• Stránka 1 z 1
[Z]Žádost o práva/nah
Nick Ve Hře : nah
Nick na Forum : AtreezZ
Věk : 17
Steam ID : STEAM_0:1:439248541
Sekce kde chci akademika: JailBreak
hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=373671
Důvod proč chci akademika, hraju zde na gamesites už 5 let, od svojich 12. Myslím si že mám dost zkušeností za tu dobu, také jeden z důvodů je, že zde je mnoho speedhackrů atd... a nebaví mě pořád chodit na Teamspeak3 a žádát všechny adminy aby došli na jailbreak a vyřešili to, nebo když tam někdo neumí pravidla a ct nejsou schopné dát vote nebo pomoct mu.
Hodně lidí mě zde už zná a často s nimi kecám na Teamspeaku. Také bych chtěl pomoct hráčům kteří se pletou a nemají moc zkušeností. Hraji na JB1 každý den ale když je škola tak pouze od 15.00 do 21:00, když je pátek, sobota, neděle tak hraji od rána do půl noci, a na teamspeaku bych dokázal být pořád
Akademik jsem ještě nebyl a ani sem to nezkoušel protože kdysi na jb hrálo dost adminů a nebylo to zapotřebu aby byl někdo další.
Nick na Forum : AtreezZ
Věk : 17
Steam ID : STEAM_0:1:439248541
Sekce kde chci akademika: JailBreak
hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=373671
Důvod proč chci akademika, hraju zde na gamesites už 5 let, od svojich 12. Myslím si že mám dost zkušeností za tu dobu, také jeden z důvodů je, že zde je mnoho speedhackrů atd... a nebaví mě pořád chodit na Teamspeak3 a žádát všechny adminy aby došli na jailbreak a vyřešili to, nebo když tam někdo neumí pravidla a ct nejsou schopné dát vote nebo pomoct mu.
Hodně lidí mě zde už zná a často s nimi kecám na Teamspeaku. Také bych chtěl pomoct hráčům kteří se pletou a nemají moc zkušeností. Hraji na JB1 každý den ale když je škola tak pouze od 15.00 do 21:00, když je pátek, sobota, neděle tak hraji od rána do půl noci, a na teamspeaku bych dokázal být pořád
Akademik jsem ještě nebyl a ani sem to nezkoušel protože kdysi na jb hrálo dost adminů a nebylo to zapotřebu aby byl někdo další.
-
AtreezZ - Amatér
[Z]Žádost o práva/nah
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva/nah
Ahoj, v tejto sekcii sa vytvárajú žiadosti na admina. Ak chceš byť akademik, prihlášky sa posielajú tu - prihlasky-f902.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1