• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Spartickka/TTT
SID: STEAM_0:1:161557873
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... player=733
Bany, které jsem dostal: Žádné (Bylo dost mutů od Proxe.(Některé neoprávněné xd)
Něco o mně: Jmenuji se Michal což už každý asi ví.Jsem vystudovaný strojař (ano s maturitou). Rád běhám a hraju tenis. Hrával sem i fotbal závodně několik let. Klasika takovej cápek s kterým se nikdo nenudí.
Proč právě já: Tak na serveru hraju vcelku dlouho, s lidma tam vycházím hodně dobře, jasně že znám pravidla a taktéž rád pomáhám novým lidem. Aktivitu na serveru mám velkou jelikož hraju vlastně jen TTT.
Zkušenosti s CS:GO: 3.3k hodin na csku za 6 let. Hrával sem i CS 1,6. Byl jsem adminem na jednom serveru.
Případné poznámky: Nejsou žádné.(okopirovaná minulá žádost)
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 20
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... player=733
Bany, které jsem dostal: Žádné (Bylo dost mutů od Proxe.(Některé neoprávněné xd)
Něco o mně: Jmenuji se Michal což už každý asi ví.Jsem vystudovaný strojař (ano s maturitou). Rád běhám a hraju tenis. Hrával sem i fotbal závodně několik let. Klasika takovej cápek s kterým se nikdo nenudí.
Proč právě já: Tak na serveru hraju vcelku dlouho, s lidma tam vycházím hodně dobře, jasně že znám pravidla a taktéž rád pomáhám novým lidem. Aktivitu na serveru mám velkou jelikož hraju vlastně jen TTT.
Zkušenosti s CS:GO: 3.3k hodin na csku za 6 let. Hrával sem i CS 1,6. Byl jsem adminem na jednom serveru.
Případné poznámky: Nejsou žádné.(okopirovaná minulá žádost)
-
Spartickka - Pokročilý
[Zamietnuté] Spartickka/TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Spartickka/TTT
Přestanu se konečně vyjadřovat tam kam nemám, nebo dostanu taky ban.
kys kys kys kys kys kys kys kys kys kys
[/url]
-
PraseciRypacek - Zkušený
• Stránka 1 z 1