• Stránka 1 z 1
Re: Pr0t0Nッ/nadržovanie
Najmúdrejšie by bolo kebyže naraz prídem na server ja,ty,admin a Sergei B. a Mario keďže v tom čase boli na servery. Nech môžem objastniť čo sa stalo 

- Pr0t0N
- Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Proton co sa chceš vyjadriť? Je tu demo tam si sa vyjadril dosť a nejsi tu len tak
Freekillum zdar
- LuckyK
- Amatér
Ako prve som tu pre to ze ste sa mi obaja vyhrazali, ale to je teraz jedno. Ako prve to "free VD" som nedal ja, dal ho Sky. Ja som ho iba poprosil nech ho dá takže vinenie ma za vec pri ktorej mám menšiu vinu mi príde ako úroveň chýbajucej chrbtovej kosti ktorú som za nejaký čas videl. Ako druhé, vraj som zapol classic mód keď LuckyK nemal zbraň. To si nepametám a ani som to v pravidlách nenašiel. Nezabil som T keď zabilo dozorcu. V pravidlách stojí MÔŽU. Podla pravidiel nemám povinnosť ho zabiť. Ale mal som aj svoje dôvody prečo som ho nezabil. Tými sú to že Sky bol extrémne nepríjemný od momentu kedy sa pripojil. Hneď keď zomrel sa mi začal vyhrážať tým že dostanem ban lebo nestrážim Simona. Pritom som len chvílu skákal z nožíkom v ruke počas toho ako spolu T a simon diskutovali. Potom sa dostal do CT a bolo to ešte horšie. Vyhrážal sa tým že pôjdem na fórum a pod. Bol otravný a nedokázal si plniť svoje povinnosti. Stále zomieral a niekedy sa mi zdalo že naschvál a kôli jeho neschopnosti bol JB nehratelný. Další dôvod je to že hráč ktorý ho zabil okamžite vyhodil všetky zbrane, potom ich vezme ďalší hráč ktorého som už zabil, ale v tom momente sa už T dostávalo kôli neschopnosti Skya do zbrojky, tak som prikázal hráčovi ktorý zabil dozorcu nech si vezme jeho zbrane, nechal som druhého hráča nech si vezme zbrane a chcel som pustiť classic box aby bojovali o PP, to ale nešlo kôli bugu. Ako simon bol Sky taký neskúsený a otravný že mi ludia písali nech im hodím zbraň lebo ho už nechcú počúvať. Potom som urobil jedinú vec ktorú som nemal, hodil som T zbraň lebo ma prosil že ho chce zabiť aby ho nemusel počúvať. Stalo sa tak 1 krát za celú hru. Zbraň som ale vyhodil dvakrát nakoľko mám voice chat nadstavený na tlačidlo T a vyhodenie zbrane na tlačidlo G. Zobralo ho T a zabilo ma a potom aj Skya, za to som sa ospravedlnil a vysvetlil som dôvod vyhodenia zbrane. To že som dobrý simon potvrdzuje 10+ žiadosti o priateľstvo a 3 +repy od hráčov serveru ktoré som získal za jeden deň (viď. môj profil) . Dôvod prečo sa boja aby sme to vyriešili normálnym spôsobom je ten že sú zaujatí a vedia že nemajú pravdu. Aj keď som "hodil zbraň T" mal som dôvod. A sky je len trápne decko ktoré by malo mať zakázaný vstup do CT. Všetko by sa vyriešilo !votekickom alebo whitelistom do CT ktorý by sa dal získať fotkou občianského preukazu hráča adminovi. Ja mám svedomie čisté a nemám problém to prebrať s adminom.
- Pr0t0N
- Kolemjdoucí
Nechajme to na Admina... Ale zaujímalo by ma kto sa sťažoval na jeho voice lebo nič som o jeho voice nepočul
takže neviem kto to povedal.

Freekillum zdar
- LuckyK
- Amatér
Hráč má aktivní ban, přesto díky za pokus o nahlášení 

https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1