I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Majunka - Minecraft

Příspěvekod 5M41L » 08 pro 2019, 16:30

Dobrý den.

Touto stížnosti vám chci oznámit jak je špatné nechávat ve funkci administrátora hráče "majunka", a jak to odrazuje další hráče neboli další potenciální zákazníky ke koupi výhod.

Všichni administrátoři bych řekl že to mají v hlavě naprosto v pořádku a dělají svou práci opravdu skvěle a jejich vlastnosti jsou kladné, či dokonce prospěšné v budování přátelství a zvyšováním tak šance na další hřáče kteří by zůstali hrát na Gamesites. Ovšem majunka svýmy arogantnímy vlastnostmi a nelogickým uvažováním odhání hráče a kazí tak hru ostatním. Majunka nemá žádný problém s uřážením ostaních hráču, a umyslně jim škodit. Důkazy budou dále doložené.

Hráč majunka silně uráží hráče Baphomet6996 že má tragický život: https://imgur.com/a/YKt55sc

Hráč majunka má doma veřejný warp /warp mkshop, tak jsem se tam procházel a prošel otevřenýma dveřma, hráč majunka me odportovala na spawn z veřejného warpu který sama vytvořila. Majunka otevřela dveře a já nimi na veřejném warpu prošel, její chyba a nemá žádné právo me odportovávat na spawn: https://imgur.com/a/4DVLfKp

S hráčem Baphomet6996 jsme si vedle její velké residence chtěli postavit velký baráček, dostatečně daleko aby jsme nebyly vůbec nalepetni na jeji residenci či nejak nepořušily zasady pravidel, s hrečem Baphomet6996 jsme si krásně a mirumilovně dělali základy aby jsme se mohli zeptat hráče majunka, jestli by ji to nevadilo a přesně věděla odkud kam naše residence bude. Ovšem neměli jsme šanci takto učinit protože hráč majunka nás viděla, a okamžitě si letěla zabrat místo kde jsme už vykopali dost hlíny na pěknou rovinku na krásný domeček. Toto místo vůbec nikdy nepotřebovala a jakmile nás viděla, jak si děláme domeček, tak nám to uplně zkazila a převzala za své. Hráč majunka byla poté úmyslně arogantní a vůbec se nechovala tak, aby šla prikladem pro ostatní hráče. Zeptal jsem se proč mi zabrala místo na residenci kde jsem stavěl svůj baráček. Hráč odvětil "idk, asi jsem tě něviděla". Admin mi lhal přímo do očí a residenci vytvořil jen proto, protože mě viděla a skazila mi tak požitek z hry na Gamesites. Lhát se nemá. Chováni toho člověka není vůbec příjemné ani chvalitebné, a vůbec nejde vzorem pro statní lidi. Zeptal jsem se hráče TotalusCZ proč to udělala, na to majunka napsala jen aby jsme jí přestali provokovat.

Hráč také argumentoval že jsem si tam postavil sloup z hlíny, což ovšem byla také úmyslná lež protože viděla to, jak to staví hřáč "simot". Byla asi 5 bloků od něj když to stavěl a koukala přimo na něj.

Zde lhaní a arogance hráče majunka: https://imgur.com/a/PdkOOLv
Zde majunka co nezvladá smysluplné jednání s lidmi: https://imgur.com/a/Xvvq150
Zde mnou a Baphomet6996 vytvořená rovinka který nám zabrala dost práce kterou pak majunka ukradla za svojí + důkaz že tam vytvořila resicenci: https://imgur.com/a/1ytyJKW

Dále nemluvím o každodenním vulgárním slovníku před tím, než se stal hrát povýšeným a arogantním adminem.
Tomuto portálu adminování majunky opravdu neprozpíva a tímto bych váš na to chtěl upozornit.
Také nemluvím o neustálém bezdůvodném portování bez upozornění na mě když jsem doma a v klidu si hraju.

Děkuji za přečtení, a doufám, že aspoň trošku přispěji na chod toho portálu tímto upozorněním/nahlášením.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
Uživatelský avatar
5M41L
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2017, 19:43
Bydliště: 100

[V]Majunka - Minecraft

od Rumcajz » 08 pro 2019, 16:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: 100

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod Majunkax » 08 pro 2019, 17:14 VIP

Milý cobblestone,

děkuji za šanci vyjádřit se k téhle slohové práci, podvedla se ti na jedničku. :)

Ohledně tragického života - nebylo to odemě pěkné, ale zároveň jsem tím nic neporušila, zároveň se tím Baphometovi omlouvám, pokud se ho to dotklo.

Ohledně /warp mkshop
Takže za prvé: veřejný warp je POUZE v shopu, nikoli ve skladu pod shopem.
Za druhé - to, že ses BUGL ve dveřích poté, co jsem je zavřela, a ignoroval jsi mé prosby o port jinam, je tvůj problém.
Za třeří - prosila jsem tě dvakrát, neuposlechl jsi, tak jsem tě portla na spawn.
Pokud jsem se zde provinila, prosím HLSA, aby mě na to upozornilo.

Ohledně mé velké residence

Resku, kde se nachází shop, vlastní Kelthuzar, se kterým máme shop na půl. Mám v té resce povolení, a v budoucnu jsme s Keltem plánovali resku rozšířit. Jelikož v té resce bydlím, mám právo si KDYKOLIV a KDEKOLIV v bezprostřední blízkosti resky rozšířit na další resku. To, zda jsem to udělala úmyslně či neúmyslně je to úplně jedno. Nezeptali jste se mě ani jeden, zda si tam můžete resku vytvořit, okamžitě jste tam začali jen kopat a bla bla. Mohli jste si také tu resku ROVNOU vytvořit, což jste také neudělali, tak jsem šla, a rozšířila si tu resku sama, abyste tam nemohli stavět, PŘÍMO vedlé naší resky.

Co se týče Totaluse, ten ti v chatu řekl svůj názor, o kterém jsi řekl, že ho respektuješ. Pokud by Totalus chtěl, může se tu také vyjádřit ohledně této věci. Poprosím ho, ať se sem také vyjádří.

Co se týče mého lhaní a arogance, tvůj důkaz o mých větách, že jsem tě neviděla, je irelevantní.
Co se týče mého nezvládání - má věta v souvislosti s tvým obviněním - " zkus keď to dokážeš a přestaňte provokovat", je také irelevantní
Co se týče tvé vytvořené rovinky - vykopal jsi tam asi 60 bloků hlíny, já ti jí pak ukradla - neukradla, protože toto místo nikdo nevlastnil, já si pouze koupila resku a vytvořila jí.

To, že jsem byla v minulosti vulgární přiznávám, ale to asi HLSA ví, když mě přijali na admina a nepamatuji momentálně dobu, kdy jsem vulgární byla. Na serveru dělám pořádek a myslím, že se mi vede dobře.

O tvém obvinění - neustálé portování na hráče - od té doby, co mě Erbi upozornil, abych se náhodně neportovala na hráče, se opravdu na nikoho random neportuji (pokud to teda není Totalus, ale od toho mám povolení se na něj random portovat :P) - tudíž toto je také irelevantní.

Měj hezký den a zdrž se prosím spamu, vyčkej na vyjádření vyšších.

S pozdravem
majunka
Obrázek
Uživatelský avatar
Majunkax
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 216
Registrován: 15 pro 2018, 22:24
Bydliště: Dj room #0

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod 5M41L » 08 pro 2019, 17:30

O tom co je irelevantní a co není irelevantní bude rozhodovat posuzovatel toho vyjádření, hráč se nechová vůbec přiměřeně tomu, jak by se měl chovat. Po té co si přečetla toto nahlášení se smála do chatu a spamovala smajlíky, když já napišu smajlíky obsahujícího vice než tří znaků posobějdoucí, jsem upozornen na caps lock a spamovani.
Po té co se vyjádřila jsem Marii oznámil že její vyjadření číst nebudu. Raději počkám na opravdové vyjadření někoho vyššího. Ovšem po té co jsem oznámil že její vyjadření číst nebudu, se úmyslně smála mé inteligenci a úrážlivě ironicky zadávala velkou hodnotu inteligenčního kvocientu k mé osobě aby mě ztrapnila před ostatnímy. Její chování je mi opravdu velmi nepříjemné.

Zde důkaz: https://imgur.com/a/fq7iepl

Chtěl bych dodat že také její chování nemusí byt v rozporu s pravidly, ale její chovaní je hrozné a pro většinu hráčů odpudivé vůči hraní na tomto portálu. Slovem většina myslím všichni kdo s ní nejdou blízcí kamarádí jen proto, protože majunka je jiné pohlavý než jsou oni samy.

Po mém nahlášení jsem dostal mnoho msg zpráv od adminů že se mnou souhlasí. V rámci anonymity nedodám důkazy.
Posuzovatele toho nahlášení srdcečne prosím o názor od ostatních lidi, například zeptáním se na ostatních platformách jako například steam nebo sociální sítě.
Také prosím o názor jen o inteligentnějších lidí, tím myslím aby si se na názor neptal hráče Osku958.
TotalusCZ je její kamarád takže jí bude podporovat. Jen oznamuji.

Moc děkuji za přečtení a doufám že uděláté to, co je potřeba pro nejpříjemnějsí hraní na tomto portálu.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
Uživatelský avatar
5M41L
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2017, 19:43
Bydliště: 100

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod Majunkax » 08 pro 2019, 17:38 VIP

Totalus a Fletcher ti nic nenapsali, jelikož jsou semnou na TS. Breaker je muj kamarád takže ti taky nic nenapsal. Pak tu zbývá jen Carpy, který nebyl na serveru a benevoluto, který je poslední admin, který by to mohl být. Takže pokud považuješ "většina adminů" jako bena, tak si prosím srovnej určité věci v hlavě.


K věci, že plno hráčů kvůli mně na serveru nechtějí hrát, je blbost, jsi to pouze ty a Baphomet, kteří máte semnou neustále nějaký problém. Totalus a Fletcher rádi dosvědčí.

Měj se :)
Obrázek
Uživatelský avatar
Majunkax
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 216
Registrován: 15 pro 2018, 22:24
Bydliště: Dj room #0

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod kefr8 » 08 pro 2019, 17:41

Chci dodat že adminka mě donutila si nafarmit 200k, jen aby mi pak řekla že žádné elytry a trident na prodej nemá, + píše nesmysly o tom že ostatní hráči prodávají věci za průměrně nízkou cenu.

Chápu že i admin si občas zašprýmuje a použije sarkasmus, ovšem si myslím že by adminka neměla používat sarkasmus opakovaně a více ho zvýraznit, nebo ho nepoužívat vůbec. Důkazy k tomuhle nemám, proto spoléhám na admina ať přednese pravdivý příběh. Kdo by si proboha fotil zprávu že dotyčná osoba má trident a elytra?

e. Doge: můžu pouze potvrdit, že jsem několikrát viděl maju jak hráčům píše falešné ceny různých itemů, např. hráči řekla že trident má cenu cca 400k, přitom je známé že trident se prodává kolem 100k (ale daný hráč to nevěděl a nechápal, proč je trident tak předražený)
ass
Uživatelský avatar
kefr8
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 224
Registrován: 16 dub 2013, 19:16

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod 5M41L » 08 pro 2019, 17:44

Takže už i na fórum mě budeš urážet aby jsem si to srovnal v hlavě?...
Hodně štěstí s čtením a věřím že vztahy a kamarádství nebudou mít žádný vliv na hodnocení, na okolnosti, realitu a nebudou nějak měnit hodnoty výsledků a tohoto hráče jen díky větší sociální interakci.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
Uživatelský avatar
5M41L
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2017, 19:43
Bydliště: 100

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod TotalusCZ » 08 pro 2019, 17:47

Zdravím,

Tak se tedy na prosbu maju, vyjádřím, omlouvám se zda-li sem neměl.

Vyjádřím se jen k tvoření res, neboť u toho jsem byl.

K její resce ses dostal tak, že si se portl na jiného hráče v čemž nevidím problém, poté si šel z její res když ti maju řekla ať z ní odejdeš, to si udělal šel si vedle její res a jen tak začal těžit hlínu. Poté si najednou portl baphometa k sobě, a začali jste se domlouvat na stavbě domu, nikde si nic nepsal, a podle mě si to ani neměl v plánu, o tom že se maju ptáš zda-li si mužeš udělat resku vedle ní(to si zmínil až později jako argument pro tvou obhajobu),chtěli jste postavit "cobblestone panelák", bylo to vedle resky ve které tráví většinu času a bydlí v ní a tak bych řekl že právo udělat si tam resku určitě měla. Také to že jste si tam resku neudělali je podle mě opravdu váš problém, protože jste si ji tam měli udělat ihned co jste začali stavět.

Na serveru, jsme si již o tom povídali a já ti říkal že podle mě v tomto žádné pochybení nebylo, kdyby si někdo vedle mé res něco začal stavět a neudělal si tam v čas resku, také bych se pokusil tomu nějak zabránit a to že si tam já res rozšířím je nejednoduší řešení a je jen problém toho kdo si res neudělal že si ji neudělal.

Když se na situaci mám dívat jako admin, což se dívám, a stalo se toto normálně mezi hráči, tak bych řekl že se navzájem provokujete a to že resku si udělal ten jeden tam kde si ten druhý res neudělal je problém toho druhého. Víc bych to řešil kdyby už tam nějaká stavba byla ale jediné co jste udělali bylo že jste tam vytěžili nějakou hlínu.

To že jsem kamarád maju, nevidím jako problém, na serveru se snažím vycházet s každým, stejně tak i s tebou a baphometem. To že trolíte na serveru a děláte tam bordel, také dost často odpuzuje hráče od hraní ale to už je vedlejší.

To je asi vše co bych k tomuto chtěl říct.

S pozdravem

TotalusCZ
Uživatelský avatar
TotalusCZ
Minecraft Server admin
Minecraft Server admin
 
Příspěvky: 239
Registrován: 12 dub 2018, 14:53
Bydliště: Jevíčko

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod 5M41L » 08 pro 2019, 18:16

Proč řešíte residenci? Já tu dávám stížnost na její chování a ta residence bylo jen menší polínko do ohně k tomuto příspěvku, beru vyjádření a přijimám ho, je i dokonce k věci, ale k méně podratné věci. Ani slovo o chování.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
Uživatelský avatar
5M41L
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 148
Registrován: 18 dub 2017, 19:43
Bydliště: 100

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod KGB » 10 pro 2019, 09:43 VIP

V prvom rade je reska moja, čiže ak si si chcel postaviť niečo pri mojom pozemku, mal si sa spýtať mňa. Pišeš tu, že pozemok si staval ďalej od mojej resky, ale ako prepač 15 blokov od plotu ti pride ďalej ? Ja by som si teraz nemohol rozširiť resku, lebo si si zmyslel, že ty si tam postaviš naschval nejaku malu res ? Blizko nas býva hrač menom Game, ktory si resku postavil ďalej a nemame žiaden problem. Takže pre buducnosť si resku stavaj ďalej od druhych pozemkov.

A čo sa týka odportovania na spawn. Prešiel si cez dvere, keď ich majunka otvorila čo je v poriadku, lebo týmto si nič neporušil. Ale ak ťa majitel/spolumajitel resky 2x poprosi, aby si res opustil, tak buď ju opustiš alebo budeš znášať následky. Bohužial nepočúvol si, tak ťa majunka odportovala na spawn. Upozornený si bol, v reske si nemal čo robiť, takže majunka mala plne pravo odportovať ťa preč.
Obrázek
Uživatelský avatar
KGB
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 110
Registrován: 15 říj 2016, 18:57

Re: Majunka - Minecraft

Příspěvekod Surprice » 10 pro 2019, 17:40 VIP

5M41L píše:Hráč majunka silně uráží hráče Baphomet6996 že má tragický život: https://imgur.com/a/YKt55sc


Baphomet tu má ospravedlnenie od majunky (určite by to nenapísala, keby ste ju tam vy 2 neprovokovali) a majunka si určite nabudúce 2x rozmyslí čo píše do chatu než stlačí enter.

