Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] talent/GrooS/scripty/F1

Příspěvekod Zzuos » 17 říj 2019, 16:54

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Groos
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty/Chh
[=] Zabanovany nickname: Talent
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:123904841
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Zdravím vás u ďalšieho neoprávneného banu ktorý mi bol udelený .

Popravde ani neviem kde začať , ale myslím že to začalo keď klan exe začal v poslednej dobe aktívnejšie hrávať a s klanom exe aj exe. smoke. Ktorého asi veľmi bolelo na srdiečku keď som ho zabil na serveri a nevedel proste prekusnúť že som proste rýchlejší ako on , a tak mi začal vypisovať že som bot , že som 0 , že mam dll , že mam neviem čo všetko , že niesom legit a podobne hlúposti. Samozrejme na tom nieje nič nezvyčajné , na furienoch sa to deje vždy ako všetci vieme a na moju osobu obzvlášť to nie je žiadna novinka ale háčik je v tom že exe. smoke sa veľmi dobre pozná s exe. ANGEL , ktorý je CHH a už nejaké kontakty nazbieral za tie roky pôsobenia tu na GS . Môj názor je taký že si proste smoke vyplakal u exe. ANGELA aby som dostal ban a on to aj tak zariadil ale samozrejme nechcem tu nikoho obviňovať ani nič , je to len môj subjektívny názor., no najviac ma zarazilo to ,keď som dostal ban od Hlavného CHH GrooS ktorého som považoval za veľmi skúseného CHH a veril som vždy že sa proste on v týchto veciach vyzná najviac, no samozrejme aj on je len človek ktorý robí chyby tak dúfam že sa na to pozrie ešte raz kde urobí správne vyjadrenie. Pozrime sa na môj predošlý ban ktorý mi bol udelený v tomto topicu talent-ma-talent-t212575.html kde som naozaj cheaty používal keďže som robil debila a trollil som iného hráča , UB som kúpil a s nikým som sa nehádal pretože to bolo oprávnené.

Na deme na ktorom som dostal tento ban boli gska s boostom len s dvoma otočkami , sám ak by som to videl tak by som na to povedal že to je nejaký cheat alebo script , no samozrejme všetko viem vysvetliť . Na deme na ktorom sú tie gska sa stalo nasledovné : skončilo kolo a keďže ja som bol ct tak mi to hodilo rýchlosť ktorú majú furieni ako to robí vždy na konci kola a zastavil som sa na mieste začal som scrollovať kolečko hore dole (bind MWHEELUP +duck , bind MWHEELDOWN +duck = bindy na groundstrafe) a držal som klávesu W no a začalo ma to ťahať spravil som dve vačšie strafy a to bolo všetko.

Prikladám handshow ako to urobiť niečo podobné , bol to first take ale je tam vidieť že to ťahá bez strafov ..: https://youtu.be/hKzPLY2GOqA
Prikladám ešte jednu handshow ako to vlastne funguje: https://www.youtube.com/watch?v=F9I_KxB ... e=youtu.be

kamera nie je ideálna ale modlím sa aby vám to stačilo .

Ešte vám chcem doložiť gs do kopca a do kopca z miesta aby ste videli že gska ovládam asi ako nikto na GS. Ale na to bohužiaľ nemám dnes čas tak to doložím časom do tohto topicu.

PS : a vlastne ako viem za ktoré demo mam ban a všetky veci okolo toho keď k nim nemám prístup ? exe. angel by si to mal lepšie strážiť ;)

ĎAKUJEM ZA PREČÍTANIE <3 SOM VIP HRÁČ . talent
Zzuos
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené] talent/GrooS/scripty/F1

od Rumcajz » 17 říj 2019, 16:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: talent/GrooS/scripty/F1

Příspěvekod ANGEEL » 17 říj 2019, 17:29 VIP

PS : a vlastne ako viem za ktoré demo mam ban a všetky veci okolo toho keď k nim nemám prístup ? exe. angel by si to mal lepšie strážiť ;)

To že ti to někdo pošle, jak to asi mám uhlídat. Prostě se admin zruší a čauky.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 17 říj 2019, 17:58 VIP

čau, demo necháme opět prověřit, zatím v řešení.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod meezz1 » 17 říj 2019, 21:09 VIP

Nebudem sa vyjadrovať, kam nemám.
STEAM_0:1:446744999

Steam acc - meezz
meezz1
Mistr
Mistr