• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Mute na discordu za to, že mě provokuje SA
Napsal jsem, že je dneska nějaký klid na discordu, jelikož tam normálně bývá spam od rána, na to mi Amaya odepsal provokativní větou a pokračovalo to dál.
Chat:
Já: Že ty musíš napsat zase hovno, achjo
Amaya: Lol
Já: Máš hodně nudnej život co?
Amaya: Jediný kto je tu nudný si ty. Sorry jako.
Já: Podle mě ty a tvůj nudný život, jelikož máš zase zapotřebí do někoho jebat, asi nic lepší na práci.
Amaya: A ty neustále písať blbosti s probojovat každého, kto ti nesadol. Ešte k tomu ako malé decko.
Já: Člověk napíše, že je tu dneska nějaký klid a ty hned začínáš. Nikde nevidím žádnou provokaci z moji strany.
Dostal jsem mute za jednu nadávky. Docela by mě zajímalo, proč ostatní nadávají/provokují a stále nedostali mute? Proč admini provokují a nadávají bez postihu? Třeba taková Kawaii a Lucinka tam mají docela dost nadávek a provokací.
Poradím vám, udělejte si v tom pořádek a začnete banovat/dávat mute všem stejně a nebo to neřešte vůbec.
Chat:
Já: Že ty musíš napsat zase hovno, achjo
Amaya: Lol
Já: Máš hodně nudnej život co?
Amaya: Jediný kto je tu nudný si ty. Sorry jako.
Já: Podle mě ty a tvůj nudný život, jelikož máš zase zapotřebí do někoho jebat, asi nic lepší na práci.
Amaya: A ty neustále písať blbosti s probojovat každého, kto ti nesadol. Ešte k tomu ako malé decko.
Já: Člověk napíše, že je tu dneska nějaký klid a ty hned začínáš. Nikde nevidím žádnou provokaci z moji strany.
Dostal jsem mute za jednu nadávky. Docela by mě zajímalo, proč ostatní nadávají/provokují a stále nedostali mute? Proč admini provokují a nadávají bez postihu? Třeba taková Kawaii a Lucinka tam mají docela dost nadávek a provokací.
Poradím vám, udělejte si v tom pořádek a začnete banovat/dávat mute všem stejně a nebo to neřešte vůbec.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
[vyřešeno] Mute na discordu za to, že mě provokuje SA
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mute na discordu za to, že mě provokuje SA
Máš unban
Vaše zpráva obsahuje 9 znaků, nastavené minimum je ale 10.
Vaše zpráva obsahuje 9 znaků, nastavené minimum je ale 10.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Re: [vyřešeno] Mute na discordu za to, že mě provokuje SA
Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám.
udelej dab?? DAB DAAAAAAAB zdravim kolegoooooo
-
Filis93CZ - Amatér
• Stránka 1 z 1