Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Práva na DeathMatch FFA / vennymeister

Příspěvekod vennymeister » 27 úno 2017, 20:57

Zdravím celý Gamesites A-Team a hráče rád bych se přidal mezi vás a udělal něco k dobru na serveru DeathMatch FFA.

Nick ve hře: vennymeister

Nick na fóru: vennymeister

Věk: 16

Steam nick: vennymeister#BANIzReal

Steam ID: STEAM_0:0:105156059

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65959/ ... layer=3341

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nemám potřebu lhát takže ano jeden prohřešet by se tu našel. Byl přímo na portálu GS. Byl jsem zabanován na Counter Strike 1.6 Non-Steam Adminem Arcayo za WallHack. Ban byl oprávněný a já se od té doby poučil a vím že už se to nebude opakovat. Od té doby jsem nabral hodně zkušeností a nemám k tomu důvod.

Něco o mně: Znova ahoj, jmenuji se Vašek a momentálně studuji státní Gymnázium kde se nacházím ve 2 ročníku. Svůj volný čas trávím s kamarády,přítelkyní a sportem.Hrál jsem florbal 5 let a 1 rok jsem boxoval. Samozřejmě vždycky si najdu čas na Counter Strike a nedělá mě problém na něm strávit pár hodin. Counter Strike 1.6 hraji od roku 2009 kde jsem hrál Non-Steam později jsem si zakoupil originální hru na steamu kde mám odehráných pouze 141h. Ale troufám si říct že na Non-Steam můžu mít tak 1000h ale samozřejmě to nijak nedokážu. S AmxModX mám zkušenosti a vím s čím se zachází co a jak. Rád pomáhám lidem a chci udržet komunitu férovou a příjemnou. Vždycky dokážu zachovat klidnou hlavu a nechat si poradit od někoho zkušenějšího. :D

Nahlášení hříšníků na webu: Jak už jsem zmínil tak nemám potřebu lhát. Na webu jsem nikoho nenahlásil. Vždycky jdu rovnou k věci takže píšu adminům na steamu. Pokud jsou online tak mě to příjde lepší a rychlejší. Mám pár nahlášených lidí u Admina useless a killermacka.

Aktivita na webu: Myslím si že jsem aktivní. Každý den se na web podívám několikrát přečtu si nějaký článek a kouknu jestli není něco jiného takže dokážu o sobě říct že jsem aktivní.

Proč by jsem chtěl být admin?: Jak už jsem zmínil rád udržuji komunitu férovou a příjemnou. Rád se seznámím s novou komunitou lidí a pomůžu na chodu serveru/portálu. Rád se přiučím od nových a zkušenějších lidí. Snažit se aby na portálu bylo co nejméně hříšníku a aby se tento portál rozvíjel dál a dál.

Děkuji za strávený čas nad tímto Tématem. Přeji příjemný zbytek dne.
"Counter-strike není hra o talentu, každý kdo má odhodlání a vytrvalost muže hrat na pro úrovni."

1.6 = 2000H (Non-Steam) 220H (Steam)
CS:GO = 1600H (Steam)
vennymeister
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Práva na DeathMatch FFA / vennymeister

od Rumcajz » 27 úno 2017, 20:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Práva na DeathMatch FFA / vennymeister

Příspěvekod vennymeister » 27 úno 2017, 21:05

Ještě se omlouvám musím poděkovat killermacka, protože mi připomněl ještě můj další ban který si vůbec nepamatuji. Byl tu ban na 1 hodinu v chatu za neslušné chování. Opravdu si to nepamatuji ale každému z nás to někdy ujelo. Musím říct že se ještě jednou omlouvám jak za toto chování tak za nezmínění banu výše. Ale co si pamatuji že toto chování už se dlouho neopakovalo a opakovat se nebude,byl jsem poučen.
Ještě jednou moc děkuji.
"Counter-strike není hra o talentu, každý kdo má odhodlání a vytrvalost muže hrat na pro úrovni."

1.6 = 2000H (Non-Steam) 220H (Steam)
CS:GO = 1600H (Steam)
vennymeister
Amatér
Amatér

Re: Práva na DeathMatch FFA / vennymeister

Příspěvekod Izmael » 27 úno 2017, 21:13 VIP

Čau,

získej naší důvěru nahlašováním hříšníků z DM sekce do Porušení pravidel zde na fóru a dohraj si ty hodiny.
Za měsíc to zkusíš znovu. Zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů