• Stránka 1 z 1
[V]jepinka jb1
1. strucne nadmin nesleduje hru, afkuje, dava fks a buguje sa k ct
casovat afkovanie sa nemusi, bugovanie k ct sa neda vycasovat kvoli hltv, afkuje skoro celu mapu a nesledovanie hry + fks vycasujem kym bude hltv dostupne
casovat afkovanie sa nemusi, bugovanie k ct sa neda vycasovat kvoli hltv, afkuje skoro celu mapu a nesledovanie hry + fks vycasujem kym bude hltv dostupne
alf
-
ackocc - Drbna
[V]jepinka jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jepinka jb1
Netuším kdo jsi, ale k CT se nebuguju. Pokud je místo, tak tam jdu. Když se přehodím tak,že je víc CT než má být, vždy jsem se přehodila zpět k T. To, že jsem afk 10 minut a šla jsem si zavolat, to beru, že ti to vadí. Je vás na serveru 30 a skoro každý něco chce. Myslíš si, že jeden admin uhlídá 30 lidí? NE. Jsem taky jen člověk a nejsem robot abych viděla vše. Chtěla bych vidět Vás ty "skvělé" hráče co jste chytří jak rádia, jak by jste sledovali natolik hru, aby jste byli schopni vše vidět. Já víc k tomu nemám co říct, protože za ty roky jsi asi první, co tady fnuka a stěžuje si na mě kvuli afkování. Nikdy jsem neměla s nikým žádný problém a takovou blbost sem dávat....Asi bych se cítila blbě.Měj se hezky 

JepiNkA
Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.

-
Jepi - Pokročilý
Dokud je stížnost bez důkazů, není zde co řešit. Dodej důkazy a budeme se tomu věnovat. Admin Jepinátor si plní své povinnosti příkladně, proto stejně nečekám, že by nějaké důkazy byly.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
Po pravde vždy keď som na serveri kde je 30 ľudí cca tak keď tam bol stále 1 admin vedel si to ustrážiť pokiaľ to bral seriózne napríklad Knedlajs , Odysee si to boli schopní ustrážiť pri plnom serveri sami takže neviem či tvoja obrana že je vás tam 30 že kto si to má ustrážiť je celkom adekvátna
Mia san Mia!
-
XeLo - Kolemjdoucí
Mě je jedno, jestli si to Ody ustrážil. Já jestli řeším FK a mezi tím se stane opět něco co nevidím, tak nemám šanci vidět další situace. Prostě řeším všechno, co vidím nebo něco někdo požaduje, pokud samozřejmě o tom vím, nebo se zeptám toho hráče,jak ty bylo a většinou je to slovo proti slovu. Tak se sem prosím nevyjadřuj. Já jsem ke všem stejná, ale ode dneška začnu být taková, jací jste vy. Já vždy napomínám hráče,upozorním je a vždy se snažím tak, aby nemuseli mít ban. Jak vy ke mě,tak já k vám. Po 4 letech aby si někdo stěžoval, že afkuju to je i na mě moc. Vždy sed snažím vše řešit pokud můžu. Vyjádření nechám na HLSA.
JepiNkA

-
Jepi - Pokročilý
Admin si plní své povinnosti příkladně
hltv
19:23 - dostanem od admina fk aj hrac drford
22:17 - nove kolo, simon da mod a admin neriesi vdcka
22:25 - hraci pisu sh, admin pre istotu stale 'telefonuje'
23:46 - admin nahlasi vd len hracovi drford
ostatne veci (afk, neriesenie dipkarov) netreba casovat, su toho plne hltv ked je admin na servery
Myslíš si, že jeden admin uhlídá 30 lidí? NE.
jo
naco vlastne si na tom jb, ked 3/4 hry preafkujes, a nevies vyriesit jednoduche situacie, napr vyhodit dipkarov, a ptm places ze nedokazes ustrazit server, ked kazdy akoze nieco chce? namiesto toho sa s hracmi bavis o blbostiach, napr. ze mas poslat kozy a podobne kriploviny
dojdes 3dni pred koncom mesiaca campit na jb, nic nevyriesis ale aby bola aktivita
nikto nerobil bordel, hralo sa normalne podla 'pravidiel' takze sa tuto mapu skoro nic strazit nedalo okrem dipkarov
k tomu bugovaniu, dalsiu mapu bol pri vybere ct stav 10v6 a posledne napojene ct si bola ty, to bugovanie neni?
alf
-
ackocc - Drbna
V čase 19:23 jak si psal, jsem dala fk Fordovi, to je pravda ale o tobě jsem vůbec nevěděla. Proč si mi to nenapsal nebo si nepožádal o mikrofon? V dalším kole, kde dal simon mod jde jasně vidět, že jsem byla AFK tudíž o žádném SH ani modu nevím. Logicky jsem to neměla asi jak řešit. Nechápu, proč si něco neřekl o FK a napsal si to, až když jsem byla AFK. Ale chápu...očividně ti vadím a máš semnou nějaký problém, tak sis počkal na situaci, kdy si odskočím od PC. Nechápu proč, když jsem přišla zpátky po začátku nového kola,kdy dával hru "stopky" s těmi bloky, si celou dobu nic nenapsal ohledně tvého FK! Nevidím důvod, proč bych ti neměla dát VD. Prostě jednoznačně jsem o něm nevěděla to se ti nikdy určitě nestalo, já vím...Jen mi řekni, proč si mi nic neřekl, když jsem byla přítomná. 

JepiNkA

-
Jepi - Pokročilý
Jepi píše:V čase 19:23 jak si psal, jsem dala fk Fordovi, to je pravda ale o tobě jsem vůbec nevěděla. Proč si mi to nenapsal nebo si nepožádal o mikrofon? V dalším kole, kde dal simon mod jde jasně vidět, že jsem byla AFK tudíž o žádném SH ani modu nevím. Logicky jsem to neměla asi jak řešit. Nechápu, proč si něco neřekl o FK a napsal si to, až když jsem byla AFK. Ale chápu...očividně ti vadím a máš semnou nějaký problém, tak sis počkal na situaci, kdy si odskočím od PC. Nechápu proč, když jsem přišla zpátky po začátku nového kola,kdy dával hru "stopky" s těmi bloky, si celou dobu nic nenapsal ohledně tvého FK! Nevidím důvod, proč bych ti neměla dát VD. Prostě jednoznačně jsem o něm nevěděla to se ti nikdy určitě nestalo, já vím...Jen mi řekni, proč si mi nic neřekl, když jsem byla přítomná.
- Kód: Vybrat vše
tentokrat fk od admina.
jediny admin na servery, nenapadlo ta, ze bolo mozne, ze si dala fk a ze sprava bola smerovana na teba?
- Kód: Vybrat vše
jepina nahlas vd.
no comment, nevedel som ci si akoze afk ked boli zatvorene cely a ked simon povedal 'dame mod' vsetky ctcka (okrem teba) vystrelili zo zbrojky
a dalej som radsej nepisal pretoze som vedel ze vd nedostanem, mam snad kazde kolo sledovat ct ci to dane ctcko afkuje? a hadat sa s nim ci som dostal fk ci nie?
inak ja proti tebe nic nemam, stiaznost znamena automaticky nedobre vztahy medzi hracom a adminom? proste sa mi nepaci to ako robis poriadky na servery, tak som to vyjadril takto, co je natom zle?
alf
-
ackocc - Drbna
Dobrý den
Když vidím, že je tu stížnost na Jepinku, tak musím přiložit pod kotel a dodat, že ta to adminka je strašně bezcitná potvora
,
která nemá soucit se zabíjením bezbranných vězňů a proto prosím vedení aby tento problém vyřešili.
A to, že si jdeš zavolat a ani mi nezavoláš, mě fakt uráží
S pozdravem
Když vidím, že je tu stížnost na Jepinku, tak musím přiložit pod kotel a dodat, že ta to adminka je strašně bezcitná potvora

která nemá soucit se zabíjením bezbranných vězňů a proto prosím vedení aby tento problém vyřešili.

A to, že si jdeš zavolat a ani mi nezavoláš, mě fakt uráží

S pozdravem
Venom
-
Veenom - Amatér
Admin by mal vedieť ustrážiť 30 väzňov, ale to, že si niekto odbehne zavolať, na toaletu alebo otvoriť dvere, je úplne v poriadku a keď niekto 8 sekúnd nereaguje na zavolanie hneď, keď si hráči zmyslia, tak to nie je tak vážna vec.
Ten FK padol, začo sa Jepinka iste ospravedlní, ale ten by som si nevšimol asi ani ja, keďže demo som musel pozerať dva krát, aby som si ho všimol. Popravde by som čakal, aby sa mi hráč ozval, aby som vedel, že som vôbec FK dal.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
Ten FK padol, začo sa Jepinka iste ospravedlní, ale ten by som si nevšimol asi ani ja, keďže demo som musel pozerať dva krát, aby som si ho všimol. Popravde by som čakal, aby sa mi hráč ozval, aby som vedel, že som vôbec FK dal.
Sťažnosť sčasti oprávnená.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1