• Stránka 1 z 1
CS 1.6 Steam // Nesynchronyzovaný obraz - HELP !!!
Ahoj, řeším problém s CSkem - Hraju CSko na rozlišení 1600x1200 a vše donedávna šlo bezproblemů, jenže před 2ma dnima když jsem CS zapl, najednou byl obraz posunutej.
Zkoušel jsem snad všechny způsoby jak to napravit (i downgrade) ale nic nepomohlo, ani přehazeni grafiky do widemodu a zpět do normálního a zkoušení všech možnejch rozlišení, všechno je posunutý.
Přikládám dvě fotky (1. vidět je posunutej obraz na mém monitoru; 2.ověřuje, že screen je opravdu 1600x1200)
http://leteckaposta.cz/306033485
Budu rád za každou pomoc vedoucí k úspěšnému vyřešení problému.
Děkuji a jsem s pozdravem,
admin Matony
PS: Hledal jsem i funkci v CSKu (něco jako auto-adjust) aby se obraz zesynchronizoval sám, ale nenašel jsem, tudíž ani nevím zdali tam něco takového je)
Zkoušel jsem snad všechny způsoby jak to napravit (i downgrade) ale nic nepomohlo, ani přehazeni grafiky do widemodu a zpět do normálního a zkoušení všech možnejch rozlišení, všechno je posunutý.
Přikládám dvě fotky (1. vidět je posunutej obraz na mém monitoru; 2.ověřuje, že screen je opravdu 1600x1200)
http://leteckaposta.cz/306033485
Budu rád za každou pomoc vedoucí k úspěšnému vyřešení problému.
Děkuji a jsem s pozdravem,
admin Matony
PS: Hledal jsem i funkci v CSKu (něco jako auto-adjust) aby se obraz zesynchronizoval sám, ale nenašel jsem, tudíž ani nevím zdali tam něco takového je)

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
CS 1.6 Steam // Nesynchronyzovaný obraz - HELP !!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CS 1.6 Steam // Nesynchronyzovaný obraz - HELP !!!
Ahoj, 
Ještě jednou skus - Profil - Community - Games - View Games Library - Counter Strike 1.6 ... na CS 1.6 klikni pravým tlačítkem - tam vyber Properties - Set launch options a do spouštecího řadku napiš toto:
-w640 -h480
-w800 -h600
-w1024 -h768
Podle potřeby, jestli to opravdu nepude, tak ti nezbývá nic jiného než reinstall
Vyskoušej a když nepůjde, tak napiš pořešíme jinak
DanRo.

Ještě jednou skus - Profil - Community - Games - View Games Library - Counter Strike 1.6 ... na CS 1.6 klikni pravým tlačítkem - tam vyber Properties - Set launch options a do spouštecího řadku napiš toto:
-w640 -h480
-w800 -h600
-w1024 -h768
Podle potřeby, jestli to opravdu nepude, tak ti nezbývá nic jiného než reinstall

Vyskoušej a když nepůjde, tak napiš pořešíme jinak

DanRo.
„Každý, s kým se v životě potkám, mě v něčem předstihuje. Tak se od něho učím.“
-
DanRo - Zkušený
Re: CS 1.6 Steam // Nesynchronyzovaný obraz - HELP !!!
Dokonce i 1280x960 funguje, jen před přeinstalováním WIN7 mi to šlapalo bezproblemu i na 1600x1200. na 1280x960 se to hrát nedá, je to moc velkej rozdíl na mým 22" monitoru :/.
PS: už dlouhou dobu používám : -nofbo-nojoy -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
zkusil jsem tam nahodit i -condebug ale ani to k ničemu nevedlo, v logu jsem pak nic nenašel.
S těmahle příkazama jsem to zkoušel, dokonce i daleko víc, jen to nepomohlo
edit: nakonec se mi to povedlo vyřešit.
PS: už dlouhou dobu používám : -nofbo-nojoy -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
zkusil jsem tam nahodit i -condebug ale ani to k ničemu nevedlo, v logu jsem pak nic nenašel.
S těmahle příkazama jsem to zkoušel, dokonce i daleko víc, jen to nepomohlo

edit: nakonec se mi to povedlo vyřešit.

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
• Stránka 1 z 1