• Stránka 1 z 1
požádat o unban
nick: AngelOfdeath
1: capture the flag1
2: videl som to video a teraz si zo mna delate srandu nebo co ? ved jedna hlava padla za to video a vy mi idete vypravat ze mam Abecko ved to je na vysmech. a nekdo mi ide hovorit ze mi to skace to si podla toho zistil ze mam cheat... proste to je trapne co si vy myslite ze si zvisujete na nekom sve trapne ego. to je hotovo diskriminacia zvasej strany lebo som lepsi ako ostatny. chci aby se na to nejakej rozumnej clovek na to kukol lebo toto nikam nevede ked som nepouzil zadnej cheat a vy ste mi dali ban pronic zanic. jen aby si ostatny zahrali lebo jenom breceli ked sem tam byl. a ted ked si zaplatim za unban tak si pak co na mna vymyslite ze mam vsechni cheaty na svete lebo som lepsi nez ostatny.
1: capture the flag1
2: videl som to video a teraz si zo mna delate srandu nebo co ? ved jedna hlava padla za to video a vy mi idete vypravat ze mam Abecko ved to je na vysmech. a nekdo mi ide hovorit ze mi to skace to si podla toho zistil ze mam cheat... proste to je trapne co si vy myslite ze si zvisujete na nekom sve trapne ego. to je hotovo diskriminacia zvasej strany lebo som lepsi ako ostatny. chci aby se na to nejakej rozumnej clovek na to kukol lebo toto nikam nevede ked som nepouzil zadnej cheat a vy ste mi dali ban pronic zanic. jen aby si ostatny zahrali lebo jenom breceli ked sem tam byl. a ted ked si zaplatim za unban tak si pak co na mna vymyslite ze mam vsechni cheaty na svete lebo som lepsi nez ostatny.
-
herbal - Kolemjdoucí
požádat o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: požádat o unban
Vše ti bylo vysvětleno:
tady: pozadat-o-unban-t117480.html
tady: pozadat-o-unban-t117487.html
a tady: pozadat-o-unban-t117576.html
nikdo názor nezmění tak tvoje možnosti jsou:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
tady: pozadat-o-unban-t117480.html
tady: pozadat-o-unban-t117487.html
a tady: pozadat-o-unban-t117576.html
nikdo názor nezmění tak tvoje možnosti jsou:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
-
Faze123 - Drbna
Re: požádat o unban
Pošli si to demo kam chceš, ať ti to zhodnotí třeba papež. Máš tu totožné verdikty od tří různých lidí. To, že to tvůj vlašskej mozeček nedokáže pobrat, je čistě tvůj problém. Nějaké tvoje pošramocené egoistické výlevy nás tu opravdu nezajímají.
A přestaň zakládat další zbytečné topiky, nic tím nezměníš - vysloužíš si akorát ban na web a pak si můžeš chodit stěžovat akorát do svého deníčku.
Vše ohledně postupu tu máš napsané.
LOCK
A přestaň zakládat další zbytečné topiky, nic tím nezměníš - vysloužíš si akorát ban na web a pak si můžeš chodit stěžovat akorát do svého deníčku.
Vše ohledně postupu tu máš napsané.
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1