• Stránka 1 z 1
Re: pravidlo
Nemas pravo ho zabit.
Admin na serveri by ho mal napomenut/kicknut/zabanovat. Ak na serveri admin nie je (predsa len admini su ludia ako my ostatni), tak at mu kludne simon vypne mikrofon. Ak mu ide o to aby si na serveri zahral a dostal neopravneny kill, nevidim tam zmysel zbytocne hracom nadavat alebo ich zbytocne zosmiesnovat, je to jeho chyba. Priebezne by som mu dalsie kola zapinal mikrofon. Ak by nebol schopny sa ukludnit, kaslal by som nanho.
Samozrejme ak mu sem-tam vyleti z ust slovicko curak, nerobil by som z toho velke halo. Ako hovorim, ak by sa to neustale opakovalo, hrac by bol agresivny atd. Vypni mu kludne mikrofon.
Ak dostava neustale FK alebo je demencia na serveri. Hrac by mal vyuzit nase porusenie pravidiel, ktore existuje presne za takymto ucelom.
Admin na serveri by ho mal napomenut/kicknut/zabanovat. Ak na serveri admin nie je (predsa len admini su ludia ako my ostatni), tak at mu kludne simon vypne mikrofon. Ak mu ide o to aby si na serveri zahral a dostal neopravneny kill, nevidim tam zmysel zbytocne hracom nadavat alebo ich zbytocne zosmiesnovat, je to jeho chyba. Priebezne by som mu dalsie kola zapinal mikrofon. Ak by nebol schopny sa ukludnit, kaslal by som nanho.
Samozrejme ak mu sem-tam vyleti z ust slovicko curak, nerobil by som z toho velke halo. Ako hovorim, ak by sa to neustale opakovalo, hrac by bol agresivny atd. Vypni mu kludne mikrofon.
Ak dostava neustale FK alebo je demencia na serveri. Hrac by mal vyuzit nase porusenie pravidiel, ktore existuje presne za takymto ucelom.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
jaj tak sorry fapi za neuposlechnuti
- goldelite
- Amatér
Ak ti hráč začne po zapnutí mikrofónu fakt tvrdo nadávať (napríklad do rodiny) a ty ho za to zabiješ, tak ti určite nedám BAN.
Ale zabíjať ho za to, že povedal čurák? To ne.
Ako píše Seso, od toho je tu Simon, aby mu vypol mikrofón.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
ITKnedlik píše:Ak ti hráč začne po zapnutí mikrofónu fakt tvrdo nadávať (napríklad do rodiny) a ty ho za to zabiješ, tak ti určite nedám BAN.
ok no sorry uz me to decko stvalo tak sem mu dal za to kill tak sry moje chyba priste ovladnu svy nervy sorrac
e. Knedlajs: NP.

- goldelite
- Amatér
• Stránka 1 z 1