• Stránka 1 z 1
pravidla
Dobrý den,chci se zeptat adminů na jednu věc. Jenom mám otázku kde admini a tak dále berou pravidla , protože když se jich zeptám , tak řeknou že se to naučili ze hry , a potom řeknou že podrobná pravidla která znají neexistují. Vím že existuje úprava pravidel , ale tam není všechno. Tak někdy mám domněnku ,jestli si to nějaký admin nevymyslel
. Děkuji všem za pomoc, přeji hezkou noc. ...OMLOUVÁM SE ZA PRAVOPIS
... Sixtic

-
Thesixtic - Zkušený
Re: pravidla
Thesixtic píše:Dobrý den,chci se zeptat adminů na jednu věc. Jenom mám otázku kde admini a tak dále berou pravidla , protože když se jich zeptám , tak řeknou že se to naučili ze hry , a potom řeknou že podrobná pravidla která znají neexistují. Vím že existuje úprava pravidel , ale tam není všechno. Tak někdy mám domněnku ,jestli si to nějaký admin nevymyslel. Děkuji všem za pomoc, přeji hezkou noc. ...OMLOUVÁM SE ZA PRAVOPIS
... Sixtic
Čau, všechny pravidla nikde sepsány nejsou a ani nebudou.. zaklady najdeš tady na webu. Admini se ty pravidla naučili hraním tak jako každý a udělali test z pravidel, admini nemají duvod si pravidla vymýšlet (občas se tak ale stane a nebo se prostě splete, nikdo není dokonalý a pokud si fakt nejsi jistý napiš někomu z vyšších na forko,TS3 př. Gustík,Heppsak,KiziaR)pokud admin pochybí mužeš na něj podat STÍŽNOST

pěknej večír

what is it that you truly desire?
-
Matesz - Drbna
Matesz píše:Thesixtic píše:Dobrý den,chci se zeptat adminů na jednu věc. Jenom mám otázku kde admini a tak dále berou pravidla , protože když se jich zeptám , tak řeknou že se to naučili ze hry , a potom řeknou že podrobná pravidla která znají neexistují. Vím že existuje úprava pravidel , ale tam není všechno. Tak někdy mám domněnku ,jestli si to nějaký admin nevymyslel. Děkuji všem za pomoc, přeji hezkou noc. ...OMLOUVÁM SE ZA PRAVOPIS
... Sixtic
Čau, všechny pravidla nikde sepsány nejsou a ani nebudou.. zaklady najdeš tady na webu. Admini se ty pravidla naučili hraním tak jako každý a udělali test z pravidel, admini nemají duvod si pravidla vymýšlet (občas se tak ale stane a nebo se prostě splete, nikdo není dokonalý a pokud si fakt nejsi jistý napiš někomu z vyšších na forko,TS3 př. Gustík,Heppsak,KiziaR)pokud admin pochybí mužeš na něj podat STÍŽNOST![]()
pěknej večír![]()
DIK

-
Thesixtic - Zkušený
Thesixtic píše:Tak někdy mám domněnku ,jestli si to nějaký admin nevymyslel
Ak máš nejakú takú domnienku, prečo si to neoveriť u vyšších? (napr. hlsa) Aspoň budeš mať istotu, že si dostal správnu odpoveď.
e. Gustik - příspěvek upraven.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
• Stránka 1 z 1