• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Stížnost na admina flycz | BB Fast
Dobrý den, rád bych si postěžoval na admina flycz z BB fast.
Bohužel nemám přímo důkaz v podobě dema, nicméně admin se prakticky přiznal prostřednictvím chatu, který doložím níže.
Na začátku kola jsem rychle zabral spawn, z mého pohledu jsem byl jasně první, nicméně mi tam začal stavět hráč ODY, na serveru byli dostupní asi 3 admini, kteří situaci bohužel nedokázali posoudit, takže jeden z nich napsal, ať se prostě dohodneme. Napsal jsem, ať ODY oddělá své bloky a nestaví mi tam, pokud bude pokračovat, klidně budu ZM, ale on se mnou. Do toho tam přišel ještě nějaký jeho kamarád a začal tam také stavět, měl jsem tam už asi 3 bloky a on také. Admini to dále neřešili.
Poté skončil čas na stavění a šel jsem k tomu místu. Na místě byly oddělány některé moje bloky a admin flycz mi psal, že jsem to neměl blokovat - přitom jsem nic neblokoval, prostě jsem stavěl, navíc první. Ti 2 hráči ODY a druhý si tam teda vlezli do nějakého provizorního tunelu, kde odehráli celé kolo, mezitím, co já jsem neměl nic a zemřel. Následovala výměna názorů s adminem.
Zajímalo by mě, jak admin přišel najednou při čase na schování, že jsem tam neměl první blok a nezasahoval tedy rovnou na začátku kola a že jsem jen blokoval, když jsem tam měl asi 3-4 bloky, jak zjistil až poté, co jsem mu to napsal, že jsou to bloky moje. Podle mě na tomto řešení bylo všechno špatně a zvýhodnil neprávem jednu stranu a druhou maximálně znevýhodnil.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=chathistory&player=369
Tady je adminův chat, zajímalo by mě, jestli má aspoň nějaký důkaz, i když mě tedy nijak nebanoval nebo prostě na základě čeho najednou po 2 minutách začal rozohdovat jak rozhodoval, podle mě vůbec nevěděl o čem mluví. A jen pomáhal svému kamarádovi nebo naopak chtěl potrestat mě na základě zášti, kterou ke mně chová.
Několikrát jsem psal do chatu, všichni to viděli, dokonce na to jeden admin reagoval, ať si to teda nějak vyřešíme sami mezi sebou/dohodneme se. Jen admin to neviděl, ale hlavně, že viděl, že jsme tam neměl první blok 2 minuty zpátky viz jeho chat a zareagoval na to až po těch dvou minutách
Hodně špatné lhaní.
Nebyl tam ani jeden můj blok podle jeho slov. Následně jse mmu vysvětlil, že tam mám asi 3 bloky a na to napsal "aha". fakt zajímavá odpověď, omluva nebo něco nic? V pohodě, já jsem teda tady a píšu stížnost. Kde máš kempu, nemáš kempu, opět vysvětluji, že je tam, jen mi ji kus rozebral, aniž by o tom něco věděl nebo viděl.
Díky za řešení stížnosti a snad mi tady teda admin napíše nějaký souvislý text, bez těch lží, které jsem mu na serveru přeargumentoval 1-2 zprávama a proč se ke mně chová jak prase, díky.
Bohužel nemám přímo důkaz v podobě dema, nicméně admin se prakticky přiznal prostřednictvím chatu, který doložím níže.
Na začátku kola jsem rychle zabral spawn, z mého pohledu jsem byl jasně první, nicméně mi tam začal stavět hráč ODY, na serveru byli dostupní asi 3 admini, kteří situaci bohužel nedokázali posoudit, takže jeden z nich napsal, ať se prostě dohodneme. Napsal jsem, ať ODY oddělá své bloky a nestaví mi tam, pokud bude pokračovat, klidně budu ZM, ale on se mnou. Do toho tam přišel ještě nějaký jeho kamarád a začal tam také stavět, měl jsem tam už asi 3 bloky a on také. Admini to dále neřešili.
Poté skončil čas na stavění a šel jsem k tomu místu. Na místě byly oddělány některé moje bloky a admin flycz mi psal, že jsem to neměl blokovat - přitom jsem nic neblokoval, prostě jsem stavěl, navíc první. Ti 2 hráči ODY a druhý si tam teda vlezli do nějakého provizorního tunelu, kde odehráli celé kolo, mezitím, co já jsem neměl nic a zemřel. Následovala výměna názorů s adminem.
Zajímalo by mě, jak admin přišel najednou při čase na schování, že jsem tam neměl první blok a nezasahoval tedy rovnou na začátku kola a že jsem jen blokoval, když jsem tam měl asi 3-4 bloky, jak zjistil až poté, co jsem mu to napsal, že jsou to bloky moje. Podle mě na tomto řešení bylo všechno špatně a zvýhodnil neprávem jednu stranu a druhou maximálně znevýhodnil.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?mode=chathistory&player=369
Tady je adminův chat, zajímalo by mě, jestli má aspoň nějaký důkaz, i když mě tedy nijak nebanoval nebo prostě na základě čeho najednou po 2 minutách začal rozohdovat jak rozhodoval, podle mě vůbec nevěděl o čem mluví. A jen pomáhal svému kamarádovi nebo naopak chtěl potrestat mě na základě zášti, kterou ke mně chová.
- Kód: Vybrat vše
2020-02-09 16:42:09 tak si mal pisat. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
Několikrát jsem psal do chatu, všichni to viděli, dokonce na to jeden admin reagoval, ať si to teda nějak vyřešíme sami mezi sebou/dohodneme se. Jen admin to neviděl, ale hlavně, že viděl, že jsme tam neměl první blok 2 minuty zpátky viz jeho chat a zareagoval na to až po těch dvou minutách

- Kód: Vybrat vše
2020-02-09 16:42:03 aha. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
2020-02-09 16:41:49 vsak nemas kempu. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
2020-02-09 16:41:35 kde mas kempu?. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
2020-02-09 16:41:22 a blokol si to. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
2020-02-09 16:41:19 a zrazu tam priletel. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
2020-02-09 16:41:15 nebol tam ani 1 tvoj blok. Gamesites.cz ^BaseBuilder Fast bb_antiquity
Nebyl tam ani jeden můj blok podle jeho slov. Následně jse mmu vysvětlil, že tam mám asi 3 bloky a na to napsal "aha". fakt zajímavá odpověď, omluva nebo něco nic? V pohodě, já jsem teda tady a píšu stížnost. Kde máš kempu, nemáš kempu, opět vysvětluji, že je tam, jen mi ji kus rozebral, aniž by o tom něco věděl nebo viděl.
Díky za řešení stížnosti a snad mi tady teda admin napíše nějaký souvislý text, bez těch lží, které jsem mu na serveru přeargumentoval 1-2 zprávama a proč se ke mně chová jak prase, díky.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
[Zamietnuté]Stížnost na admina flycz | BB Fast
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina flycz | BB Fast
Nemáš dôkaz čo je tvoja smola.
Videl som že máš 1 blok za ODYho base a nič viac, potom následne doletel na konci času na stavanie tvoj blok pred ODYho vchod.
Moja chyba že som ti rovno nedal ban ale každopádne som im ten tvoj blok dal preč.
Videl som že máš 1 blok za ODYho base a nič viac, potom následne doletel na konci času na stavanie tvoj blok pred ODYho vchod.
Moja chyba že som ti rovno nedal ban ale každopádne som im ten tvoj blok dal preč.
https://www.youtube.com/watch?v=DHmo80c1uXU
-
flyzc172 - Zkušený
Nebudem sa vyjadrovať tam kam nemám.
-
Beastmoda - Zkušený
flyzc172 píše:Nemáš dôkaz čo je tvoja smola.
Tak kdybych dostal ban, tak by jsi mi určitě dodal demo do UB žádosti že?

Nemám důkaz? Můj text aspoň dává smysl a souhlasí s chatem, ty se tady stejně jako na serveru jen dáš snažíš vyhnout přiznání si, že jsi udělal chybu. To mě mrzí, že máš tak vysoké ego, které ti to neumožní. Doufám, že kompetentní člověk tuhle stížnost vyřeší jako oprávněnou, protože možná nemám důkaz, ale to, jak jsi se k otmuvyjádřil na serveru a tady hned, že nemám důkaz, si myslím, že úplně stačí.
Nemusím znovu opakovat, že na serveru jsi psal, že on tam měl první blok (cca 2 minuty po začátku kola, takže už v čase na schování/krátce po čase na schování a před tím jsi do toho vůbec nezasáhl. Poté, co jsem na to upozornil na serveru a tady ve stížnosti, tak přicházíš s jinou pohádkou. Bravo.
Vše, co jsem chtěl říct.
-
F3N0M3N - Redaktor
Obidvaja vieme kto tu bol zrušený za vysoké ego a aroganciu.
Z chatu sa bohužiaľ nedá dokázať celá situácia.
Každopádne počkajme si na vyjadrenie kompetentnej osoby a vyhnime sa spamu, všetko dôležité bolo povedané.
Prajem pekný večer.

Z chatu sa bohužiaľ nedá dokázať celá situácia.
Každopádne počkajme si na vyjadrenie kompetentnej osoby a vyhnime sa spamu, všetko dôležité bolo povedané.
Prajem pekný večer.
https://www.youtube.com/watch?v=DHmo80c1uXU
-
flyzc172 - Zkušený
Zdravím,
bez dema v tejto situácii žiaľ veľa posúdiť nemôžem, v adminovom chate naviac nikde nevidím, žeby písal o tom, kde má niekto prvý blok. Demo je v takejto situácii nevyhnutnosť. Admin si každopádne dá pozor na svoje vyjadrovanie vo fóre.
Sťažnosť zamietam.
bez dema v tejto situácii žiaľ veľa posúdiť nemôžem, v adminovom chate naviac nikde nevidím, žeby písal o tom, kde má niekto prvý blok. Demo je v takejto situácii nevyhnutnosť. Admin si každopádne dá pozor na svoje vyjadrovanie vo fóre.
Sťažnosť zamietam.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Tak asi nepíše tohle, my bad. Ale co ten zbytek? Admin by mi dal rovnou ban, jak píše, škoda, že to neudělal, pak by musel mít důkaz on. Předpokládám, že tedy točil demo, nechce nám ho třeba poslat i teď?
Co ta věc, že posunul jeden blok pryč, a když jsem to s ním začal řešit, tak si uvědomil, že tam mám bloků mnohem více než jeden (viz můj a jeho chat a jeho "aha").
Co to, že tam celou dobu stavím, řeší se to asi minutu v chatu, reaguje na to blazen (viz chat serveru, případně chat blázna) a fly tvrdí, že si toho nevšiml, a pak tam najednou jedná, když už se má hrát na poslední chvíli, to najednou měl vizi, jak všechno probíhalo? Já si myslím, že minimálně neměl zasahovat...

Co ta věc, že posunul jeden blok pryč, a když jsem to s ním začal řešit, tak si uvědomil, že tam mám bloků mnohem více než jeden (viz můj a jeho chat a jeho "aha").
Co to, že tam celou dobu stavím, řeší se to asi minutu v chatu, reaguje na to blazen (viz chat serveru, případně chat blázna) a fly tvrdí, že si toho nevšiml, a pak tam najednou jedná, když už se má hrát na poslední chvíli, to najednou měl vizi, jak všechno probíhalo? Já si myslím, že minimálně neměl zasahovat...
flyzc172 píše:Moja chyba že som ti rovno nedal ban ale každopádne som im ten tvoj blok dal preč.
-
F3N0M3N - Redaktor
Re: [Zamietnuté]Stížnost na admina flycz | BB Fast
Admin (aj podľa hlstats aj podľa vyjadrenia tu v topicu) videl, ako do stavby na konci času na stavanie priletel tvoj blok do ODYho stavby, čo sa považuje za úmyselný blok. Keď sa dvaja hráči hádajú, kto bol na mieste prvý a admini nevideli, kto to bol, tak sa majú hráči medzi sebou dohodnúť a nie si blokovať stavby na poslednú chvíľu. Ďalšia vec je, že počet blokov na mieste neurčuje vlastníka miesta, čiže počet blokov je v tomto prípade absolútne irelevantný. Admin sa ti dokonca v chate ospravedlnil, že nevidel, kto mal blok ako prvý, len videl, ako tam na poslednú chvíľu priletel ten tvoj blok a teda vyzeralo to ako úmyselné blokovanie. Admin ťa navyše nijako nepotrestal.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1