• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Práva Jailbreak / QweRtyn
Jailbreak servers - QweRtyn
Ahoj, mám záujem o práva na JB serveroch.
Nick v hre : QweRtyn
Nick na fóre : Quake4
Vek : 16
Steam nick : QweƦtyn
Steam ID : STEAM_0:0:130708840
HL STATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=9885
Ban na serveroch JB : Pred týždňom som dostal ban za FK, ktorý som dal nešťastnou náhodou ->hra sa mi zminimalizovala a začal som strieľať, zhodou náhod som zabil 2 adminov za čo som sa ospravedlnil. Dostal som patričný trest (ban). Chat/vulgarizmy sa snažím obmedzovať čo najviac.
Niečo o mne : Volám sa Alex, navštevujem obchodnú akadémiu v Prešove. Vo voľnom čase sa zameriavam na šport, v neposlednom sa venujem aj kamarátom. Obľubujem komunity s dostatočnou zábavou. Počitačové hry obsadzuju patričnú časť môjho momentálneho života.
Prečo adminovať na GS ? Hrávam tu už cca 5rokov, čo to som sa už naučil a chcem byť prínosom pre tento portál čoraz viac. Rozhodol som sa požiadať o práva a spríjemňovať ľudom hru. "Protectovať" servery od ľudí, ktorí sa prehrešujú voči pravidlám.
Ďakujem a dúfam, že čo nevidieť sa počujeme na pohovore.
Ahoj, mám záujem o práva na JB serveroch.
Nick v hre : QweRtyn
Nick na fóre : Quake4
Vek : 16
Steam nick : QweƦtyn
Steam ID : STEAM_0:0:130708840
HL STATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=9885
Ban na serveroch JB : Pred týždňom som dostal ban za FK, ktorý som dal nešťastnou náhodou ->hra sa mi zminimalizovala a začal som strieľať, zhodou náhod som zabil 2 adminov za čo som sa ospravedlnil. Dostal som patričný trest (ban). Chat/vulgarizmy sa snažím obmedzovať čo najviac.
Niečo o mne : Volám sa Alex, navštevujem obchodnú akadémiu v Prešove. Vo voľnom čase sa zameriavam na šport, v neposlednom sa venujem aj kamarátom. Obľubujem komunity s dostatočnou zábavou. Počitačové hry obsadzuju patričnú časť môjho momentálneho života.
Prečo adminovať na GS ? Hrávam tu už cca 5rokov, čo to som sa už naučil a chcem byť prínosom pre tento portál čoraz viac. Rozhodol som sa požiadať o práva a spríjemňovať ľudom hru. "Protectovať" servery od ľudí, ktorí sa prehrešujú voči pravidlám.
Ďakujem a dúfam, že čo nevidieť sa počujeme na pohovore.
EVIP: Jailbreak 3, Avatar Battle 1, Zombie Blood 1, Zombie mini 1, Furien 2, Furien 6,Call of Duty 2
VIP: "BaseBuilder
5 rokov pôsobenia na GS
#UŽÍVAŤ A BAVIŤ SA HROU#
VIP: "BaseBuilder
5 rokov pôsobenia na GS
#UŽÍVAŤ A BAVIŤ SA HROU#
-
Quake4 - Amatér
[Zamítnuto] Práva Jailbreak / QweRtyn
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva Jailbreak / QweRtyn
Dodal jsi špatně hlstats, bany jsi dostal 2, žádná nahlášení v PP. Projev větší snahu a za měsíc můžeš zkusit štěstí znovu.
Momentálně zamítnuto.
Momentálně zamítnuto.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1