• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Potřebuji poradit
Nardy píše:StehnoZKapra píše:Právě nepřehřívá 4 Větráky 1 grafika 2 deska 3 v zdroji a 4 u zdroje
PC je studeny pořád a právě jsem ho měl sestavovaní
Jak zjistím teplotu??
Teplotu zjistíš např. Programem SpeedFan, monitoruje a hlídá teploty cpu, gk apod.
A vypíná se pc i během běžného provozu? Tím nemyslím hraní her.
Nejlepší možnost bude si pc nechat zkontrolovat od člověka který ti ho sestavoval, takto přes web mame dost omezené možnosti jak pomoci.
Pošleš mi odkaz Prosím na ten Program SpeedFan
a Nevypne se při běžném provozu a chlap co mi ho sestavil tak šlapal pc asi 1 měsíc a hral jsem i Mafíí 2 a šel uplně v pohodě pak mu asi přeskočilo a začal se vypínat

- StehnoZKapra
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Odkaz ti pošlu do PM.
Počítač se ti nemůže samovolně vypnout, pokud se ti tedy při zátěži vypne můžeš tam mít taky nějaký shit zdroj který ti nedostatečně chladí komponenty, zkus ještě pročistit pc od prachu, prach izoluje teplo, tudíž by se ti teoreticky mohl zahřívat pc.
Počítač se ti nemůže samovolně vypnout, pokud se ti tedy při zátěži vypne můžeš tam mít taky nějaký shit zdroj který ti nedostatečně chladí komponenty, zkus ještě pročistit pc od prachu, prach izoluje teplo, tudíž by se ti teoreticky mohl zahřívat pc.
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
Nardy píše:Odkaz ti pošlu do PM.
Zdroj mám 500 Watu takže nevím zkusím vyčistit

- StehnoZKapra
- Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 2 • 1, 2