• Stránka 1 z 1
[V] Crywider
Zdravím, už po několikáté jsem dostal ban od admina 'terenni Beruska',
už toho začínám mít dost, neustále mám bany od něj a to i přes to, že již dávno cheaty nepoužívám. Jednou mi ve hře dokonce dal chatban za to, že mne prostě nemá rád, sám tento důvod do chatu psal. Takto se přeci admin chovat nemá, a už vůbec ne nijak vulgárně se navážet do hráčů(to je minulý případ). Tento admin výslovně chodí do hry jen proto, aby mne mohl banovat i přes to, že nic nemám. To, že člověk slyší kroky , si myslím, že je běžná věc, což tento člověk nepochopí zřejmě a prostě schválně mi bude neustále házet BANy i přes to, že nemám nic zaplé, protože ví, že na fórum nenapíši a že si znovu 'koupím' unBAN.
Dále bych chtěl dodat, že tomuto adminovi jsem již několikrát nahlásil, že nějaký člověk je určitě zapnutý a ať to zkontroluje, na což reagoval tak, že ten dotyčný si beztak koupí unban, takže ho nemá smysl banovat. Byl bych rád za prošetření této věci, a v případě mé pravdy k potrestání tohoto člověka.
Server: Dust2 Only #1
Admin: terenni Beruska.
nick: Crywider
datum banu: 08.01.2020 , cca v 17:20-17:24.
zde dokládám výpis z konzole.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: terenni Beruska.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Crywider
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1502189733
[=] Zabanovana IP:.......
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
už toho začínám mít dost, neustále mám bany od něj a to i přes to, že již dávno cheaty nepoužívám. Jednou mi ve hře dokonce dal chatban za to, že mne prostě nemá rád, sám tento důvod do chatu psal. Takto se přeci admin chovat nemá, a už vůbec ne nijak vulgárně se navážet do hráčů(to je minulý případ). Tento admin výslovně chodí do hry jen proto, aby mne mohl banovat i přes to, že nic nemám. To, že člověk slyší kroky , si myslím, že je běžná věc, což tento člověk nepochopí zřejmě a prostě schválně mi bude neustále házet BANy i přes to, že nemám nic zaplé, protože ví, že na fórum nenapíši a že si znovu 'koupím' unBAN.
Dále bych chtěl dodat, že tomuto adminovi jsem již několikrát nahlásil, že nějaký člověk je určitě zapnutý a ať to zkontroluje, na což reagoval tak, že ten dotyčný si beztak koupí unban, takže ho nemá smysl banovat. Byl bych rád za prošetření této věci, a v případě mé pravdy k potrestání tohoto člověka.
Server: Dust2 Only #1
Admin: terenni Beruska.
nick: Crywider
datum banu: 08.01.2020 , cca v 17:20-17:24.
zde dokládám výpis z konzole.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: terenni Beruska.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: Crywider
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1502189733
[=] Zabanovana IP:.......
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
- Crywider
- Kolemjdoucí
[V] Crywider
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Crywider
*Oprava
Již nějakou dobu nepoužívám cheaty.***
Již nějakou dobu nepoužívám cheaty.***
- Crywider
- Kolemjdoucí
Ahoj,
demo: http://leteckaposta.cz/407707192
časy: 101:05 / 103:10
Jen tak mimochodem k tomu všemu co jsi napsal. Vše se dá dohledat, tak si tu prosím nevymyělej jak jsem na tebe vulgární a že jsi dostal ban "protože tě nemám rád".
Demo dávám rovnou do CHH sekce, verdikt tu bude co nejdříve.
Jen tak mimochodem k tomu všemu co jsi napsal. Vše se dá dohledat, tak si tu prosím nevymyělej jak jsem na tebe vulgární a že jsi dostal ban "protože tě nemám rád".
-
Narcotic - Pokročilý
Narcotic píše:Ahoj,
Jen tak mimochodem k tomu všemu co jsi napsal. Vše se dá dohledat, tak si tu prosím nevymyělej, jak jsem na tebe vulgární a že jsi dostal ban "protože tě nemám rád".
Ano, vše se dohledat dá a netvrď mi, že teď co jsi mi posledně dal chatban, tak jsi mi ho dal za údajný spam, kdy jsem napsal 2 zprávy do chatu, které byli k hře a ty jsi mi stále psal, že nemám spamovat a když jsem ti na to odpověděl, že o žádný spam se nejedná, tak jsi mi odepsal něco v tom stylu, že tě to nezajímá, a že budu dostávat bany už jen za to, že mě nemáš rád. Tak tu netvrď opak, díky.
- Crywider
- Kolemjdoucí
Re: [V] Crywider
Žádám o prověření jiného administrátora, než Nahkriin . Na to snad mám právo 

- Crywider
- Kolemjdoucí
Ano, vše se dohledat dá a netvrď mi, že teď co jsi mi posledně dal chatban, tak jsi mi ho dal za údajný spam, kdy jsem napsal 2 zprávy do chatu, které byli k hře a ty jsi mi stále psal, že nemám spamovat a když jsem ti na to odpověděl, že o žádný spam se nejedná, tak jsi mi odepsal něco v tom stylu, že tě to nezajímá, a že budu dostávat bany už jen za to, že mě nemáš rád. Tak tu netvrď opak, díky.

-
Narcotic - Pokročilý
Vždyť je to úplně jiné demo ! Žádám o prověření tohoto banu.
- Crywider
- Kolemjdoucí
Ahoj,
demo nevidel len Nahkriin. To nie je jeho verdikt, na ňom sme sa zhodli.
Ak si aj tak proti verdiktu a chceš naozaj ďalšie prešetrenie, tak sa na to môže pozrieť hlavný cheathunter - eXtr3mer.
demo nevidel len Nahkriin. To nie je jeho verdikt, na ňom sme sa zhodli.

Ak si aj tak proti verdiktu a chceš naozaj ďalšie prešetrenie, tak sa na to môže pozrieť hlavný cheathunter - eXtr3mer.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Co toto má znamenat? na tom demu vůbec nejsem!
e. Peace: To je HLTV demo, na ňom sa musíš nájsť v tom spomínanom čase (čo ti vypísal Narcotic).
e. Peace: To je HLTV demo, na ňom sa musíš nájsť v tom spomínanom čase (čo ti vypísal Narcotic).

- Crywider
- Kolemjdoucí
Tak teď jsem se tam našel, nic méně abych dovysvětlil situaci.
101:05 se jednalo o náhodu, kdy jsem slyšel kroky. A druhý čas 103:10 klasický kill, kdy vidím před sebou smog a zároveň roh té zdi , tudíž jsem odhadl, kde je průchod. (normalně se přes ten roh zdi děruje).
101:05 se jednalo o náhodu, kdy jsem slyšel kroky. A druhý čas 103:10 klasický kill, kdy vidím před sebou smog a zároveň roh té zdi , tudíž jsem odhadl, kde je průchod. (normalně se přes ten roh zdi děruje).
- Crywider
- Kolemjdoucí
Ne náhoda to nebyla, když jsi hráče přes ten smoke přímo crossem sledoval. Dokonce i mezi těmi časy jde vidět jak jsi tam sledoval T v pitu přes smoky a následně i přes zem sis předmířil. Pokud se chceš furt hádat, napiš si Hl.CHH jak psal Peace 

-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Ide síce iba o 2 časy, ale obe situácie sú pomerne jasné a výstižné. Súhlasím s verdiktom CHH teamu...
Možnosti ako získať UB ti boli vypísané vyššie
Možnosti ako získať UB ti boli vypísané vyššie

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1