovy, a když jsem odcházel z té benzínky, kde jsme tady tohle vše řešili, tak jste začali polévat benzínem i tu benzínku, tak tady aspoň nelži, když jsi snad u všeho byl.

Činy a jejich následky: zločinci by také měli dbát na své činy. Mezi svými zločiny nějakou dobu počkejte než se věci ve městě uklidní. Měli byste očekávat zvýšenou pozornost ze strany policie / delší vězení.

Tohle pro tebe znamená pouze odpočet, než ti to povolí vykrást další obchod. A už jsi za to byl upozorňován.

Poté, co okradete našeho policistu a dopustíte se několika dalších činů po městě v těch svých zelených oblečcích, tak máte tu drzost v tom stejném oblečení udělat na veřejných garážích ilegální tunning sraz a psát na základě toho reklamy a tweety. To je prostě demence. Nemohlo to jinak ani dopadnout.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
Uživatelský avatar
F3N0M3N
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 1282
Registrován: 08 čer 2013, 14:04

Re: F3N0M3N

Příspěvekod Rejben » 24 črc 2019, 12:19 VIP

F3N0M3N píše:Vyběhl jsi z policejního vozu, který vzadu kliky nemá... O klíčku polemizovat můžeme. Nicméně řidič jsem, a i když vyskočím z auta na 30 vteřin, tak ten klíč beru vždy s sebou.

Modely policejního auta vzadu kliky mají a nějaké rpení typu že si beru klíče od auta když vystupuji tak to taky nehrozí. Takže na tohle byl Fenomen upozorněn a určitě si dá pozor


Sajmoonic píše:Na závěr dodám - přiznávám, dnes (včera) jsem pár chyb udělal, s banem tedy již souhlasím, ale alespoň jsem ti chtěl odvětit na všechny body, aby jsme si rozuměli, jestli k tomu ještě někdo něco nemá, tak asi můžete LOCK


Těší mě, že jste zvládli si to takhle vyříkat.

Stížnost tedy částečně oprávněná .
Uživatelský avatar
Rejben
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 493
Registrován: 12 zář 2017, 20:36


Zpět na Stížnosti na adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků