Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Flashback

Příspěvekod MuffiN » 10 lis 2019, 19:50

No ahoj :)

Tak si tak ležím a říkám si, to by byla sranda zase si zahrát csko 1.6, že? První překážka byla ta, že můj ukradený steam (všiváci z Ruska) už je asi nenávratně ztracen. Ale co bych nedal zato, to po těch letech zase zkusit na podporu. A hle, ono to vyšlo. Můj steam je zpátky :) A proč to píšu? Protože první moje cesta byla na tento web (a mám radost, že stále funguje). Je až z podivem, jak to na mě všechno dýchlo a probudilo tuhle nostalgickou náladu :)

A protože se mě moje lektorka angličtiny zeptala, co už nedělám a já ji na to odpověděl že už nehraju hry a v ten moment mi došlo že si ani nedokážu vybavit, co všechno jsem tady na GS dokázal, alespoň si to vybavím tímto krátkým slohem.

Řekl bych, že to bude asi rok 2009, kdy jsem poprvé zavítal na tento portál. A jako úplný začátečník a puberťák jsem hned musel mít práva (kdo je nechtěl, žeano). Po bombardování těch nejvyšších (a to bylo ještě na tom starým, krásným, zelenočerným a všemi milovaným webu) se mi podařilo dostat práva na Soccer Jam :D A dal mi je admin s nickem Maverick (starší poznají). Čas ubíhal a já na tom serveru kde přišlo tak 6 lidí za den trávil každý den. A řeknu vám, že jsem byl štastnej) Potom jsem tam tedy přestal chodit a práva mi byly odebrána :( Hlavně mě teda uchvátilo zombie (starý mód byl vynikající) a tak jsem hrál převážně na ZM Night (byl tuším úplně první).

Jako nenápadka, jsem se pořád někde ochomejtal a pak přišel zlomový okamžik, kdy se GS dá se říct otřáslo v základech. Byla to nějaká kauza s VIP (už si nevzpomínám) a poměrná část adminů odešla, nebo přešla k nově vznikající konkurenci. Já jako blbeček jsem viděl GS jako potopenou loď a tak jsem skočil po nabídce o tehdejšiho vedení konkurenčního portálu, který vedl MAverick a TheRearanger (Věřím, že se někdo chytá :D) Tam se moje kariéra rozjela a já se stal hlavním adminem (wuaaaa). Upřímě... věděl jsem uplný prd, ale moje komunikační schopnosti docela ušly :D A jak šel čas (zas tak dlouho to nebylo), konkurenční portál šel do kytek (dalo se to čekat) a GS bylo na vzestupu ( piči fakt) takže moje rozhodnutí asi nebylo až tak správný. Naštěstí na mě tady nezanevřeli a Dwandy mě přijal zpět (nechápu proč). No a to už jsem se zůčastnil všeho co šlo, na TS dělal různý soutěže. Se všem blbnul na Jailu a pak byl nasranej, že to Noblemar dotáhnul dál než já :D To už bylo samozřejmě v době nového webu (předtím byl snad ještě jeden po tom zelenočerným). Pak skončila škola a já nastoupil do práce a úplně jsem se na csko vyprdnul (Ale práva jsem měl snad ještě rok :D) No a pak někdy kolem roku 2015 mi ukradli ten steam, žejo. No a protože už tady poznávám jen opravdu hrstku adminů, kteří jsou z té "staré gardy", věřím, že alespoň někomu to poslouží jako příjemné čtení k nedělnímu večeru :))

Ps: pravej důvod proč to píšu je ten, že nějaký admin na ZM chornic používá stejný nick jako měl od začátku já a osočil mě, že jsem mu ho ukradnul. No tak to jako néé!

eXi^
eXi^
Uživatelský avatar
MuffiN
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 77
Registrován: 24 bře 2013, 21:39

Flashback

od Rumcajz » 10 lis 2019, 19:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Volná debata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků