• Stránka 1 z 1
?
Ahoj,
dostal jsem BAN na chat od Seweeeho. Nejsem si vědom úmyslného porušení pravidel.
detaily banu
Nickname Chazma
Herni ID STEAM_0:0:419435271
SteamCommunity ID 76561198799136270
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Opakovane nevhodne chovani
Zabanován dne 18.11.2019 - 23:17:42
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Sewe
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 11
dostal jsem BAN na chat od Seweeeho. Nejsem si vědom úmyslného porušení pravidel.
detaily banu
Nickname Chazma
Herni ID STEAM_0:0:419435271
SteamCommunity ID 76561198799136270
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Opakovane nevhodne chovani
Zabanován dne 18.11.2019 - 23:17:42
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Sewe
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 11
-
JOHNYPEPO - Pokročilý
Re: ?
Chazmo ja nevim, z moji zkusenosti patris k nejproblemovejsich hracu public sekce, sam jsem te xkrat upozornoval i banoval... Mas dost 10 minutovych i delsich banu. Tvuj chat je dost toxic. Myslim si, ze tvuj vek je takovej, ze bys mohl mit rozum a chovat se primerene svymu veku.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=613720
Nevim jak ostatni, ale tvuj chat je proste podle me prisernej.. udelej neco se sebou a nebudes muset resit takovy kraviny.
Snad to Sewemu nevadi, ze jsem se vyjadril..
Hosny
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=613720
Nevim jak ostatni, ale tvuj chat je proste podle me prisernej.. udelej neco se sebou a nebudes muset resit takovy kraviny.
Snad to Sewemu nevadi, ze jsem se vyjadril..
Hosny
-
Hosny - Pokročilý
Já si Tvého porušení pravidel vědom jsem. Byl jsem na serveru, psal jsem, ať se uklidníte, dostal jsi dokonce i kick...pak jsem musel odejít. Psali mi však, že jsi pokračoval, tak jsem se podíval na Tvůj chatlog - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=613720
100x perma na chat nestačila, posledně teď týden taky očividně ne. Věřím v opětovné prodloužení na permu, protože Ty se nikdy nenapravíš.
100x perma na chat nestačila, posledně teď týden taky očividně ne. Věřím v opětovné prodloužení na permu, protože Ty se nikdy nenapravíš.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Hosny, nezlob se na me, to ze jsme nazval GIBIHO, kokotem, jeste neni na PERMA ban. :/ Schovaval se jako terorista na startu za autem, tak me to nastvalo (respektive, GIBI, tak hraje na kazde mape, ze zabiji ze zalohy) ale to je sumak... a tech par dalsich slov co jsem pouzil, prece nemuze byt na PERMA. Koukni se na hrace jako je V1V, Vaclav, JAMAMOTO, YURI a mnoho dalsich...
...ted me PERMA ban opravdu mrzi, protoze si nejsem vedem, ze bych cilene nekoho urazel. :/
...ted me PERMA ban opravdu mrzi, protoze si nejsem vedem, ze bych cilene nekoho urazel. :/
-
JOHNYPEPO - Pokročilý
Seweee píše:Já si Tvého porušení pravidel vědom jsem. Byl jsem na serveru, psal jsem, ať se uklidníte, dostal jsi dokonce i kick...pak jsem musel odejít. Psali mi však, že jsi pokračoval, tak jsem se podíval na Tvůj chatlog - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=613720
Dobre, dobre ale za co je ten PERMA? Koho urazim nebo komu nadavam?
-
JOHNYPEPO - Pokročilý
Čteš vůbec ten výpis z Tvého chatlogu? Pokud ano, tak nechápu Tvé argumenty, protože z chatu je jasné, že nadáváš nejen hráčům ale i adminovi. A perma v Tvém případě, že je přísná? Co očekáváš s Tvou minulostí? Bany na 10 minut? Kolikrát jsi měl permu na chat? 50x, 70x, 100x? Společne s cheatingem a kratšími bany na chat máš na kontě celkem kolik? 500 banů? A změnil ses nějak? Napravil? Nikoliv. Chovej se jako člověk, hraj podle pravidel a žádné bany nebudou, nikdo si Tě všímat nebude, je to úplně jednoduché. Při zadávání banu jsem se překliknul, měly tam být 2 týdny, tak jsem to opravil.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1