Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Práva War3 SaveXP1

Příspěvekod ImDom » 08 črc 2016, 14:33

Zdravím , chtěl by si poźádat o práva na Server War3 SaveXP1.

Nick ve hře - Im Dom!

Nick na fórum - ImDom

Profil na fórum - ucp.php

Věk - 18

Můj Steam Nick - Almarather

Můj Steam ID - STEAM_0:1:147726035

Hlstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... yer=115465

Nějaké bany , prohřešky na GS nebo jiným portálu - Jak na GS.cz tak na jiných portálech ban nemám , hraji pouze na GS , občas jeden DM německý server.

Něco o sobě - Tak jmenuji se Dominik mám za sebou Uměleckou hudební konzervatoř kde jsem dostal Produkční list , pracuji vlastním Autoland vrakoviště a věnuji se hudbě , dělám produkci. V mých volných chvíli kdy nejsem s přítelkyní hraji CS , dá se říct že skoro každý den , jsou vyjímky kdy si někam vyrazíme s mladou a na CS nemám čas :) CS 1.6 patři mezi mé oblíbené hry a hraji ho už 6 let mezi další mé oblíbené hry patři samozřejmě World of Warcraft !

Proč by jsem chtěl na GS Adminovat? - Jak jednoduchá otázka , už jen to že mě War3 mod baví když hraji WoW chci pomoct ve vzrůstu tohoto serveru , vyčistit ho od hráčů , kteří nějak porušují pravidla , ať už cheatama , Texturama , nadávkama a neplnění povinností Plantu a Defusu. Na serveru jsem dost aktivní a dá se říct že mám už o dost věcí přehled. :)

Děkuju Adminovi/Adminům kteří si už jen přečtou mojí žádost . Přeji krásný den , užitý prázdniny a ten kdo pracuje jako já , šetřte peníze a vezměte svoje nejbližší kam si budou přát :) ;)
S pozdravem Dom!
ImDom
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Práva War3 SaveXP1

od Rumcajz » 08 črc 2016, 14:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Práva War3 SaveXP1

Příspěvekod Cobretti » 08 črc 2016, 15:19

ImDom píše:Jak na GS.cz tak na jiných portálech ban nemám , hraji pouze na GS , občas jeden DM německý server.

Neřekl bych, Tu jeden máme.
Nadávání a urážení hráčů na serveru též není vhodné pro někoho, kdo žádá o práva.
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů