Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

Práva P1

Příspěvekod SnowSmouler » 10 říj 2014, 10:58

Práva: Public#1
Můj nick ve hře : Ramaradicek

Nick na forum : SnowSmouler

Profil na webu http://www.gamesites.cz/profil/zobrazit ... nowsmouler

Věk : 16let

Steam nick : mercialo

Steam ID : STEAM_0:1:92810355

HLstats z danej sekce: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=3420
-Asi jste restartovali celé hlstats, měl jsem odehraných něco okolo 19h. než se "hl" restastoval.

Nějaké bany nebo prohřešky: Ne, a mimo GS taky ne.

Ahoj, kdysi jsem na GS měl práva, byl jsem zde CHH a SA na serveru furien#8, ale lhal jsem o věku, bylo mi
14 let, za rok na GS, který jsem tady strávil, tak mi došlo, že i takové děti jako já jsem byl a stále jsem dokážou řídit server
lépe, než někteří plnoletí admini. CHH sekce byla náročná, nestíhal jsem se školou ani s hokejem, tak jsem si vždy postahoval
všechny dema do notebooku a koukal jsem na ně o přestávkách ve škole. Po nějaké době jsem odevzdal pozici CHH a SA a byl adminem na jediném serveru furien#8. Žádal jsem o práva asi před mesícem a pár dny na furien, ale tenhle mod se mi doslova zhnusil, takže byl rád byl adminem na nějakém klasické serveru.
Časem mi docházelo, že je blbost lhát lidem kteří mě tady přivítali s otevřenou náručí, tak jsem se přiznal k mému věku a poté zachvíli odešel, rok jsem nehrál CS a těsně před mojima 16-týma narozeninama jsem opět začal hrát a řekl jsem si, že by nebylošpatné se skusit vrátit zpět. O steam jsem asi za měsíc přišel, ukradli mi email a vzali mi steam, učet na web apod.
ANo možná nemám dostatečný počet příspěvků na webu, ale nevím kde bych měl přispívat. Na serveru není zase takový velký problém s nadávkama, ale hráči si nedovolí zapnout cheaty když je na serveru jaký koliv admin.
Jinak se jmenuju Radim, chodím na obchodní akademii do Třince. Hraju hokej, pak jen tak si sem-tam zahraju tenis, ping-pong atd..
Na serveru bych trávil 1-2 hodiny denně-> podle tréninků.
Jinač na fóru bych byl každý den-> internet v mobilu.
Na TS jsem pravidelně pořád, když jsem na notebooku.

Snad Psy. nebude problém, když se to nedávno restartovalo, mluvil jsem s HLSA davých serverů, řekl:" nahrej 20h a požádej" Jen je ale problém, že se to smazalo. Snad budete ohleduplní.
Děkuju za přečtení, kdyby jste se chtěli na něco zeptat jsem celý den na TS-ku. Děkuju ještě jednou a snad se ozvete :)
Po roce na GS

-->☻ Ramaradicek
SnowSmouler
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Práva P1

od Rumcajz » 10 říj 2014, 10:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Práva P1

Příspěvekod jysi » 10 říj 2014, 11:29 VIP

Špatná sekce :arrow: public-servery-f697.html
+ bych řekl že nesplňuješ pár podmínek
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Re: Práva P1

Příspěvekod Staryjanko » 10 říj 2014, 12:00

Ako napísal liel.

lock
Staryjanko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Public Servery