Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] | PR1ME c: | Jailbreak

Příspěvekod PR1ME » 01 dub 2021, 11:52

Nick na serveru: PR1ME c:

SID: STEAM_0:1:574485213

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 16

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=141564

Bany, které jsem dostal: Celkově jsem dostal 6 banů (z toho 3 unbany) všech mi je do teď velice líto, ale od té doby jsem nedostal ani jeden.

Něco o mně: Jmenuji se Tadeáš, ale na internetu se prezentuji jako PR1ME c: Pocházím z Havlíčkova Brodu, chodím na střední školu do prváku na BPČ, které mě překvapivě baví. Rád jezdím na skatu, ale furt mě víc baví sedět na židli a hrát hry, ale od doby, co všechno zavřeli jsem se začal naplno věnovat Jailbreaku.

Proč právě já: Situace řeším převážně v klidu, taky rád pomáhám novým hráčům, co ještě neznají pravidla, ale najdou se lidi, co se jen tak připojí, aby skazili hru a tomuto bych chtěl omezit.

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám cca 1600h z toho 1/3 na JB. Aim sice mám, ale občas netrefím ani postavu, co stojí na místě...

Případné poznámky: Přeju všem hezký den https://ctrlv.cz/uznT <--- Kolo štěstí rozhodlo ;) ;) ;)
„Nepřítel ti vytyčuje meze, dává ti tvar a pevnost.“ — Antoine de Saint-Exupéry
PR1ME
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] | PR1ME c: | Jailbreak

od Rumcajz » 01 dub 2021, 11:52

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: | PR1ME c: | Jailbreak

Příspěvekod KhalDenny » 12 dub 2021, 19:16 VIP

Ahoj,
pred mesiacom si sa hlásil do akadémie a tam si dostal stopku na 2 mesiace a teraz to skúšaš na admina.
Splň podmienky čo ti napísal Kiziar pri tvojej poslednej žiadosti o akademika => po 8.5 si môžeš požiadať o akademika, ak máš záujem o admina, musíš si prejsť tou akadémiou.
Zamietnuté.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů