• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] ppčSenpai / MFK / Jailbreak #4
Nick hráče: ★ppčSenpai
SID hráče: STEAM_1:1:545789461
Screen SID hráče: Bohužel byl konec mapy. Hráč to již odpojil, a jelikož se mi bugnul chat tak jsem nemohl napsat /last. Další mapu již /last nic nepsalo.
Odkaz na hráčův Hlstats: Hlstats
Přibližný datum a čas: 20:00 | 3. 4. 2021
Server: Jailbreak #4
Popis situace:
Čas v demu 43:35 Hraje se hra na Simona. Hříšník tam mele jedno přes druhý a přejmenovává simona
Čas v demu 43:58 Hříšník řekne "Já jakožto okurka říkám pojďte sem, já jakožto chleba říkám pojďte sem a já jakožto simon říkám poďte sem". 90% hráčů jde na poslední výstřel (já jakožto simon říkám poďte sem). Poté všechny pošle na jeden výstřel a zabije nás.
Čas v demu 45:10 Hříšníkovi situaci objasním přes mikrofon, avšak on se mně jen ptá jestli jsem si jistý a poté řekne že už není další kolo pro mód
V demu taky padlo několik FK před tím než jsem řešil tento MFK, avšak já jsem k tomuto nedával pozor jelikož jsem se ujišťoval že opravdu dal MFK
Důkaz: Download
SID hráče: STEAM_1:1:545789461
Screen SID hráče: Bohužel byl konec mapy. Hráč to již odpojil, a jelikož se mi bugnul chat tak jsem nemohl napsat /last. Další mapu již /last nic nepsalo.
Odkaz na hráčův Hlstats: Hlstats
Přibližný datum a čas: 20:00 | 3. 4. 2021
Server: Jailbreak #4
Popis situace:
Čas v demu 43:35 Hraje se hra na Simona. Hříšník tam mele jedno přes druhý a přejmenovává simona
Čas v demu 43:58 Hříšník řekne "Já jakožto okurka říkám pojďte sem, já jakožto chleba říkám pojďte sem a já jakožto simon říkám poďte sem". 90% hráčů jde na poslední výstřel (já jakožto simon říkám poďte sem). Poté všechny pošle na jeden výstřel a zabije nás.
Čas v demu 45:10 Hříšníkovi situaci objasním přes mikrofon, avšak on se mně jen ptá jestli jsem si jistý a poté řekne že už není další kolo pro mód
V demu taky padlo několik FK před tím než jsem řešil tento MFK, avšak já jsem k tomuto nedával pozor jelikož jsem se ujišťoval že opravdu dal MFK
Důkaz: Download
No brain, just pain.Akademik | 24.2. 2021 - 12.6.2021 15:14 ("Co říkáš na to že bych ti přidal 6 bodů?")
-
technyk - CS:GO Developer
[Vyřešeno] ppčSenpai / MFK / Jailbreak #4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ppčSenpai / MFK / Jailbreak #4
Ahoj,
ppčSenpai ban nedostane.

Nedostatečné.
ppčSenpai ban nedostane.
- Hrála se okurka, ale pak simon řekl "jděte na výstřel." , takže jste tam jít neměli. Příště toho hráče radši upozorni, ať mluví pomaleji.

Nedostatečné.
-
Kaskaderos - CS:GO Správce Akademie
Re: [Nedostatečné] ppčSenpai / MFK / Jailbreak #4
Ahoj,
ppčSenpai byl zabanován za MultiFreeKill.

+2b
ppčSenpai byl zabanován za MultiFreeKill.
- Omlouvám se, přeslechl jsem, že řekl "hru", takže dostane ban.

+2b
-
Kaskaderos - CS:GO Správce Akademie
• Stránka 1 z 1