Baphomet by sa mal tiež zamyslieť nad tým, čo do toho chatu píše, ak nechce prísť o možnosť písať do chatu.

5M41L píše:Hráč majunka má doma veřejný warp /warp mkshop, tak jsem se tam procházel a prošel otevřenýma dveřma, hráč majunka me odportovala na spawn z veřejného warpu který sama vytvořila. Majunka otevřela dveře a já nimi na veřejném warpu prošel, její chyba a nemá žádné právo me odportovávat na spawn: https://imgur.com/a/4DVLfKp


2x ťa poprosila o to, aby si odišiel z jej domu a potom ťa až odporotovala na spawn, čož bolo v súlade s pravidlami.

5M41L píše:S hráčem Baphomet6996 jsme si vedle její velké residence chtěli postavit velký baráček, dostatečně daleko aby jsme nebyly vůbec nalepetni na jeji residenci či nejak nepořušily zasady pravidel, s hrečem Baphomet6996 jsme si krásně a mirumilovně dělali základy aby jsme se mohli zeptat hráče majunka, jestli by ji to nevadilo a přesně věděla odkud kam naše residence bude. Ovšem neměli jsme šanci takto učinit protože hráč majunka nás viděla, a okamžitě si letěla zabrat místo kde jsme už vykopali dost hlíny na pěknou rovinku na krásný domeček. Toto místo vůbec nikdy nepotřebovala a jakmile nás viděla, jak si děláme domeček, tak nám to uplně zkazila a převzala za své. Hráč majunka byla poté úmyslně arogantní a vůbec se nechovala tak, aby šla prikladem pro ostatní hráče. Zeptal jsem se proč mi zabrala místo na residenci kde jsem stavěl svůj baráček. Hráč odvětil "idk, asi jsem tě něviděla". Admin mi lhal přímo do očí a residenci vytvořil jen proto, protože mě viděla a skazila mi tak požitek z hry na Gamesites. Lhát se nemá. Chováni toho člověka není vůbec příjemné ani chvalitebné, a vůbec nejde vzorem pro statní lidi. Zeptal jsem se hráče TotalusCZ proč to udělala, na to majunka napsala jen aby jsme jí přestali provokovat.

Chceli ste sa jej spýtať či by jej to nevadilo a hneď v ďalšom riadku tvrdíš, že hneď letela si spraviť resku. Tak očividne jej to prekážalo a nevidím aký máš problém, keď ste sa jej na to chceli spýtať či si tam môžte spraviť resku.

5M41L píše:Zde lhaní a arogance hráče majunka: https://imgur.com/a/PdkOOLv
Zde majunka co nezvladá smysluplné jednání s lidmi: https://imgur.com/a/Xvvq150
Zde mnou a Baphomet6996 vytvořená rovinka který nám zabrala dost práce kterou pak majunka ukradla za svojí + důkaz že tam vytvořila resicenci: https://imgur.com/a/1ytyJKW

Nezvládnutie situácie vyzerá asi trochu inak než len napísať "prestaňte ma provokovať" z čoho vyplýva aj jej arogancia k vám.
Ohľadom resky som sa už vyjadril vyššie

Myslím, že som sa vyjadril k tomu najdôležitejšiemu a týmto teda túto sťažnosť uzavieram. Ak máš nejaké pripomienky, tak mi ich pošli do pmky.

e. Surprice: zabudol som dodať, že majunka bola ohľadom toho čo píše do chatu upozornená, som si istý, že sa to viackrát nestane, ak hej budu z toho vyvodené dôsledky.
Uživatelský avatar
Surprice
Minecraft admin
Minecraft admin
 
Příspěvky: 645
Registrován: 18 říj 2014, 16:06


Zpět na Stížnosti na Adminy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků