Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Servers Update

Příspěvekod kilo » 24 črc 2013, 11:32

Ah, tak to je škoda
kilo
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 24 črc 2013, 11:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod kironet » 24 črc 2013, 11:35

Ten terminator me tam nastval...
Do nej siju, a zeptam se kolik mu jeste zbyva hp, a v odpoved "nekonecno" :D malem me kleplo...
Obrázek
Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod KiNdErMaN » 24 črc 2013, 23:13

Dwandy píše:
kilo píše:Nečítal som všetky strany, ale zaujímalo by ma či sa niečo chystá na Zombie Evolution ? Všetky servery sú vylepšované ale na Zombie Evolution to zaostáva.

No my to necháváme schválně tak ,jak to je, protože je pořád spousta lidí, kteří na naše updaty nadávají a chtějí "to staré" a tak si můžou jít na EVO, kde je i ten zabugovanej terminátor, který je tolik oblíbený :)

Pak tedy nechapu, proc se nenechal i jeden server typu pred timto novym updatem (tzn. nejakej chronic napriklad)- I kdyz navstevnost vzrostla, negativnich ohlasu bylo (je?) taky spousta, takze takovy server by s navestvnosti asi taky nemel problem, ba si dovoluju rict, ze by na tom byl X krat lepe oproti takovemu Darknessu ;)

Ale to pisu jen diky tvemu predchozimu ohlasu, ktery prave cituji :)
Obrázek
KiNdErMaN
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Luther » 25 črc 2013, 00:03

KiNdErMaN píše:
Dwandy píše:
kilo píše:Nečítal som všetky strany, ale zaujímalo by ma či sa niečo chystá na Zombie Evolution ? Všetky servery sú vylepšované ale na Zombie Evolution to zaostáva.

No my to necháváme schválně tak ,jak to je, protože je pořád spousta lidí, kteří na naše updaty nadávají a chtějí "to staré" a tak si můžou jít na EVO, kde je i ten zabugovanej terminátor, který je tolik oblíbený :)

Pak tedy nechapu, proc se nenechal i jeden server typu pred timto novym updatem (tzn. nejakej chronic napriklad)- I kdyz navstevnost vzrostla, negativnich ohlasu bylo (je?) taky spousta, takze takovy server by s navestvnosti asi taky nemel problem, ba si dovoluju rict, ze by na tom byl X krat lepe oproti takovemu Darknessu ;)

Vždycky jsem si myslel, že když se ten server jmenuje Evolution, že je v něčem revoluční, nový a je napřed před Chronicem, Bloodem, Nightem a i Mini. :) Teď je to spíše jeden z nejzaostalejších serverů na který člověk může narazit se zabugovaným léčkem, terminátorem atd. :D A protože Evolution není takový, jaký jsem si ho představoval, tak jsem rád ,že jsem zůstal na Chronicu. :roll:
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod kilo » 25 črc 2013, 11:23

MYslím že by tam mohli pridať aspoň niečo, na ostatních serveroch tým že sa pridáva uptade tak sa pridávajú aj VIP výhody, ale na Evolution sú stále také isté.
kilo
Amatér
Amatér

Příspěvekod stargate » 25 črc 2013, 14:14

Já bych také uvítal update pro Evolution, ale aby se to lišilo od ostatních zm serverů.
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod Dwandy » 25 črc 2013, 16:53 VIP

KiNdErMaN píše:
Dwandy píše:

Negativních ohlasů je minimum oproti tomu, když byl update před tím ...
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod stargate » 25 črc 2013, 17:09

Dnes jsem šel si po delší době zahrát na Evo. (jsem tam evip) a počet hráčů je mizerný. Tak jsem se šel podívat na Darkness a počet hráčů je ještě menší. Jsou sice prázdniny, ale stejně tam moc lidí nechodí. Beztak ty servery dopadnou stejně jako Soccerjam, který upadl do zapomění.

edit julles: evo a dark ma svojich fanusikov prave z radov nespokojnych a hracov ktory chcu "stary mod". mame v plane ozivit tie servre napr. mapami, ale kedy to bude to trz netusim. leto nepusti xD
Obrázek
stargate
Drbna
Drbna

Příspěvekod bsNq » 27 črc 2013, 10:17

Pohoda ten new mód na Zm CH 1 :)
SGčko je lepšie .

Chválim asi 2. naj. mód .
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Pitras » 27 črc 2013, 19:04

Můžu se zeptat proč jste odstranili rychlopalnou brokovnici z weapons menu? diky
Pitras
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Erdek » 27 črc 2013, 20:05

Dwandy mohol by si aspoň toho termáka a hanibala vratiť na každe kolo. Nie že zmizne po každom kole keď si ho kupiš. Aspoň to keby sa vrátilo :) Pozri sa kolkí to tu chcú :D Inač ako som písal fakt perfektný update. Kvoli tomuto updatu som si kúpil EVIP inak som o Zombie Chronicu skoro ani nevedel :D

edit julles: po sty krat, ne. takto je hra viac vyrovnana a hraci musia viac taktizovat.. resp. co je na tom tak strasne zlozite ze musis rozmyslat kedy si kupis terma za 200b plus fakt, ze si tych dalsich 200b musis vystrielat a nechat na dalsie kolo aby si si ho kupil znova? (recnicka otazka)
Obrázek
DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
Erdek
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Bulbasaur » 28 črc 2013, 00:22

Poprosim vyvažte fun kolo nemesis vs vyvoleny, dnes večer cca o polnoci tam boli 15-16 ľudia a bolo fun kolo...boli 4 alebo 5 nemesisov a vyvolenych max 8, nedalo sa to keďže nemesis maju 10K hp a vyvoleny 2K, dokonca boly kempnuty 3 v jednom kempe a prišiel nemsis rozbil ich ako nič... nech je menej nemsisov alebo nech maju menej hp... tiež sa mi stalo že som bol posledny a npisalo mi že pri behu mam dmg, hneď ako som vyšiel z kempu som mal 100% dmg a dal som ranu za 1000 :) keď som dal asi 6 zombikov bug zmizol.. a ešte nonvip hrač nema šancu prežiť posledneho... za každy kill nedostava hp a tak sa to neda, keď ma 1K hp a su naňom 15-25 zm, keby sa to dalo aby novip mali nejaku vyhodu aby im davalo hp alebo tak nejak... alebo nejaku gun im dať silnejšiu minigun alebo sg :)
Bulbasaur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kironet » 28 črc 2013, 15:41

Bulbasaur píše:Poprosim vyvažte fun kolo nemesis vs vyvoleny, dnes večer cca o polnoci tam boli 15-16 ľudia a bolo fun kolo...boli 4 alebo 5 nemesisov a vyvolenych max 8, nedalo sa to keďže nemesis maju 10K hp a vyvoleny 2K, dokonca boly kempnuty 3 v jednom kempe a prišiel nemsis rozbil ich ako nič... nech je menej nemsisov alebo nech maju menej hp... tiež sa mi stalo že som bol posledny a npisalo mi že pri behu mam dmg, hneď ako som vyšiel z kempu som mal 100% dmg a dal som ranu za 1000 :) keď som dal asi 6 zombikov bug zmizol.. a ešte nonvip hrač nema šancu prežiť posledneho... za každy kill nedostava hp a tak sa to neda, keď ma 1K hp a su naňom 15-25 zm, keby sa to dalo aby novip mali nejaku vyhodu aby im davalo hp alebo tak nejak... alebo nejaku gun im dať silnejšiu minigun alebo sg :)

Pro nonvip hrace se udelali humani, to ze LH neumi behat je docela jeho problem :D
A s vyvoleni vs nemesis, je to podle me dobre, aspon se to pekne procisti :)

+ Vratil bych mod kde se objevil nemesis kdyz bylo hodne terminatoru/ hanibalu.

PS: Kolik X jsem videl NONVIP hrace jako LH, ktery tam pak delal masakr, litali jen kosti :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod kironet » 28 črc 2013, 15:43

Dwandy mohol by si aspoň toho termáka a hanibala vratiť na každe kolo. Nie že zmizne po každom kole keď si ho kupiš. Aspoň to keby sa vrátilo :) Pozri sa kolkí to tu chcú :D Inač ako som písal fakt perfektný update. Kvoli tomuto updatu som si kúpil EVIP inak som o Zombie Chronicu skoro ani nevedel :D

200b mas za 4killy, to je tak tezke? :D
Obrázek
kironet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dwandy » 28 črc 2013, 16:37 VIP

Bulbasaur píše:tiež sa mi stalo že som bol posledny a npisalo mi že pri behu mam dmg, hneď ako som vyšiel z kempu som mal 100% dmg a dal som ranu za 1000 :) keď som dal asi 6 zombikov bug zmizol..

jak bug zmizol, šak to není. Proč myslíš, že ti to tam píše, aby jsi běhal že budeš mít velký dmg :D
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery