• Stránka 1 z 1
[Přijatý]Admin práva/Smoke/Furien
Dobrý den, chtěl bych si požádat o práva na furien serverech.
Môj nick v hre: Smoke;
Nick na fóre: F3Smoke
Profil na fóre: https://www.gamesites.cz/forum/f3smoke-u41418.html
Vek: 20
Steam nick: Smoke#.
Steam ID: STEAM_0:0:159523201
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1268
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pořáíd to stejné a to je : dostal jsem doposud jeden ban a to za prehoz když jsem sel pomoc do overu, ale admin to jaksi nepochopil a dal mi ban..
Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Brej den, jmenuji se Tomáš je mi 20 let a pocházím z Prostějova. Dva roky jsem bydlel v Praze, ale momentálně bydlím zase v Prostějově. Dřiv jsem hrával 10 let fotbal v různých soutěžích (kraj/moravskoslezská soutěž)
Ve volném čase hraji CS 1.6 Furien mod už několikátým rokem
. Sem tam se ale odreaguji i na jiných hrách.
Na serveru jsem maximálně aktivní, jiné mody totiž nehraji. Ohledně adminování, pravidla ovládám,
amx mod menu není nějak těžká věc navíc mám už určité zkušenosti s adminováním.
Netuším co víc říct, nerad se chlubím.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Rád bych zde byl adminem, neboť tento portál hodně lidí nemá rádo,
a tak zde různým způsobem porušují nejrůznější pravidla. A v případě požádání abych šel udělat pořádek na
nějaký server se rád přizpůsobím a hned tam "skočím".
Děkuji smoke
Môj nick v hre: Smoke;
Nick na fóre: F3Smoke
Profil na fóre: https://www.gamesites.cz/forum/f3smoke-u41418.html
Vek: 20
Steam nick: Smoke#.
Steam ID: STEAM_0:0:159523201
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1268
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pořáíd to stejné a to je : dostal jsem doposud jeden ban a to za prehoz když jsem sel pomoc do overu, ale admin to jaksi nepochopil a dal mi ban..
Niečo o sebe: Rozpíšte sa o sebe - Brej den, jmenuji se Tomáš je mi 20 let a pocházím z Prostějova. Dva roky jsem bydlel v Praze, ale momentálně bydlím zase v Prostějově. Dřiv jsem hrával 10 let fotbal v různých soutěžích (kraj/moravskoslezská soutěž)
Ve volném čase hraji CS 1.6 Furien mod už několikátým rokem

Na serveru jsem maximálně aktivní, jiné mody totiž nehraji. Ohledně adminování, pravidla ovládám,
amx mod menu není nějak těžká věc navíc mám už určité zkušenosti s adminováním.
Netuším co víc říct, nerad se chlubím.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Rád bych zde byl adminem, neboť tento portál hodně lidí nemá rádo,
a tak zde různým způsobem porušují nejrůznější pravidla. A v případě požádání abych šel udělat pořádek na
nějaký server se rád přizpůsobím a hned tam "skočím".
Děkuji smoke

Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
[Přijatý]Admin práva/Smoke/Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva/Smoke/Furien
F3Smoke píše: neboť tento portál hodně lidí nemá rádo,
Vážně tohle napíšeš do náboru??? Jestli teda něco víš, zkus to více rozebrat, at víme více, když jsi to napsal do náboru.
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Napsal jsem, že “neboť tento portál hodně lidí nemá rádo, a tak zde různým způsobem porušují nejrůznější pravidla” (akorát nevím proč druhá čast byla v druhém odstavci, asi nějaká menší chyba v textu.) Bylo to myšleno na ty lidi, kteří zde chodí úmyslně kazit hru ostatním a navíc věta se neskládala jen z první části, takže na tom souvětí nevidím nic špatného. A spíš takový důvod, abych v mé přitomnosti těmto škůdcům zamezil. Nebylo to myšleno přímo na nějakou kritiku, spíše jde asi o blbé zformulování.
Když jsem byl mladší, býval jsem namyšlený. Ale teď už nemám chybu. 

-
F3Smoke - Mistr
Ahoj, tvůj poslední příspěvek byl v březnu a po půl roce tvůj první příspěvek je tahle žádost.
Abys to neměl tak jednoduché, tak nahlaš 5 hříšníků do pp a až to budeš mít hotové, tak mi napiš na steam.
Abys to neměl tak jednoduché, tak nahlaš 5 hříšníků do pp a až to budeš mít hotové, tak mi napiš na steam.

25.5 2015 CS ADMIN - ALL FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
9.8 2015 CS ADMIN - ALL JAILBREAK
14.9 2015 PŘÍSTUP DO BL
4.12. 2015 CS:GO ADMIN - ALL FURIEN
29.9.2019 CS HLSA- FURIEN
-
dominikkriz2323 - CS 1.6 Admin