• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Práva na HnS AutoBHop Block
Týmto by sem chtěl požádat o Administrátorské práva na HnS AutoBHop Block
Nick ve hře: Zd3nd4
Nick na fóre: Zdendiiik24
Profil na fóre: zdendiiik24-u46433.html
Věk: 16
Steam nick: Zd3nd4
Steam ID: STEAM_0:0:162338668
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=2854
Bany nebo prohřešky na (GS,jinem portalu): Mam dost banů za hloupé nadávky které byli uplně zbytečne,nějaky FK/MFK se najde.Podle mého jsem se poučil ze všech banu.
Něco o mně: Tak jsem Zdeněk pocházím z male vesničky u Prahy kam dojíždím taky do školy na Střední odbornou školu stavební a zahradnicka,kde se učím 1 rokem obor Intalatera.Chodím ven s kamaradami,rad si zahraju nejaky sport např:Fotbal,Hokejbal atd..
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Chtěl bych hlavně Adminovat na serveru kam právě žádam práva mám tam dost nahrano bez banu a štve mne,že tam hráči nadavají porušuji všeljaké pravidla a já stím nemohu nic dělat.
Dopředu děkuji za přečtení
S pozdravem Zdendiiik24
Nick ve hře: Zd3nd4
Nick na fóre: Zdendiiik24
Profil na fóre: zdendiiik24-u46433.html
Věk: 16
Steam nick: Zd3nd4
Steam ID: STEAM_0:0:162338668
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=2854
Bany nebo prohřešky na (GS,jinem portalu): Mam dost banů za hloupé nadávky které byli uplně zbytečne,nějaky FK/MFK se najde.Podle mého jsem se poučil ze všech banu.
Něco o mně: Tak jsem Zdeněk pocházím z male vesničky u Prahy kam dojíždím taky do školy na Střední odbornou školu stavební a zahradnicka,kde se učím 1 rokem obor Intalatera.Chodím ven s kamaradami,rad si zahraju nejaky sport např:Fotbal,Hokejbal atd..
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: Chtěl bych hlavně Adminovat na serveru kam právě žádam práva mám tam dost nahrano bez banu a štve mne,že tam hráči nadavají porušuji všeljaké pravidla a já stím nemohu nic dělat.
Dopředu děkuji za přečtení

S pozdravem Zdendiiik24

-
Zdendiiik24 - Amatér
[Zamítnuto] Práva na HnS AutoBHop Block
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva na HnS AutoBHop Block
Zdravím,
při tvé minulé žádosti o admina ti bylo řečeno, že nesmíš porušovat pravidla ani na jiných herních sekcích, ale ty jsi se vůbec nepoučil, protože na Jailbreaku máš 13 banů a to jenom za poslední měsíc - nadávky, reklama, a podobně.
Projdi akademii, bez ni se dál nepohneme.
Zamítnuto..
při tvé minulé žádosti o admina ti bylo řečeno, že nesmíš porušovat pravidla ani na jiných herních sekcích, ale ty jsi se vůbec nepoučil, protože na Jailbreaku máš 13 banů a to jenom za poslední měsíc - nadávky, reklama, a podobně.
Projdi akademii, bez ni se dál nepohneme.
Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1