Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Pravidlo 2 sekund

Příspěvekod Gamora » 15 črc 2015, 08:42 VIP

Přijde mi to trošku drastické 2 sekundy a kill, polovička CT se rankuje tak než dopoví i tu blbou dvojku tak zabije toho Vězně.
Musíme si uvědomit že hraje hru ne závod s časem a kolikrát se muže stát že někdo i píše zrovna a nestihne doplnit protože se lekne sotva co se děje a je mrtvý. Dokonce jsou i pomalejší hráči dysgrafik a dyslektik se muže i stát. Podle mého by se to mohlo zvednout aspon 3sek a musí to CT aspon dopovědět. Já osobně než zabíjím když jsem simon ne po čase třeba mají i někdy 5-7 sekund ale radši jim to zopakuju 3-4 misto abych čekal 2sekundy a zabil ho abych mel body mohli to třeba přeslechnout nebo slyšet slabě nebo i vůbec protože jste lagly. Zkuste o tom zapřemyšlet jen tak ;)
By Gamora/ví co není dobré
Dělej druhým to co chceš aby dělali tobě. Ber co chceš, hlavně se ovládej. Nesuď knihu podle obalu. Věk, barva pleti, národnost, jazyk, náboženství pořád lidi ne mimozemšťan. "Fuck Rasismus!"
By Gamora
Gamora
Amatér
Amatér

Pravidlo 2 sekund

od Rumcajz » 15 črc 2015, 08:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pravidlo 2 sekund

Příspěvekod Tommy58 » 15 črc 2015, 11:07 VIP

Zdar, na serverech se rozmohlo, že hráči mají 2 sekundy na všechny příkazy. Blbost.
Mají plnit příkazy přímo a bez zdržování. To, co ty navrhuješ nepřichází v úvahu, jelikož to posílí hádky mezi hráči, nadržování a jiné.
Když s tímto příkazem máš problém, tak si na začátku kola jakožto simon řekni, že vězni mají např. 5 sekund na splnění všech příkazů, ale s důsledky se budeš muset poprat sám.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Leviatan » 15 črc 2015, 14:36 VIP

+som nepochopil, prečo by mal dysgrafik mať problém doplniť? o.O
Obrázek
Leviatan
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Hoover » 15 črc 2015, 15:24 VIP

Neviem kto vytvoril pravidlo 2 sekúnd a úprimne mi to je jedno, CT vždy na to upozorňujem, vieš prečo? Pretože v pravidlách nič také definované nie je! Príkazy sa majú plniť priamo a bez zdržovania, pravidlo 2 sekúnd je len pomôcka ale podľa toho zabíjať je obyčajná demencia CT. Ja už len čakám kedy ma na serveri zabijú, že som nebol na čiare za 2 sekundy :roll: Tento príkaz nikdy nepoužívam, nehovorím k tomu nič, obraciam sa na automatiku zdržovania definovanej pravidlom, vďaka tomu im dám i 3 sekundy a CT, ktoré povie, že prešli 2 sekundy hodím o zem
A čo sa týka 2 sekúnd, simon si zvolí koľko im dá, kľudne im daj 3 sekundy..
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Smokeyy » 15 črc 2015, 17:00

Nevím jak vy, ale já se pravidlem dvou sekund téměř neřídím. Dám jim na to času kolik potřebují, pokud si ale ze mě chtějí dělat nějakou učitelku ve třídě plných namyšlených puberťáků, co furt mají s něčím problém, tak je jednoduše zabiju.

K doplňování, já nezabijím za to ihned, pouze je hitnu do nohy a oni si to uvědomí a doplní. Občas má ale CT jiný názor. Všiml jsem si dokonce že pár hráčů na serveru začalo dělat i to co já. Zkus to dělat taky a možná se ti bude později i příjemněji hrát jako vězeň ;)
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Gamora » 15 črc 2015, 23:58 VIP

Dík za váš názor já budu požívat to co chci a to je že vždy při doplňovaní začínám s ničeho nic počítat do 5 a když ho to nevzpamatuje dostane kill, protože je zase blbost to stále připomínat ale dávám vice času kvůli toho že jak vydám na JB puberťáky a rankery 12-16 let večinou ne všichni jsou takový, ale ti ostatní prostě řeknou jedna a nedořeknou to dva hráče zabijou a já se tam sně má jak nějaký debilko hádám jak to měl stihnout prostě. A oni nikdy prostě nepochopí. Děkuju za vyjadření a rady 8-) 8-) 8-) 8-) ¨
By Gamora/Team práce je vždy nejlepší
Dělej druhým to co chceš aby dělali tobě. Ber co chceš, hlavně se ovládej. Nesuď knihu podle obalu. Věk, barva pleti, národnost, jazyk, náboženství pořád lidi ne mimozemšťan. "Fuck Rasismus!"
By Gamora
Gamora
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 17 črc 2015, 18:33

Žádné pravidlo 2 sekund neexistuje. Kdo tvrdí že ano, neměl by na JB radši ani chodit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery