• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [V] ban který mi nepatří dust only 2
prave vip mam ale kdyz to zapnu jako 1.6 tak mi to ukaze ze si muzu dat unban ihned nebo neco takoveho a kdyz na to kliknu tak mi to ukaze ze tam mam neco vypsat nejaky kod jako ten aktivacni ale ja vip mam takze to nechapu fakt to nejde nejak vyresit ten ban ? prosim
-
dejsiemkodecko - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
prijde mi dost nefer ze ja neporusil pravidla a ban dostanu i ja vim ze ma ten druhy hrac stejne ID ale tady pisou pokud si stahnem cs 1.6 na gamesites.cz toz je tahle stranka odkud to mam stazene tak ze by nikdo nemel mit stejny ID jako ja takze tady ta stranka pekne lze doufam ze chapes moji situaci....a jeste kdyz sem si tam dal 200 kc predpokladam ze by ti to taky bylo neprijemny....fakt te mooc prosim jestli by se to nedalo nejak zaridit nejak to jit musi prosiim
-
prave ze mam vip ale i kdyz mam vip tak mi to da tu rćernou obrazovku a napise mi to tam ze muzu pozadat o unban a nebo ze si muzu dat unban ihned a ja klikl na to ihned protoze nekde to pise ze kdyz si vip tak muzes mit unban ihned tak sem na to klikl a ukazuje se mi tam normalne jak kdybych chtel koupit vip ale kdyz se mi to tam ukaze jako bud si muzu vybrat vip a nebo eytravip ale to normall vip mam takze jako nechapu prosim porad musi to nejak jit prosim
-
Rovnakú ID máš pretože nemáš originálnu hru, s nami ako portálom to nemá nič spoločné. Tým, že nemáš originálnu verziu hry, tak podstupuješ práve riziko toho, že môžeš prísť o svoje levely, rank atď alebo že dostaneš za niekoho iného ban. VIP ťa síce chráni, ale nie je zaručená ochrana, bohužiaľ. Niekto pod tvojim účtom cheatoval a my nemôžeme riskovať, že sa to stane znova.
Aby sa ti to neopakovalo, môžeš si kúpiť originálnu verziu hry, na ktorej si môžeš svoje VIP bez problémov znovu aktivovať a už nebudeš nikdy riskovať podobnú situáciu.
Ak chceš svoje VIP vymeniť za unban, máš 2 možnosti. Buď mi pošli ban a VIP kód do súkromnej správy a ja sa o to postarám alebo ako na tom serveri klikneš na "Dať unban ihneď" tak stačí tam napísať kód od svojho VIP alebo od iného VIP, ktoré kúpiš
Aby sa ti to neopakovalo, môžeš si kúpiť originálnu verziu hry, na ktorej si môžeš svoje VIP bez problémov znovu aktivovať a už nebudeš nikdy riskovať podobnú situáciu.
Ak chceš svoje VIP vymeniť za unban, máš 2 možnosti. Buď mi pošli ban a VIP kód do súkromnej správy a ja sa o to postarám alebo ako na tom serveri klikneš na "Dať unban ihneď" tak stačí tam napísať kód od svojho VIP alebo od iného VIP, ktoré kúpiš

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2