I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Gerak | Basebuilder

Příspěvekod F3N0M3N » 05 lis 2019, 19:43 VIP

Dobrý den,

začal bych z lehka, admin Gerak mě několikrát provokoval, ať na něj podám stížnost, že jestli zase huntím adminy, tak ať na něj zapomenu a že se těší na celou A4 na webu, komentoval společně s dalšími adminy. Tak jsem zde.
Kód: Vybrat vše
2019-11-03 22:43:36   keby len na A4.   Gamesites.cz ^BaseBuilder New   bb_schoolbgbackyard
2019-11-03 22:43:36   :DD.   Gamesites.cz ^BaseBuilder New   bb_schoolbgbackyard

2019-11-03 22:47:31   ak si zasa prišiel huntit adminov tak na mna zabudni.   Gamesites.cz ^BaseBuilder New   bb_antiquity

2019-11-05 16:21:18   chovaj sa slusne ...............   Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1   zm_dust_undead
2019-11-05 16:46:04   nasere.   Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1   zm_aztec_infinity
2019-11-04 22:13:12   naprv ta zabije a potom ti lezie do riti.   Gamesites.cz ^BaseBuilder New   bb_inferno_iplay

(zdroj: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=chathistory&player=1623&page=1)

Předehra za námi, přesuneme se hlavním bodům...
Veškeré důkazy, co se mi podařilo zařídit zde: http://leteckaposta.cz/uploaded/114770169 a https://imgur.com/a/VV6B5Da
PS: Pokud nemůžete přečíst screen a nejde zvětšit dejte si vpravo nahoře copy link, otevřete v novém okně, tam to půjde zvětšit a bude to v dobré kvalitě, čitelné.

Začneme od screenů:
1. Konverzace s adminem na screenu, kde mi vyhrožuje, že nemám s někým hrát nebo na mě pořád bude brát štíty atd. Zároveň vyhrožuje, protože jsem ho zabil, asi jsem udělal něco špatně? Plnil povinnosti ZM a mapy?

2. První screen ze hry. Admin byl CT a nestihl nebo se mu pokazil kemp. Chvíli stál při čase na schování před "bránami" spawnu, a pak začal utíkat dozadu od něj. Když se vypustili ZM, prostě se přehodil k ZM, asi aby nedostal někdo 125 bodů a aby mohl být CT další kolo. Bohužel mám jen screen, nicméně ve spectu nebyl, byl CT a přehodil se k T. Vidím v tom zneužití práv, ničím tak hráčům fakt neprospěl.

3. Další situace, upozorňuji na to, že dva hráči skočili z airu, už jen to je špatně, nemají být na airu 2. Admin hned arogantně ke mně reaguje, že je viděl jen spadnout a dál vůbec nic neřešil. Opět mám bohužel pouze důkazy pomocí screenů, nicméně jak říkám, byli 2 na airu. Jeden z nich byl úplně na vrcholu a skočil "spadl" dolů přímo mně před očima a za mnou byl další zástup ZM, takže fakt nevím, kde je pád. Druhý hráč, jestli spadl, těžko říct, taky jen kousek přede mnou... Dále admin arogantně reagoval, že mi nebude nic vysvětlovat, když jsem byl také BB admin, tak jsem tady a třeba se toho vysvětlení dočkám.
Kód: Vybrat vše
2019-11-05 18:02:28   byl si na bb admin.   Gamesites.cz ^BaseBuilder New   bb_aztec
2019-11-05 18:02:23   nebudu ti to vysvetlovat.

4. Ve finále tu mám screen mého rankstats (za cca 20 minut hraní) a Gerakův screen za několik hodin hraní po resetu. Úzce to souvisí s demem, kde pouze afkuje, na nic nereaguje, neplní povinnosti a nechává neplnit povinnosti i ostatní ZM. Takhle to má admin ve zvyku dlat poměrně často, jde to jasně vidět i na tom ranku. Admin fakt není takovej frajer, že za ZM každého zabije, a tak nemá téměř žádnou smrt.
Chápu, že admini tuto povinnost tak úplně nemají, ale aby si tam prostě afkovali a nic nedělali? Kdyby aspoň dohlížel na ostatní.

5. Admin opakovaně, i když je T na mě nereaguje nebo odpoví nějak arogantně, že neviděl, něco na mě apod. přitom je často pouze AFK a já se nemám na koho obrátit přímo ve hře. Samozřejmě demo natočit umím, ale to nic nemění na jeho chování...
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Vyriešené]Gerak | Basebuilder

od Rumcajz » 05 lis 2019, 19:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gerak | Basebuilder

Příspěvekod F3N0M3N » 05 lis 2019, 19:55 VIP

Jen k tomu demu, stačí ten začátek za ZM, ta část za CT tam je jen proto, že jsem to zapomněl stopnout.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod eXtr3mer » 05 lis 2019, 20:45

Počkáme na vyjadrenie admina, som celkom zvedavý ako sa vyjadrí u každému bodu...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod GeracikxD » 05 lis 2019, 21:22

1. Na steme ti môžem písať čo chcem.
2. Prehodil som sa
3. Hráč skákal na svoj air počas čoho z airu spadol a nie zoskočil.. Nevidím dôvod to trestať keď sa hráč nijako neprevinil napísal som ti to aj na servery len si to z tej konverzácie vytrhol. Druhý hráč nespadol ale dal ho dole grabom druhý admin.
4. Na serveru neafkuju a sem ve hre. Ano... za zm nechodím na body. Snažím sa niekoho zabiť alebo chodím po mape a sledujem hru.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod F3N0M3N » 05 lis 2019, 22:02 VIP

No nemám téměř nic, co bych dodal, mou verzi tu máte :) Za tou si stojím... Grabu jsem si nevšiml, věřím, že to půjde někde dohledat.
GeracikxD píše:4. Na serveru neafkuju a sem ve hre. Ano... za zm nechodím na body. Snažím sa niekoho zabiť alebo chodím po mape a sledujem hru.

Demo jsi viděl? Tam není ani jedna z tebou popsaných situací...
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod GeracikxD » 05 lis 2019, 22:13

F3N0M3N píše:No nemám téměř nic, co bych dodal, mou verzi tu máte :) Za tou si stojím... Grabu jsem si nevšiml, věřím, že to půjde někde dohledat.
GeracikxD píše:4. Na serveru neafkuju a sem ve hre. Ano... za zm nechodím na body. Snažím sa niekoho zabiť alebo chodím po mape a sledujem hru.

Demo jsi viděl? Tam není ani jedna z tebou popsaných situací...

Demo ani pozerať nemusím. Raz za čas niekde odbehnem, bohužiaľ. Ostatných hráčov tiež hneď netrestám ak sú niekedy afk ak to sám niekedy spravím.
Grabol ho podla všetkého separ a následne mu udelil rb za lezenie na cudzí air.
---------------------------
Ak niekto niečo bude chcieť som na ts, či ty alebo hlsa .
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Separko69 » 06 lis 2019, 00:42 VIP

Jakubík mal air, liezol tam pri čase na sch. ako druhý a ešte mu zavadzalo NOVIPko čo tam nemalo čo hľadať. Jakubík skákal vyšie a na jednu krabicu nedoskočil a spadol.
Bolo to dosť aj kvôli tomu novip a tlak naňho keďže už boli vypustené ZM.

Pri páde sa zabil.

Novip bolo stale na jeho aire a tak som mu dal slay a RB.

Gerak celu situáciu riešil s hráčmi tak som sa mu do toho nevŕtal, ale taktiež by som nebanoval za to že nechtiac spadol...

Je to to isté ako keď neúmyselne napustíte / nestihnete vytiahnuť :)
#YNWA Obrázek #YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod eXtr3mer » 08 lis 2019, 13:15

1. To čo si píšete medzi sebou na Steame skutočne nemá žiadnu váhu. Admin by sa však mal zamyslieť či nie je pokrytecké niečo také písať a hráčov čo to robia za to banovať. Na druhej strane, ak sa to bude opakovať, admin bude potrestaný, pretože takéto a podobné vyjadrenie kazia celý mód a celú komunitu.

2. Zneužitie práv, admin bude potrestaný...

3. Chýba dôkaz, avšak aby Separ to popísal správne. Ban hráčovi, ktorý spadol neúmyselne je zbytočný. Ten druhý bol potrestaný.

4. Admin nemá povinnosť plniť, pretože má povinnosť dohliadať na plnenie hráčov. Raz za čas môže byť AFK, avšak ak sa to bude opakovať často, tak potom nebude rozdiel medzi tým či tam admin je alebo nie.

5. Na deme, ktoré si dodal, je vidno, že je admin afk, takže si vedel že ti len tak neodpovie. Ak si niečo potreboval, admin Flycz v tom čase odpovedal hráčom na otázky, mohol si sa obrátiť naňho. Viem, že admini na teba nereagujú úplne dobre, ale ak sa ich snažíš o niečo také ako je tento bod, nemôžeš sa im ani diviť ;)

Admin bude upozornený na niektoré postupy na serveri...
Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy