Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 05 lis 2019, 18:54

Zdravím, dnes kolem šesté hodiny jsem dostal ban od Erbiho, ban jsem dostal za "opakované porušení pravidel" NA DVA TÝDNY,
pořád nechápu zaco mám ban, a asi nikdy nepochopím proč jsem ho dostal, byla hlášena od nějakého kolegy na vysílačce vykrádání banky, jel jsem tam jako poslední jednotka s "berttem" přijel jsem tam a tam byl Sajmon na kterého mířilo několik PD, když ho někdo taznul tak jsem sedl do auta a viděl jsem utíkat několik osob, rozjel jsem se za těmi osobami, když jsem k nim přijel viděl jsem jednu osobu bez zbraně a bez masky, řekl jsem jí ruce nad hlavu a popojel jsem blíže k černé dodávce co tam stála, jakmile jsem k ní přijel zepředu stál tam někdo v masce, nevšiml jsem si že by měl zbraň (nevím jestli jí měl) hned jak jsem ho viděl tak jsem se rozjel dopředu (nikdy jsem v té situaci nestál na místě a nikdo na mě nekřičel) jakmile jsem se rozjel a odjel trošku dál, tak jsem se otočil a jel z5, začla po mě střelba tak jsem střelbu opětoval, jednomu jsem dal HS a potom jsem dostal pár hitů a odjel jsem do uličky která byla napravo od banky (z mé strany - ta strana kina kde je chodník) tam jsem se chvilku ještě střílel a poté jsem se rozjel opět zpět blíže k nim a zastavil jsem na křižovatce kde jsem vystoupil a střílel jsem se dál s M4, zabil jsem jednoho a nějaké další PD zabilo toho druhého, jelikož jsem byl postřelený tak jsem hned přiběhl k nim a lehl si taktéž, a RPil zranění, poté to většině crashlo a pak už jsem byl jen v nemocnici a u další přestřelky u nemocnice kde jsem byl opět postřelen a nikoho jsem nezabil ani prakticky nic nemohl udělat a neudělal. Chtěl bych zdůraznit že jsem se VŽDY držel od těch osob dál (když jsem je viděl) jelikož nevím že měli zbraně a už vůbec nevím že někdo řval jelikož tam byla ta dodávka a višml jsem si ho až když jsem se rozjížděl tak jsem nic neslyšel a nikdo na mě nekřičel, vždy jsem byl při střelbě dál od nich a střílel jsem se s nimi z auta, a to jak řikáš @Get Rekte, že jsem tam několikrát projel kolem vás, tak je blbost, já jsem to určitě nebyl a několik PD může potvrdit že jsem dával info na vysílačku že se s váma střílím jelikož Dafreez začal střílet po mě, a na vysílačku jsem dával několikrát call že zajíždím do prava k vám a že jsem za váma (za kinem) dokonce jsem dával call i že jedu na tu křižovatku kde jsem vystoupil a střílel dál, takže bych rád věděl kde je to FearRP a FailRP.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

[Vyřešeno] Nesmyslný ban.

od Rumcajz » 05 lis 2019, 18:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 05 lis 2019, 19:20

Dodávám Hopovo video : https://youtu.be/mlCaeBc2IQI ------------- Je to v horší kvalitě, ale kouká na to místo od začátku když jsem tam jel, a kde prosimváš se tam otáčím ? když tam Hope přijel, tak je JASNĚ VIDĚT odkuď jsem přijel jak píšu.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 05 lis 2019, 19:49

Ještě dodávám, že jestli je myšleno to jak jsem se 1x vrátil k bance, protože po mě začla střelba, a pak jsem se vrátil protože jsem nechtěl aby někdo ujel a vrátil jsem se několik metrů od nich a opětoval jsem střelbu + tam jelo několik mých dalších kolegů tak jestli tohle je to "FearRP" tak to je smutné, protože tohle žádné porušení FearRP nebylo.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod Owned » 06 lis 2019, 16:14 VIP

Čau, začalo to tím že si přijel k tomu v tom černém triku bez masky. Potom si popojel trochu dál k té dodávce s tam jsme stáli ve třech lidech se zbraněmi. Zastavil si u nás a když jsme začali řvát ať vylezeš rozjel si se na křižovatku, otočil se a jel si znovu smerem k bance. Tam si se znovu otocil a projel kolem nas, kdyz si nereagoval na vyzvu vylezt z auta, Dafreez zacal strilet. Ty jsi vystoupil a dal mu hlavu. Potom co jsi ho sundal vlezl si zpet do auta a strilel jsi z auta. Po nekolika ranach mi dal Hope do zad a posledni od nas se tam s vami jeste strilel.

Na videu od Hopa neni videt jak si se tam otáčel jelikož Hope koukal pak jinym smerem. Kazdopadne mi neprijde normalni kdyz na tebe miri 3 lidi se zbranemi. Zastavit a zase se rozjet pryc. Dostal si dva tydny po tom co se nekolik adminu, včetně SA shodlo, že to není poprvé co jsi neco porusil. Sam moc dobre vis ze si nedavno mel ban. Opakovaně si porusil pravidla a proto si dostal delsi trest.
Obrázek

https://steamcommunity.com/id/majitelpenez
Uživatelský avatar
Owned
Drbna
Drbna
 
Příspěvky: 251
Registrován: 07 bře 2018, 18:13
Bydliště: Mladá Boleslav

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 06 lis 2019, 16:18

@Get Rekt, tady je vidět, jak ani pořád nevíš jak to bylo, já jsem mu dal hlavu z auta :) nevylezl jsem z auta dokuď jsem tam neměl kolegy. za 2. nekřičel nikdo nic a viděl jsem jen jednoho který stál za dodávkou a neměl snad v ruce ani zbraň, takže jsem se rozjel a začal dávat call do vysílačky a jel směrem k bance, potom sem se otočil a jel zpět a tam začala střelba kde jsem opětoval střelbu z auta a dal jsem někomu hlavu, poté jsem zajel doprava do té uličky jak je vidět na videu kde jsem vyjel a tam jsem byl celou dobu a už jsem nejel k vám a tam jsme se stříleli.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 06 lis 2019, 16:19

Vylezl jsem z auta až když tam přijel Hope a spol.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod ErbiCZ » 07 lis 2019, 23:51 VIP

https://youtu.be/GW_Q9QtiCL4
Měl tě banovat Amaya ale padala mu hra, tak jsem to zabanoval.
Na discordu si tvrdil, že si to nebyl ty ale Alis.
Uživatelský avatar
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1228
Registrován: 15 led 2016, 14:47

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 08 lis 2019, 13:12

Jak tvrdil ? Mluvil jsem s Get Rektem, a ten říkal něco, co jsem vůbec nedělal, a jediný kdo u mě byl byl Ryzus a Alis, takže jsem řekl ze jsem to nemusel být já ale Alis nebo Ryzus
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 08 lis 2019, 13:14

A jako co je na tom videu špatně ? Však tam žádný nonfearrp není wtf, to jsme jsem tam nikoho neviděl a přijel jsem tam, a byl tam někdo s maskou, kde je vidět ještě jak teprve vytáhl zbraň a já už jsme jel pryč tak ??? Ja už jsem se začal otáčet a oni začali mířit, vy mi chcete říct ze za tohle jsem dostal ban ?
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod Deroy » 08 lis 2019, 13:21

Ahoj, na videu je vidieť že si sa niekoľko krát otočil okolo tých čo vykrádali a začal po nich strieľať. Písal si do ticketu že to bol Alis čo nedáva žiadny zmysel, Alis mal biele dredy a bol pri mne. https://ctrlv.sk/awq9. Video: https://www.youtube.com/watch?v=GW_Q9Qt ... e=youtu.be
Deroy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 8
Registrován: 23 dub 2019, 17:58

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 08 lis 2019, 14:44

Prosim ? několikrát otočil ? však jsem se tam otočil 1x a začla střelba od nich, já jsem nezačal střílet jelikož jako PD takhle nemůžu hned střílet, on začal střílet (Dafreez) Nechápu @Deroy, jestli nedokážeš přečíst mojí větu, ale píšu že jsem pouze Rektovi říkal, že to mohl být někdo jiný a né já (to že tam několik x někdo projel) ale já jsem se tam otočil 1x a jel jsem z5 a potom jsem jel zase k ním aby nikam nikdo neujel, začla střelba a já jsem zajel tam do té uličky a čekal na kolegy, nechápu smysl banu.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod Amaya » 08 lis 2019, 15:21 VIP

Ahoj NaH,

Vyjadrím sa jasne a zreteľne. Nebol som pri RP-akcii no z videa a z výpovede ostatných čo boli pri tom mi bolo jasné, že si neprejavil FearRP. Je jasne vidieť, že si ich spozoroval so zbraňami v rukách, preto si zdrhol z miesta.
Neskôr si sa vrátil a nezmyselne (možno šťastie, možno cross, podozrenie preto, lebo toto sa nestalo prvý krát) si dal hlavu za jazdy. Naozaj odvážny čin sa rozbehnúť po podozrivých s veľkými zbraňami len pištoľou. To čo tam vraveli/nevraveli alebo si počul/nepočul sa riešiť nedá. No jedno je isté, v momente čo si sa k nim priblížil mierili na teba a ty si zdrhol (čo je v poriadku) ale nebojácne si sa vrátil celkom 2-krát v ich tesnej blízkosti.
Po tom, ako ti bol udelený ban, si založil ticket kde si sa vyhováral na to, že to bol niekto iný alebo to bolo úplne ináč. Vždy je to o tom rovnakom, keď ti niekto poskytne dôkaz tak svoju výpoveď upravíš aby sedela, nestalo sa to po prvý krát. Neustále sa hráči sťažujú na tvoj RP a nerešpektuješ tu nikoho, neustále porušuješ pravidlá či sa neospravedlníš a neuznáš si chybu.

Ban na 2 týždne si dostal pre tvoje neustále porušovanie pravidiel, bolo to prekonzultované s AT.

Prajem príjemný zvyšok dňa,
Amaya.
Obrázek
Uživatelský avatar
Amaya
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 209
Registrován: 12 říj 2013, 22:57
Bydliště: Malacky

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 08 lis 2019, 16:24

Tohle je fakt k smíchu že "cross". Neustále porušování pravidel ? že mám 2 bany ? To je strašné opakované porušení pravidel, prosimtě můžeš mi říct kdy jsem tam několikrát projel v blízkosti nich ? však na to videu je vidět jak jsem tam projel 1x přičemž tam není zvuk, a nikdo tam ani nic neříkal, potom jsem tam jel znova, ano, protože jsem nechtěl jako PD aby se někomu něco stalo či aby někdo ujel, a už několik kolegů tam jelo též, to že jsem střílel s pistolkou proti "velkým zbraním" a co ? Jak ty můžeš vědět, že jsem neprojevil FearRP, když začal někdo mířit a dokonce a vytahovat zbraň až když jsem byl otočený a ujížděl, to se mám zastavit a nechat se přepadnout ? To asi ne, to že jsem tam jel znova není žádné porušení FearRP. A nevím jestli jste úplně ......, nebo nechápu čemu nerozumíte, že jsem psal že jsem to nemusel být já (kdo tam projížděl) protože Rekt mi řekl že tam někdo furt jezdil dokola asi 4x, však jsem projel 1X a to není žádné porušení FearRP, totální blbost tohle, prosím @Trsaka nebo @Gustíka o vyjádření, díky.
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod NaH » 08 lis 2019, 16:27

a ještě jak píšeš že jsem se vrátil 2x, tak prosimtě, koukni se kam sem zajel a tam jsem ujel někam pryč a čekal jsem na Hopa a spol. a to jsem tam přijel až když už byla střelba po nich. (Vrátil jsem se 1x sám)
xd
Uživatelský avatar
NaH
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 109
Registrován: 17 pro 2017, 16:14

Re: Nesmyslný ban.

Příspěvekod Gustik » 09 lis 2019, 01:28 VIP

I z toho "mála", co jsem viděl, byl ban oprávněný. Délka banu byla nicméně přestřelená a máš tedy unban. Sám ale určitě víš, že vždy nehraješ úplně podle pravidel. Pořád slyším Nah sem, Nah tam, do nekonečna ti to procházet nebude. :?

Od teď ti místo upozorňování budou admini dávat bany, nicméně v rozumných délkách. Jsem zvědav, jak na tom budeš s banama třeba za měsíc.

Vyřešeno.

Jinak rovnou to tu zamykám, pokud k tomu něco máš, můžeš mi to hodit do PM.
Uživatelský avatar
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz
 
Příspěvky: 2346
Registrován: 23 led 2013, 15:34


Zpět na Unban žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků