Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žádost o práva

Příspěvekod Monsteros » 11 říj 2019, 23:56

Dobrý den chtěl požádat o admin práva na jméno Monster na serveru jailbreak #6mini, protože si myslím, že server je nehlídaný a je na něm málo adminu. Častokrát se mi stává že jsou tam lidi s wallhackem, aimbotem nebo cétečka dávají mfk a fk. S ce:skem mám hodně skušeností obzvlášť jailbreak. Mám tam nahrané na starém notebooku tak 60 hodin a na novém tak 15. Hraju to už tak 2-3 roky. Posledni dobou jsem hodně aktivní mám funkční mikrofon. Znám všechny pravidla na spaměť

VIP VÝHODY: jsem měl na starém notebooku ale nemám problém si je koupit.

Nějaký Ban?: jenom 1 za nadávání , protože ct dávalo mfk a já jsem napsal že je Kreten a měl jsem vám do chatu na 10 min.
Monsteros
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Žádost o práva

od Rumcajz » 11 říj 2019, 23:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na Jailbreak #6 mini

Příspěvekod Monsteros » 12 říj 2019, 00:10

Nickname: Monster

VIP VÝHODY: jsem měl na starém notebooku ale nemám problém si je koupit.

Nějaký Ban? Nebo přestupky ?:jenom 1 za nadávání , protože ct dávalo mfk a já jsem napsal že je Kreten a měl jsem vám do chatu na 10 min.

Něco o sobě: Ahoj jmenuji se Alan. Hraju hokej za HC Vítkovice Ridera. Nejoblíbenější hry jsou csko a fortnite. Nejoblíbenější jídlo jsou čínské nudle a rissoto. Bydlím v Ostravě. Mám psa a rybičky. Nejoblíbenější zpěváci Dorian,yzomandias a protiva

Proč chci admin práva?: protože si myslím, že server je nehlídaný a je na něm málo adminu. Častokrát se mi stává že jsou tam lidi s wallhackem, aimbotem nebo cétečka dávají mfk a fk. S ce:skem mám hodně skušeností obzvlášť jailbreak. Mám tam nahrané na starém notebooku tak 60 hodin a na novém tak 15. Hraju to už tak 2-3 roky. Posledni dobou jsem hodně aktivní mám funkční mikrofon. Znám všechny pravidla na spaměť a ještě samozdřejmě že csko miluji
Monsteros
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Žádost o práva

Příspěvekod Knedlajs » 12 říj 2019, 07:02 VIP

Znám všechny pravidla na spaměť...

:lol: Nesranduj...

Prihlás sa do Akadémie.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán