• Stránka 1 z 1
Re: Prečo nechápem?!
počkaj do 24:00 malo by sa ti to odbugnut ... robí to celkom často aj mne sa to stáva ale po 24:00 sa mi to vždy unbugne 

-
WhatS - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Skus resetnut steam
ja to vzdy robim ked sa mi to stane 

-
Faza - Kolemjdoucí
JE to bug musíš počkat 24 hodin
-
EucasoLL - Pokročilý
[quote="Matthew14"]Dobrý deň,
dnes sa mi stala taká vec zapnem PC zapnem Counter-Strike. Všetko ide v pohode no potom mi hráči píšu že prečo hrám na Non-Steame. Povedal som že hrám na steame potom mi to napísali ďalší hráči že nevidia "obrázok" ja som si to skontroloval cez SteamID a vážne mám tam 9 čísel namiesto 8 (tj. akokeby mám NS). Vôbec nerozumiem vypol som CS znova zapol stále to iste potom som si zapol CSko dokonca cez steam priamo dal som "Play" zaplo mi a stále sa ukazuje NS.
Prosím o pomoc.
počkej do 24:00 potom půjde
dnes sa mi stala taká vec zapnem PC zapnem Counter-Strike. Všetko ide v pohode no potom mi hráči píšu že prečo hrám na Non-Steame. Povedal som že hrám na steame potom mi to napísali ďalší hráči že nevidia "obrázok" ja som si to skontroloval cez SteamID a vážne mám tam 9 čísel namiesto 8 (tj. akokeby mám NS). Vôbec nerozumiem vypol som CS znova zapol stále to iste potom som si zapol CSko dokonca cez steam priamo dal som "Play" zaplo mi a stále sa ukazuje NS.
Prosím o pomoc.
počkej do 24:00 potom půjde

Gamesites LEGENDA
-
1dy - Pokročilý
• Stránka 1 z 1