Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Práva - Public, DM ...

Příspěvekod ItzMeDozee » 20 lis 2017, 20:07

Nick ve hře: EIN TAPERINO

Nick na fórum: ItzMeDozee

Profil na fórum: itzmedozee-u55340.html

Věk: 15 (Sice je věk povolen 16, ale už jednou jsem měl hotovou akademii, sice na sekci Jailbreak, ale pokud je věk hlavní faktor, asi bych si musel udělat akademii znova na Aim sekci)

Steam nick: H0KUTO EIN TAPERINO

Steam ID: STEAM_0:0:131773246

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=59765

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano mám pár banů. Myslím, že 3, ale nevím to jistě a všechny jsou z dob, kdy jsem hrával Jailbreaky. Jinak jsem myslím byl už jen v CHH sekci, za údajné AB, ale to se poté neprokázalo, takže pouze tyto 3.

Něco o mně: Takže ahoj. Já jsem Honza, je mi 15 let. Docela dost lidí a komunity z Teamspeaku a serverů mě zná pod jménem "EIN TAPERINO" nebo "H0KUTO". Jsem spíše přátelský člověk a snažím se vyhýbat konfliktům.

Proč bych chtěl na Gamesites adminovat?: Jelikož se zde stále najdou lidi, kteří buď používají věci na ulehčení hry (Cheaty, scripty apod.), tak bych se pokusil o zamezení těchto věcí. Jak už pomoc hráčům ve hře, tak i na forum.

Děkuji za věnování času mé žádosti. Myslím si, že nejsem nejhorší adept na Admina. Toť je můj názor. Sice to vyzní Egoisticky, ale sebevědomí je potřeba. Uvidíme jaký na to máte názor Vy.
ItzMeDozee
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Práva - Public, DM ...

od Rumcajz » 20 lis 2017, 20:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Práva - Public, DM ...

Příspěvekod Izmael » 21 lis 2017, 11:19 VIP

Zdravím,

máš hezkou taktiku sem strčit JB hlstats, kde máš nejvíc hodin + pěkně napsána žádost :D

No, stačilo mi kliknout na náhodnout stránku v chatlogu a ejhle:

2017-10-30 19:36:37 Saint nehraj si na chytrého... debílku.. NS = NiceShot ... Je vidět, že se nevyznáš. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Tu akademii si projdi (podle sekce, kde budeš žádat o práva) a příště si žádej na konkrétní sekci (Public nebo DM nebo Aim nebo Furien atd.)

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů