Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Dust2 Only #1/dominikkriz2323/sILV3 dam 100 fragov?!

Příspěvekod silv3 » 20 úno 2020, 01:12

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: dominikkriz2323
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [multihack]
[=] Zabanovany nickname: sILV3 dam 100 fragov?!
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:14670660
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Nenechajte sa, prosím, vysmiať. Nechali ste mi ban na základe PIATICH časov z dema, ktoré boli nahraté PO TOM, ako som zabil pána admina, ktorý nezvláda fragy. Už len to je trápne, že na základe pár časov rozhodujete o cheatingu hráča, navyše všetky časy sú slabučké. Za posledných 5 dní som odohral 8 hodín, ale vám stačia 3 kolá. O.K.

Naahkrin to spravil druhý krát (dal mi ban ten istý admin) a v prvom prípade dal asi 15 ČASOV. A dali ste mi unban, lebo som necheatoval. Teraz, na základe troch absolútne common killov, ste mi dali opäť ban. Pritom som necheatoval. A tentokrát ste mi unban nedali.

"Ahoj, na demu se prokázaly cheaty, ban opět nahozen."

Čo je toto za verdikt? Z čoho ste tak usúdili? Kde sa "prokázaly" cheaty? Kde sú časy? To ste rozhodli na základe piatich časov, na ktorých nie je absolútne nič? Na steame mám momentálne stovky hodín, účet na steame mám vyše 12 rokov, v CSGO taktiež stovky hodín (supreme). Začal som to hrať ako decko, adminoval som za tie roky na Gaming.sk, FFForce, Panoramix, Undwei a .... 1.6 som teraz zapol asi po troch rokoch, lebo som o tom písal článok (vygooglite si Rush na B či legendárna de_dust2. Counter-Strike 1.6 hrali všetci a aj po 15 rokoch existujú preplnené servery). Nebuďte smiešni, prosím vás. Čo to máte za cheathunterov, keď ste sa zhodli na cheatingu. Normálne som rozčarovaný.

Rozdávate bany neprávom, teraz neviem, že či preto, aby ste ryžovali na eVIP, alebo ste jednoducho len nekompetentní posudzovať cheating. Tretia možnosť je, že si jednoducho nechcete priznať chybu. Btw, ten môj eVIP som si nekúpil, ale vyhral som ho vo vašom turnaji vyše 6 rokov do zadu (áno, tak dlho tu hrávam a tak dlho ste "neprišli na to" že cheatujem. Lol, asi ste zažili osvietenie).

Moja žiadosť stále platí, chcem vidieť vaše argumenty pri vyčasovaní, nie len jeden lacný riadok, že sa niečo "prokázalo". Neviem akože, čo ste od tohto celého čakali, poškodili ste ma. Normálne mi je trápne riešiť niečo takéto pri 15 rokov starej hre, ale budiš. Som zvedavý, ako idete dokazovať multihack. Verím, že toto vlákno nezavriete a existuje aká-taká prezumpcia neviny (i keď riešime takú triviálnu vec, ako je unban v hre, ale aj tak, som neprávom a nespravodlivo potrestaný, hnevá ma to).

Detailné popísanie časov z perspektívy mňa ako hráča:

94:15 - môj reakčný čas na fullout slabý, následne som dal 180 otočku, dokonca som switchoval keď som vchádzal do dverí - nevedel som, že tam je. Vo výskoku, keď si to dáte spomalene, jemne na neho mierim (žiadny lock AB). Snip som nakoniec missol, potom som vystrelil až 3 náboje a dal som mu hlavu. Opäť, keď si to dáte spomalene, vidno obyčajný pohyb. Aký cheat som tu mal? :D
91:42 - opäť switchujem tesne predtým, ako na neho vbieham (lebo som o ňom najskôr nevedel). Potom som ho počul a začal som na neho reagovať. Prekvapilo ma, že sú tam dvaja, najskôr som zamieril na VIPkára, myslel som si, že bude lepší. Dal som si double zoom, aby som ho určite trafil. Normal frag. Druhý kill opäť double zoom, ale trafil som ho do nohy, tesne predtým vyskočil. Už som odchádzal, ale uvedomil som si, že to bol len hit. S DGL som si čupol, aby som ho trafil a potom to padlo.

Tieto dva časy ani nepočítam ako vyčasovanie. Natočil to len preto, aby niečo mal, z rovnakého dôvodu to sem aj uploadol.

Poďme ďalej.

23:30 - obyčajné fragy, najskôr som bol flešnutý, keď som dal prvého, vďaka vip zmizol fleš a zabil som aj fulloutom z deagla druhého. Bolo to aj kus šťastie. Ďalšieho som obyčajne sfulloutil a štvrtý ma zabil, lebo som mu skočil do fulloutu, ako taký hlupák. Ak by som mal wh, zahral by som to inak. Ak by som mal AB, nemusel by som fulloutiť milión nábojov.
25:03 - tu sa priznám, že ani neviem, čo vyčasoval :D nechcel som strieľať do smoku, aby ma náhodou nevyfulloutili, potom som všetko missol. Keď som zoomoval s AWP, šiel som postupne. O WH a AB sa teda nedá hovoriť. Pokojne mi tu nájdite multihack.
25:42 - Normálny frag. Pri doublezoome a reflex fragu (keď ti prebieha hráč v malej škáre) sa bežne stáva, že pri kliknutí sa jemne pohne myška. Ja mám Razer Mamba Elite a hrám na vysokej citlivosti, mám aj vysoké rozlíšenie hry. Keď sa jednoducho sústreďujem na nejakú reflexívnu strelu, silnejšie stlačím tlačidlo (lebo ho chcem rýchlo stlačiť) a myška sa vtedy na podložke o milimeter pohne, nechcene. Je to jednoducho reflex, rýchla reakcia a pri tej sa to stáva. Pozri si, prosím, pro hráčov a potom pochopíš to tvoje už tragikomicky smiešne cuknutie.

Všetko logicky vysvetlené, pokojne dajte viac dem, ak máte.

Summa summarum: žiadam unban.

Fun fact na záver: Všimol som si, že na tento web som sa registroval skôr ako admini dominikkriz2323 a Naahkrin, som tu dlhšie ako oni. Irónia.
Pray for me, if you want to.
silv3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Dust2 Only #1/dominikkriz2323/sILV3 dam 100 fragov?!

od Rumcajz » 20 úno 2020, 01:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2 Only #1/dominikkriz2323/sILV3 dam 100 fragov?!

Příspěvekod Nahkriin » 20 úno 2020, 09:10 VIP

silv3 píše:Moja žiadosť stále platí
O tom ty nerozhoduješ. Tu tvoji slohovou práci celou vytvořenou z tvojich výmyslů, jsem radši ani nečetl.

Tvoje poslední možnost je napsat a hezky poprosit jednoho z Hl. CHH (1, 2)
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod eX3mPlary » 20 úno 2020, 10:14

Nebudu se vyjadřovat, kam nemám.
Obrázek
eX3mPlary
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 23 úno 2020, 14:30

Vzhľadom na kvalitu HLTV, ktoré bolo v tvojej UB žiadosti dodané adminom, musím zmeniť pôvodný verdikt tvojej žiadosti...
Máš unban, pokladám za vyriešené :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost