• Stránka 1 z 1
VIp jb
Dobrý den,
ve středu kolem 18:00 jsem si koupil přes bankovní učet vip na JB1. Poslal jsem i peníze, ale už je to 40 hodin a stále mi nic nepřišlo.
Díky neroo
ve středu kolem 18:00 jsem si koupil přes bankovní učet vip na JB1. Poslal jsem i peníze, ale už je to 40 hodin a stále mi nic nepřišlo.
Díky neroo
-
nerochudic - Zkušený
Re: VIp jb
Ahoj, VIP cez banku trva trocha dlhsie, musis mat strpenie.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Máte napsáno, že vip kód bude poslán do 24h od poslání peněz. Je to 5 dní a furt nic, tak nevím proč to tam vůbec píšete..
-
nerochudic - Zkušený
Platba přes bankovní účet trvá dlouho. Než Gamesites dostanou od banky peníze, je to taky dlouho.. Vip ti přijde den potom, co Gamesites dostane peníze.
Superhero veterán
Furien player
Kdysi dobrý hráč
Furien player
Kdysi dobrý hráč
-
F1NK0UsT - Amatér
Mohl bych poprosit o vracení peněz? Čekat už 12 dní na to až vám to přijde mě nebaví. Mate napsáno, ze dostanu kód do 24 od přijetí peněz. Na účtu mi ukazuje, ze peníze byly vámi na vas účet přijaty.
Diky
Diky
-
nerochudic - Zkušený
VIP funguje automaticky. Pokud jsi poslal peníze s variabilním symbolem, kod ti musel přijít. Pokud ne, tak někde nastala chyba. Každopádně napiš na náš email [email protected] a vrátíme ti peníze
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
F1NK0UsT píše:Platba přes bankovní účet trvá dlouho. Než Gamesites dostanou od banky peníze, je to taky dlouho.. Vip ti přijde den potom, co Gamesites dostane peníze.
Peníze se přípíšu na bankovní účet hned následujicí den, max. 2 dny (když jsou pracovní dny), jestli někdo posílá ze stejné banky je to v rámci pár minut..
9
-
whiter - Mistr Yoda
Vše vyřešeno. Kód mi byl už poslán. Můžete lock
Díky
Díky
-
nerochudic - Zkušený
• Stránka 1 z 1