Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Práva

Příspěvekod SEDLYgod » 04 bře 2018, 14:11

Ahoj, píšem tú istú žiadosť znovu, s tým, že som síce nenahlasoval hráčov na fóre, ale priamo adminovi Maximusovi do chatu :) (viackrát). Povedal, že to dosvedčí :D tak snáď ma nesklame :? . Nieje to síce to čo ste po mne žiadali, ale dúfal som že by mi to mohlo pomôcť! :idea:

Žiadosť: Nick na serveru: SEDLY

SID: STEAM_1:1:157394759

Sekce, na které chci práva: AIM/public (hlavňe AIM)

Věk: 17

Mé HlStats: Nemohol som sa v HLstats nájsť... Preto by som bol rád keby mi s tým niekto pomohol :D

Bany, které jsem dostal: Neviem o žiadnych... Ak som dostal tak ma prosím opravte :roll:

Něco o mně: Dobrý deň, rád by som sa predstavil... Volám sa Juraj Sedláček bývam v Bratislave a mám 17 rokov. Študujem na Strednej športovej odbornej škole SOŠ Sklodowská (áno ako tá chemička) odbor šport a management. Aktívne športujem futbal už vyše 13 rokov a hrávam ho na poloprofesionálnej úrovni. Hru CSGO hrávam od leta 2015, skoro dva roky. V hre mám nahratých vyše 5K hodín. Pred tým som hrával samozrejme aj starú klasiku CS 1.6 ktorú som prvý raz zapol keď som mal sedem rokov avšak iba neoficiálne. Odhad hodín na CS 1.6 len ťažko môžem odhadnúť ale myslím, že okolo 4K + to bude určite. V hre mám dosiahnutý rank Global elite a dovolím si tvrdiť o sebe, že už o tej hre niečo viem... (aj keď rank nič neznamená)

Proč právě já: Veľké skúsenosti ohľadom CSGO, robil som admina rok a pol na "konkurečnom" portále (ktorý sa už zrušil). Na výzvu môžem povedať aj názov toho portálu, nechcem tu robiť reklamu :D ...

Zkušenosti s CS:GO: 5000 hodín, odohraných veľa PZ turnajov a aj pár LAN turnajov

Případné poznámky: Chcem iba dodať, že na Vaších serveroch mám nahrané tak okolo 300h minimálne, bohužial tento účet mám iba dva roky :cry: takže silno pochybujem, že na HLstats budem mať pod teamto SID nahraných toľko hodín keďže som doteraz na Vašom portály nehrával často (teda vôbec :D )... Vo skutočnosti som na Vašom portále nahral najviac hodín v rokoch cca tak 2009 - 2011 a iba NONSTEAM...
SEDLYgod
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Práva

od Rumcajz » 04 bře 2018, 14:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Práva

Příspěvekod SEDLYgod » 09 bře 2018, 12:39

Môže sa nejaký admin k tomu vyjadriť prosím? :)
SEDLYgod
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod joda » 09 bře 2018, 14:04

My ako admini sem máme zakázane písať sračky , prípadne doporučenia alebo postrehy na hráča píšeme HLSA do pmky.
+ rada do budúcna netrpezlivci nemajú velkú bilanciu v úspešnosti. piece
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod TheKibaa » 09 bře 2018, 15:02

Jo můžu, za měsíc si neudělal nic z toho co jsem ti napsal a ani sis nebyl schopnej zjistit kde najít svoje HLSTATS
Žádné doporučení od adminů na tebe taky nepřišlo
Zamítnul jsem tě 20. února za to, že si neudělal žádný pokrok. Ve stejným stavu si o necelé 3 týdny žádáš znovu

zamítnuto
Obrázek TheKibaa
Obrázek TheKibaa#2334
Obrázek Zdenda je noob - EUNE
Obrázek TheKibaa
TheKibaa
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů