Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Cs na win 8?

Příspěvekod Michalrss2 » 24 črc 2013, 20:57

Akojte, koupil jsem si PC s win 8a zatím se v tom ubec nevyznám :(. Špatné je, že mi nejede cs. Nevím proč. Nejspíš tomu chybí nějaký program nebo něco poněvadž jsem sem zatím nic neinstaloval. Prost když si stáhnu cs, všechno jde v pohodě, ale když kliknu na ikonu cska tak se nic neděje. Tak jsem klikl pravým tlačítkem a dal sem spustit jako správce a ono se to rozjelo, ovšem v malém okně které nešlo zvětšit. Je to tak malé že se skoro nedá ani hrát a navíc když to vypnu a potom to skusím zase zapnout tak to nejde ani normélně a ani jako správce. Nevíte čím to je? je na to potřeba nějaký program nebo jak to mám udělat aby mi cs jelo? Fakt by mě mrzelo kdybych to nerozjel... už mím na zm chronic koupené eVIP :( prosím, kdo ví, poraďte :(
Michalrss2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Cs na win 8?

od Rumcajz » 24 črc 2013, 20:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Cs na win 8?

Příspěvekod DanRo » 24 črc 2013, 21:49

Ahoj, :)
Nejlepší řešení koupit si steam pak tohle nehrozí ;)

Jinak skus stáhnout csko od jiné stránky, nevím odkud máš. Př : http://www.gamesites.cz/Downloads/zobra ... -non-steam
Jestli nepude skus reinstall..

Když nepujde napiš skusíme to jinak ;)
DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod duttdutt » 24 črc 2013, 23:20

No koupi steamem mu to vůbec nepomůže a ani bych se nedivil, kdyby ti napsal, že steam má :D A jak je to okno malé, vidíš třeba ikony na ploše a uprostřed v okně je CS? Mrkni se do options > video jestli tam nemáš zaškrtnuté ''Run in a window'' a popřípadě to odškrtni.
duttdutt
Amatér
Amatér

Příspěvekod DanRo » 24 črc 2013, 23:24

Nemyslím si že mám STEAM :) ( tohle by mu při steamu neudělalo a kdyby jo bylo by lechké řešení )
Prost když si stáhnu cs, <
Tak jsem klikl pravým tlačítkem a dal sem spustit jako správce <
a prosím nekomentuj mé komentáře a radši pomoc jemu děkuji za pochopení ;)

DanRo.
Naposledy upravil DanRo dne 24 črc 2013, 23:26, celkově upraveno 1
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod duttdutt » 24 črc 2013, 23:26

Já tvoje komentáře nekomentuju a pokud sis nevšiml, tak jsem mu poradil. Jen jsem konstantoval, že tvoje verze je naprostá pitomost, steam tohle nevyřeší.
duttdutt
Amatér
Amatér

Příspěvekod DanRo » 24 črc 2013, 23:28

Psal jsem kdyby měl STEAM tohle by se nestalo ;) a kdyby ano, bylo by lechké řešení :)
Prosím nespamůj kvůli pitomostem.. ! :)

Jestli máš problém mužem to vyřešit v PM
děkuji, DanRo
DanRo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod nepz » 24 črc 2013, 23:30

Ahoj,

Taky mám Win 8 a CS mi jde v pořádku. Ze začátku sem měl ten problém, že sem po stranách měl 2 černé pruhy - to sem vyřešil tím, že sem udělal downgrade. (Pokud nemáš steam, tak se tě to netýká.)

Pokud máš ATI Radeon grafiku, tak si určitě stáhni Catalyst a to by mělo problém vyřešit.
Obrázek
Obrázek
nepz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod nepz » 24 črc 2013, 23:42

Promazáno od spamu. Hádat se můžete přes PM, tady se bavte pouze k tématu.
Obrázek
Obrázek
nepz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod duttdutt » 24 črc 2013, 23:47

Podívej se teda do CS do options > video jestli to tam nemáš fakt náhodou zaškrtlé .. ''Run in a window''..

Jinak pokud máš nonsteam, tak si určitě na rady nekupuj kvůli tomu steam (pokud by sis ho kupoval jen s tím, že ti to vyřeší problém).
Protože steam ti v tomhle vůbec nepomůže, chová se jako nonsteam pokud máš stáhlé obě.
Používáš např. na steamu rozlišení 640x480, zapneš nonsteam a dáš si 800x600 a automaticky se ti to změní i na steamu.
To samé pokud by sis třeba změnil 32bit na 16bit projeví se ti to opět i na steamu.

Pokud to ''Run in a window'' nebudeš mít zaškrtlé, tak se zkus pohrabat v nastavení grafiky, protože jinde nemůže být zakopaný pes.
duttdutt
Amatér
Amatér

Příspěvekod Michalrss2 » 26 črc 2013, 09:06

Me nejde o tu velikost... to se mi zobrazilo jen jednou (na poprvé jak jsem to stáhnul) a to sem byl rád... protože teď už se to nerozjede úbec. Měl jsem u sebe jednoho odborníka na PC a on říkal že tento win 8 prý pozná jestli je hra originální (koupená) nebo cracknutá, stažená... a že prý se to na poprvé rozjede a potom už mě to tam nepustí. To samé se mi děje i na ostatních stažených hrách... takže na tom bude asi trochu pravdy. Myslíte tedy že by pomohlo kdybych si koupil ten Steam? Ale nechce se mi utrácet peníze za něco co by pak stejně bylo k ničemu :/... jen tak mimochodem, nikdy jsem se o to nestaral ale... kolik stojí Steam?
Michalrss2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod R4gn4r0K » 26 črc 2013, 09:14

Michalrss2 píše:Me nejde o tu velikost... to se mi zobrazilo jen jednou (na poprvé jak jsem to stáhnul) a to sem byl rád... protože teď už se to nerozjede úbec. Měl jsem u sebe jednoho odborníka na PC a on říkal že tento win 8 prý pozná jestli je hra originální (koupená) nebo cracknutá, stažená... a že prý se to na poprvé rozjede a potom už mě to tam nepustí. To samé se mi děje i na ostatních stažených hrách... takže na tom bude asi trochu pravdy. Myslíte tedy že by pomohlo kdybych si koupil ten Steam? Ale nechce se mi utrácet peníze za něco co by pak stejně bylo k ničemu :/... jen tak mimochodem, nikdy jsem se o to nestaral ale... kolik stojí Steam?

Pozdravuj toho odbornika, u ktoreho si mal PC. Vacsi blud, ako ti povedal som uz dlho necital. Ziadny z OS nie je schopny (a ani v dohladnej dobe nebude) kontrolovat originalitu softveru okrem sam seba. Windows dokonca nevie overit ani pravost kopie MS Office a to je aplikacia rovnakeho vyrobcu. Takze bohuzial, vsetko co Ti nakukal je donebavolajuca blbost...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod Michalrss2 » 31 črc 2013, 13:56

nepz píše:Ahoj,

Taky mám Win 8 a CS mi jde v pořádku. Ze začátku sem měl ten problém, že sem po stranách měl 2 černé pruhy - to sem vyřešil tím, že sem udělal downgrade. (Pokud nemáš steam, tak se tě to netýká.)

Pokud máš ATI Radeon grafiku, tak si určitě stáhni Catalyst a to by mělo problém vyřešit.

Mužeš mi prosím poslat odkaz na stažení na win8? ja sem našel jen cosi na xp 32 bit a ja mam win8 64 bit
Michalrss2
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DanRo » 31 črc 2013, 14:01

DanRo
Zkušený
Zkušený

Zpět na Rady a návody