Volná diskuze o našich serverech a módech.

Vylepšení survival serverů-

Příspěvekod CarpeY » 22 srp 2019, 20:46

Ahoj, tak jsem si říkal, že by ty survival servery potřebovaly trošku vylepšit a oživit :D Tak se tu pokusím sepsat pár návrhů :). Přidal bych do hry nové prefixy, třeba na týden, které by hráči mohli získat v samotné hře za zásluhy atd. třeba něco jako EventGod nebo PvpGod... (bylo by samozřejmě volitelné, zda hráč si ten prefix aktivuje nebo ne). Přidal bych MSG pro všechny hráče, hernímu chatu a i hráčům by to ulevilo. Poupravil bych jobs, za každý dosažený level by byla postupně větší a větší odměna( itemy třeba ) a přidal bych nový job stavitel, aby si hráč mohl vydělat stavěním. Přidal bych opět nějakou tu PVM arénu, do které by hráči vstupovali po skupinách a bojovali o odměny. Udělal bych event, kde by proti sobě soutěžili hráči z s1 a s2 buď PVP nebo třeba nějaký fotbalový turnaj (který tu již byl) nebo něco na ten způsob.

Pokud tu již nějaký takový podobný návrh byl, tak se omlouvám, nečetl jsem všechny předchozí nápady.

CarpeY
CarpeY
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 13
Registrován: 07 bře 2018, 18:48

Vylepšení survival serverů-

od Rumcajz » 22 srp 2019, 20:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Vylepšení survival serverů-

Příspěvekod Surprice » 23 srp 2019, 23:57 VIP

Ohľadom tej arény tak tých tu bolo viac no vždy sa musela odobrať pretože hráči pomocou nej bugovali itemy, ak by sa našiel plugin ktorý túto chybu neobsahuje nie som proti k zvyšku sa vyjadrím zajtra

Keď sa dokončia tie rekordy (mc.gamesites.cz/records), tak by sa teoreticky mohli pridať aj nejaké prefixy pre tých čo budu top1.

Ohľadom tých jobov si ešte budem musieť pohovoriť s Khertysom a keď tak sa tu ešte dodatočne ja alebo Khertys ohladom toho vyjadríme, díky za snahu.
Uživatelský avatar
Surprice
Minecraft admin
Minecraft admin
 
Příspěvky: 645
Registrován: 18 říj 2014, 16:06


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků