• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]BB/Powiik
nice-guy-bb-t214368.html
Vše potřebné tam. Jak vidím admini stojí při sobě ať se děje cokoliv..
Chci demo, kde bude že můj brácha dělá bordel delší dobu ne jen to jedno kolo, důkaz že můj brácha nebyl na tom místě první a že blokoval dvě base.
Btw a já to být nenechám, protože neprávem obvinil mého bráchu z lhaní a to nikdo dělat nebude.
Vše potřebné tam. Jak vidím admini stojí při sobě ať se děje cokoliv..
Chci demo, kde bude že můj brácha dělá bordel delší dobu ne jen to jedno kolo, důkaz že můj brácha nebyl na tom místě první a že blokoval dvě base.
Btw a já to být nenechám, protože neprávem obvinil mého bráchu z lhaní a to nikdo dělat nebude.
-
eX3mPlary - Drbna
[Vyriešené]BB/Powiik
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB/Powiik
Ako si sa dočítal z predošlej sťažnosti, demo nieje bohužiaľ k dispozícií a vzhľadom nato, koľko rôznych situácií musí admin riešiť hneď na mieste a pri často plnom servery ani nevidím dôvod, prečo nutne všetko vydokladovat demom, keď niekedy to jednoducho ani nieje možné. Tú tvoju "pravdu", ktorú tu tak horlivo obhajuješ máš taktiež len z druhej ruky, lebo ti to niekto povedal. A pokiaľ si mám vybrať medzi tvrdením hráča ako ty a tvrdením admina, tak verím adminovy.
Rada do budúcna - Správaj sa na webe aj serveroch normálne a aj postoj ľudí voči tebe sa možno zmení
UB zamietnutý.
Rada do budúcna - Správaj sa na webe aj serveroch normálne a aj postoj ľudí voči tebe sa možno zmení

UB zamietnutý.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
UB žádost je od toho aby se prokázalo zda byl ban oprávněný nebo neoprávněný. Proto je to demo potřeba a admin by ho měl mít v jiném případě by měl můj malý bráška dostat UB a admin by se měl omluvit. A podle logů se dá také dohledat, že můj brácha hrál na té mapě cca 5 min a to to kolo za CT takže nechápu jak admin může tvrdit že tam ten bordel dělá dlouhodobě. Chci aby brácha můj dostal UB a omluvu od tohoto neschopného, ulhaného, nevychovaného admina. A admin na svoji obhajobu musí mít demo!
Btw když hráč který dostal ban ale admin nemá demo tak taky bude mat permu, hm?
A admin je povinný mít demo!!
Prosím o přezkoumání situace.
Btw když hráč který dostal ban ale admin nemá demo tak taky bude mat permu, hm?
A admin je povinný mít demo!!
Prosím o přezkoumání situace.
-
eX3mPlary - Drbna
Tvoj brat nedostal permu, ale krátky roundban. Admin sa ospravedlnil, že nemá demo už v predošlom topicu, tak nerozumiem prečo tu o tom stále píšeš. Chceš aby sme riešili niečo čo vieš z druhej ruky, pričom o tvojom bratovi nevieme nič, kedy dostal ban, aký ma nick, akú ma ID, či vôbec existuje...
Nemám problém prezrieť logy, ale ak je to vyjadrenie admina proti vyjadreniu hráča, tak budeme dôverovať adminovi
On si už nabudúce dá pozor na dôkazy, presne pre takéto prípady 
Nemám problém prezrieť logy, ale ak je to vyjadrenie admina proti vyjadreniu hráča, tak budeme dôverovať adminovi

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Tvoj brat nedostal permu, ale krátky roundban. Admin sa ospravedlnil, že nemá demo už v predošlom topicu, tak nerozumiem prečo tu o tom stále píšeš. Chceš aby sme riešili niečo čo vieš z druhej ruky, pričom o tvojom bratovi nevieme nič, kedy dostal ban, aký ma nick, akú ma ID, či vôbec existuje...
Nemám problém prezrieť logy, ale ak je to vyjadrenie admina proti vyjadreniu hráča, tak budeme dôverovať adminoviOn si už nabudúce dá pozor na dôkazy, presne pre takéto prípady
Mně je jedno že to není perma. Furt je to ban a pošpinil tak mého bratra. Nick, který můj bratr v danou dobu byl Hmmmmm (Powiik očividně ví o koho se jedná). Nemám problém to řešit v klidu, ale nikdo nebude říkat že můj bratra lže! Zatím se mi nestalo že by mi lhal a já mu proto věřím. A jelikož je to malý kluk (7 let) tak ani admin neví jak blbě mu bylo když mu nevěřil a každý je na něj hnusný. Proto to řeším jak to řeším a ještě jednou tě žádám abys prošel logy a vyvrátil tak aspoň jednu lež a to tu že můj bratra dělá naschvál bordel na serveru, blokuje, trollí.
Btw doufám že je Powiik na sebe pyšný, že kazí hru mladým hráčům

-
eX3mPlary - Drbna
11/17/2019 - 17:44:36: "Nice guy<1276><STEAM_0:0:86029557><>" triggered "amx_chat" (text "Drzim hraca Hmmmm grabom")
L 11/17/2019 - 17:44:41: "Nice guy<1276><STEAM_0:0:86029557><>" triggered "amx_chat" (text "Drzim hraca Hmmmm grabom")
L 11/17/2019 - 17:44:42: "Nice guy<1276><STEAM_0:0:86029557><>" triggered "amx_chat" (text "Drzim hraca Hmmmm grabom")
L 11/17/2019 - 17:44:42: "Nice guy<1276><STEAM_0:0:86029557><>" triggered "amx_chat" (text "Duvod grabovani: Niceni kempu/ Kradeni bloku Hrac: Hmmmm")
11/17/2019 - 17:45:16: "WooPer<1273><STEAM_0:1:80432270><CT>" say "nice guy"
L 11/17/2019 - 17:45:24: "WooPer<1273><STEAM_0:1:80432270><CT>" say "mám to bléklé"
L 11/17/2019 - 17:45:25: "WooPer<1273><STEAM_0:1:80432270><CT>" say "bloklé"
Podľa logov prebehla situácia presne podľa toho ako ju admin popísal

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]BB/Powiik
Ne není to podle adminovy verze. Můj brácha tam měl blok první a šel si stavět. Poté se tam přistál hráč wooper a řekl že tam byl první a že to má bloklé. Potom admin začal mého bráchu grabovat a brát mu bloky. Jinak dále, nebojoval base nikomu jinému! Byl tam jen jedno kolo a to na CT potom šel od stolu a šel zamnou.
-
eX3mPlary - Drbna
vsechny vas taha za nos, dejte mu permu curakovi a nereste picuse
zijeme ve spolecnosti
-
SolomanClever4 - Kolemjdoucí
SolomanClever4 píše:vsechny vas taha za nos, dejte mu permu curakovi a nereste picuse
Zalez zpátky do díry ty podřadná nulo.
-
eX3mPlary - Drbna
• Stránka 1 z 1