• Stránka 1 z 1
[Z]Survival #1 / whitercz / Admin
Ahoj,
1) Nick na serveru: whitercz
2) Věk: 16 let
3) Aktivované VIP: Ano.
4) Denní aktivita: 1 až 2 hodiny, o víkendech i více, jak kdy.
5) Přestupky na Gamesites: Byl jsem zabanován na 1.6 na Knifu za aimbot, sám si myslím že jsem nic nepoužil, bo knife jsem v životě nehrál, ale to už je jedno, pak ještě mám zákaz hrát gathery na goučku za wallhack - to jsem použil, to uznávám.
6) Přestupky mimo Gamesites: O ničem nevím.
7) Něco o sobě: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. Jsem v prvním ročníku na IT (v CS 1.6 žádostí jsem napsal gympl, přepsal jsem se
). Učení zvládám v klidu, známky též zatím v pohodě. Věnuju se momentálně work-outu a posilovně, ale jelikož začíná pomalu zima, tak si dávám přestávku. Někdy si ještě zahraju csko na ttt, jinak nic než mc a csko už nehraju.
8) Proč právě ty: Chci se zase vrátit do admin týmu a dělat na Serveru pořádek, aby hráči měli prostě klidnou hru, ale GS komunita na Minecraft serverech není zas tak problémová, zacož jsem rád. Byl jsem tu Adminem rok a půl, Event másterem to stejný, takže zkušenosti mi snad furt zůstali.
díky.
1) Nick na serveru: whitercz
2) Věk: 16 let
3) Aktivované VIP: Ano.
4) Denní aktivita: 1 až 2 hodiny, o víkendech i více, jak kdy.
5) Přestupky na Gamesites: Byl jsem zabanován na 1.6 na Knifu za aimbot, sám si myslím že jsem nic nepoužil, bo knife jsem v životě nehrál, ale to už je jedno, pak ještě mám zákaz hrát gathery na goučku za wallhack - to jsem použil, to uznávám.
6) Přestupky mimo Gamesites: O ničem nevím.
7) Něco o sobě: Jmenuju se Petr, je mi 16 let. Jsem v prvním ročníku na IT (v CS 1.6 žádostí jsem napsal gympl, přepsal jsem se

8) Proč právě ty: Chci se zase vrátit do admin týmu a dělat na Serveru pořádek, aby hráči měli prostě klidnou hru, ale GS komunita na Minecraft serverech není zas tak problémová, zacož jsem rád. Byl jsem tu Adminem rok a půl, Event másterem to stejný, takže zkušenosti mi snad furt zůstali.
díky.
9
-
whiter - Mistr Yoda
[Z]Survival #1 / whitercz / Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival #1 / whitercz / Admin
Copak povis k tomuhle? https://mc.gamesites.cz/ban/10587/detail
-
Khertys - Hlavní Support
Khertys píše:Copak povis k tomuhle? https://mc.gamesites.cz/ban/10587/detail
Jo, to bylo za dnešní ban od CarpeYe za barvování cedulek v jeho shope, ban byl oprávněný.
9
-
whiter - Mistr Yoda
Napíš mi na ts, uvidíme čo s tebou
-
Surprice - Minecraft admin
zamietam, dôvody sme si povedali na TS, takže o mesiac si môžeš zažiadať zas, ale počítaj s tým, že budeš pod drobnohladom 

-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1