[Přijata] DevilNaty / survival

Příspěvekod DevilNaty » 01 bře 2020, 19:25

Nick ve hře: DevilNaty
Nick na fóru: DevilNaty
Odkaz na profil: devilnaty-u67791.html
Věk: 12,5
Máte/Nemáte originální hru: Ne nemám, ale brzy dokoupím.
Sekce, kde chcete akademika: Survival
Proč chci akademika: Protože mě baví pomáhat ostatním, ráda začátečníkům pomáhám. Nemám s nikým konflikt, nebo prostě že by jsme se vyloženě nesnášeli, to ne. Dávám si pozor co píšu, takže asi moc gramatických chyb nemám(Spíše doufám, že nemám). Když si všimnu, že někdo ničí přírodu, vždy zavolám nějakého admina. Když se někdo hádá, též se snažím aby udrželi klid, ale s tímto já osobně nic velkého udělat nemůžu. Dokácím vždy za sebe stromy, nedělám nikomu naschváli, nespamuju, neurážím ani nic podobného. Občas jsem naštvaná, ale snažím se co nejméně používat vulgární slova. Ikdyž jsem oproti hodně lidem mladší, tak si z toho nic nedělám, protože věk je jen číslo a navíc nezáleží kolik mi je, záleží na tom jak se chovám, vyjadřuji atd. Mám nějaké určité svoje kamarády, ale kdybych měla nějaké větší "nároky"(Nebo jak to říct) tak bych třeba to brala úplně stejně, jak s nějakým člověkem, který se mi zrovna třeba nejvíc nepozdává. Brala bych vše fér a neupředňosňovala bych nikoho, včetně mojí sestry. Nechovala bych se jako hloupá (Což ve své podstatě jsem) a vše brala podle pravidel a kdybych si nevěděla rady, tak bych se zeptala někoho víc starších a zkušenějšího. Nepoužívám žádný hacky ani nic takového. Placený minecraft nemám, protože ho nehraju dlouhou dobu, ale určitě si ho zakoupím v nejbližším měsíci, nebo nějak +-. Ani nepoužívám žádný bugy, kdyby jsem někoho viděla nebo nanejbože bych nějaký objevila, hned bych to nahlásila. DevilNaty (Nikdo mi nepomáhal a omlouvám se za gramatiku a hrubky)
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné nemám, maximálně jenom upozornění, ale jenom napsané, ne nějak zdůrazněné nebo nějak tak, jinak na ostatních serverech též nemám nic, ani žádné napomenutí. Spíše jsem dřív hrála single.
Byl jsem už MC akademik tady na GS?:Nebyla, takže jsem nebyla ani odebrána.


DevilNaty
Natálka uwu
DevilNaty
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 13
Registrován: 01 bře 2020, 18:26

[Přijata] DevilNaty / survival

od Rumcajz » 01 bře 2020, 19:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: DevilNaty / survival

Příspěvekod TotalusCZ » 01 bře 2020, 19:39

Zdravím,

Do akademie si byla přijata, nyní si pořádně pročti celou MC akademii ať víš co a jak a když budeš mít nějaký dotaz tak se stačí zeptat na ts nebo přímo ve hře.

Určitě si každý den kontroluj jestli nepřibylo něco nového tu na foru ať si informovaná.

S pozdravem

TotalusCZ
Uživatelský avatar
TotalusCZ
Minecraft Server admin
Minecraft Server admin
 
Příspěvky: 239
Registrován: 12 dub 2018, 14:53
Bydliště: Jevíčko


Zpět na Přihlášky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků