Vše ohledně kategorie serverů: Furien Servery

Pravidla

Příspěvekod Kono » 11 črc 2015, 11:30

Včera jsem dostal grab když jsem defusoval bombu mužete mi tohle někdo vysvětlit. Popíšu situaci dal jsem posledního hráče asi 17 sekund před tím než měla bouchnout bomba ale šel jsem defusovat sice až 7 sekund před koncem ale stále jsem to stíhal tak se chci zeptat jak je možné že jsem dostal grab a admin mi napíše Neplnění povinosti mapy to je sranda jak to však ja si své povinosti splnil na výbornou bombu jsem stíhal jako to je pro mě nepochopitelne navíc tím že mi dal grab když už jsem to defusoval tak jeho tým vyhrál a muj tým prohrál. Tak se chci zeptat jako jestli je tohle v pravidlech jako že mě muže admin grabnout když defusuju bombu. Jako OK měl jsem to jít defusovat hned ale snad jsem ten grab měl dostat když jsem nedefusoval a ne když defusuju a ještě jsem to stíhal. Hraju furien už dosti dlouho ale tohle se mi stalo jako fakt popre a nechapu toho admina jeho uvažování v tehle situaci.Otázka je tohle jako je fakt neplnění povinnosti mapy když stíhám defusovat bombu a vše jsem si splnil a ten grab měl snad taky přijít když jsem nedefusoval a ne když už defusuju...
Ziva David forever in my heart

Vždy se postav za to co je správné i kdyby si tam měl stát sám.

Nikdy nevěř člověku jehož důvěra se dá koupit.

Ziva David can't live without it
Kono
Amatér
Amatér

Pravidla

od Rumcajz » 11 črc 2015, 11:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pravidla

Příspěvekod Zesh » 11 črc 2015, 12:12 VIP

Máš ísť defusovať bombu hneď a ne, že si tam budeš skákať a zdržovať tým pádom hru.
Nabudúce to nerob a nebudeš musieť dostať grab.

LOCK
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Furien Servery